Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> FLAGI - troche inaczej << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Helmut
Moderator*
IP: zapisany
Na forum od 8322 dni

FLAGI - troche inaczej - 13/11/2003 20:53
jak ja dawno nie zakładałem tematu :)
ok do rzeczy... temat zaczerpnięty z konkurencyjnego forum, ale uważam że bardzo potrzebny i prosiłbym o poważne podejście do sprawy....
Chodzi o to żeby każdy kto ma pomysł na flage dał tutaj upust swojej wyobraźni i napisał jak w jego głowie taka flaga miałaby wyglądać. Ponieważ zbliża się zima trzeba pomyśleć o nowej fladze (flagach)
tylko konkretne oferty ;) bez rozmywania tematu prosze :)

[Ostatnio edytowane przez helmut: 2004-06-21 21:23]

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Mati.
Kibic
Na forum od 8180 dni

Odp: FLAGI - troche inaczej - 13/11/2003 20:55
> wrzucił tu swój projekt -

tzn. gdzie dokładnie??

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8316 dni

Odp: FLAGI - troche inaczej - 13/11/2003 20:58
helmut - odezwij sie do mnie na gg - 4059371
tzn - niech ktos z Mlodych Wilkow sie odezwie jak moze....

p.s. - sorry za rozmycie tematu.....

[Ostatnio edytowane przez Maly_ps: 2003-11-13 20:59] [Ostatnio edytowane przez Maly_ps: 2003-11-13 21:06]

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
kawek
Kibic
Na forum od 8222 dni

Odp: FLAGI - troche inaczej - 13/11/2003 21:21
Super pomysł trzeba sie zabrac za projekty flag

Mick
Kibic
Na forum od 8160 dni

Odp: FLAGI - troche inaczej - 13/11/2003 21:26
ja narazie flag mam dosyć :P

Obrazek jpg wstawiony na forum
Helmut
Moderator*
Na forum od 8322 dni

Odp: FLAGI - troche inaczej - 13/11/2003 22:03
... [Ostatnio edytowane przez helmut: 2004-06-21 21:31]

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
RUSH
Kibic
Na forum od 8158 dni

Odp: FLAGI - troche inaczej - 13/11/2003 22:30
Kiedys dobry byl motyw na jednym z kubkow Pogońi w srodku herb dookola zolete cos tam niewiem jak to sie nazywa, na gorze korona ,a po 2 stronach herbu gryfy ale nie same glowy tylko cale , mozna by takie cos w srodku umiesic i np napis forza Pogoń ,u gory mniejszy napis np:straznicy grodu gryfa ,motyw z jednego skladaku ,mozliwosci jest wiele .

PSG
Kibic
Na forum od 8229 dni

Odp: FLAGI - troche inaczej - 13/11/2003 22:50
Flage mozna zawsze jakos zaprojektowac , sa ludzie ktorzy na tym sie znaja...
Wydaje mi sie , ze lepiej pomyslec o jakims ciekawym tekscie , bo wiekszosc naszych fan ma tylko napis Pogon Szczecin , herb i nic wiecej.

"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8182 dni

Odp: FLAGI - troche inaczej - 13/11/2003 23:01
Na przykład Fanatycy Pomorskiej Stolicy lub Fanatycy z Grodu Gryfa,Chrabstwo Awanturników,Tam gdzie Pogoń tam i My!

Better dead than red!
Orło
Kibic
Na forum od 8356 dni

*

Odp: FLAGI - troche inaczej - 13/11/2003 23:05
Flagi flagami, a może by tak zrobić sektorówkę???

Babilon Team
K M
Kibic
Na forum od 8991 dni

Odp: FLAGI - troche inaczej - 13/11/2003 23:10

Wydaje mi sie , ze lepiej pomyslec o jakims ciekawym tekscie , bo
> wiekszosc naszych fan ma tylko napis Pogon Szczecin , herb i nic wiecej.

Dokładnie. Pomysłów już wiele miałem i słyszałem, niestety zazwyczaj nie na trzeźwo i następnego dnia trudno było sobie przypomnieć :)
Zresztą ostatnio zainaugurowała nowa flaga, z niezłym tekstem. Może więc czas na nową sektorówkę?

"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
Adriano
Kibic
Na forum od 8162 dni

Odp: FLAGI - troche inaczej - 13/11/2003 23:30
>
Wydaje mi sie , ze lepiej pomyslec o jakims ciekawym tekscie , bo
> wiekszosc naszych fan ma tylko napis Pogon Szczecin , herb i nic wiecej.
Dokładnie... Jak najbardziej jestem za i popieram ten pomysł !!! Ciekawy tekst to było by to !!!

"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."

"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"

"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
dr Pavlo
Kibic
Na forum od 8307 dni

Odp: FLAGI - troche inaczej - 14/11/2003 09:25
też jestem za tym aby zrobić nową sektorówkę

Na zawsze Pogoń
RUSH
Kibic
Na forum od 8158 dni

Odp: FLAGI - troche inaczej - 14/11/2003 11:47
Haslo chrabstwo awanturnikow juz jest chyba nieaktualne :)z 10 lat temu to moze i by bylo dobre .

RUSH
Kibic
Na forum od 8158 dni

Odp: FLAGI - troche inaczej - 14/11/2003 11:53
Proponuje jakas zrzutke na sektorowke ,forma do uzgodnienia ,a sama sektorowka mogla by byc od sektorow 2 do 6 bo tam niema plotow , ale zdjac ploty miedzy 10 11 12 i 13 i zrobic taka zajebiscie wielka sektorowke na luk.

PSG
Kibic
Na forum od 8229 dni

Odp: FLAGI - troche inaczej - 14/11/2003 12:47
> Proponuje jakas zrzutke na sektorowke ,forma do uzgodnienia ,a sama sektorowka
> mogla by byc od sektorow 2 do 6 bo tam niema plotow , ale zdjac ploty miedzy 10
> 11 12 i 13 i zrobic taka zajebiscie wielka sektorowke na luk.

Na taka sektorowke zbieralibysmy z rok czasu...
Napewno jest to duzy wydatek , a chyba wszyscy przekonali sie , ze kibice Pogoni , raczej nie naleza do chojnych...

Wystarczy tylko przypomniec wielka zrzutke na cracovie , gdzie MW zebrali , o ile sie nie myle , ok. 300 zl.. Jest to smieszna suma...

To samo bylo z nowa flaga , ktora zaprojektowali koledzy z konkurencyjnego forum...
Musieli niezle sie wysilic , zeby zebrac 1500 zl.

"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
RUSH
Kibic
Na forum od 8158 dni

Odp: FLAGI - troche inaczej - 14/11/2003 13:32
Dlatego trzeba to jakos inaczej zrobic ,zrzutka na flage tomka byla prowadzona glownie na forum i chyba tylko odwiedzajacy internet wiedzieli o niej ,a na oprawe z tym kontem to raczej bardziej klopotliwe ,Legia swego czasu robila zrzutke na lamach Naszej Legii ,u nas ta akacja musiala by byc dobrze zaplanowana i zorganizowana np:kilka mozliwosci wplat kasy np:w Liderze ,na stadionie ,wszystko oficjalnie zeby ludzie wiedzieli na co idzie kazda zl ,albo namowic ptaka na 1zl do biletu i z tego zrobic flage i oprawe ,kiedys byl dobry pomysl smsami na 71 lub 72 itd. ale ktos pisal ze firma teleaudio wiekszosc zrzera kasy za to.Tak wiec sprawa pozostaje otwarta .

Westman
Kibic
Na forum od 8248 dni

Odp: FLAGI - troche inaczej - 14/11/2003 15:19
A ja proponuje zrobic flage na specjalne okazje !

Mianowicie z napisem ,, Piknikowi Chlopcy" - wywieszana by byla chyba kazdy wie na jakich meczach ;)

A na serio to sektórówka chyba nie potrzebna - mamy jedna a i tak jej nie wykorzystujemy.
Nowe flagi ?? Czemu nie ale sensowne ! A nie ,,Papricanos" czy ,,Mega Kibice" - bo szkoda kasy na takie cos.

Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
CHUDY
Kibic
Na forum od 8171 dni

Odp: FLAGI - troche inaczej - 14/11/2003 15:44
hm... tez bylbym za jakimis fajnymi flagami na plot bo ta sektorowka choc jest fajna to malo co ja pokazujemy no ale na zaglebiu w tv chyba ja pikniki zobacza co??? a haselko dobre dobry pomysl.... ale pomyslu na dobre haslo nie mam

:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
M@ZUR
Kibic
Na forum od 8252 dni

Odp: FLAGI - troche inaczej - 14/11/2003 16:21
Tak sektorówka to bez kitu zajebisty pomysł!! brawo.. Tylko ciekawe co zrobicie z płotami... Bo same się nie zdejmą a Antonio musi numerować sektory...

God, I'm glad I'm not me.
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772453073 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.12 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005