| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polska-Włochy 3:1 !!!!!!! - 12/11/2003 22:57
no tak myslalem ze dobrze zagraja ale ze az tak to mnie mile zaskoczyli chlopaki u wlochow nie bylo kilku gwiazd ale i unas zuraw w koncowce wszedl szymka nie bylo itp. szczegolne gratulacje dla Bąka, Niedzielana i Kosy!!!!!!!
|
:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polska-Włochy 3:1 !!!!!!! - 12/11/2003 23:01
Jak dla mnie niespodzianka. Najlepszy piłkarz na boisku... Krzynówek gol i asysta!! Wymieniał się pozycjami z Kosowskim, że Włosi nie mogli się połapać. Bąk sprawił se niezły prezent. Kłos niezła główka... Dudek przy golu nie miał nic do powiedzenia, gafa oczywiście się mu zdarzyła.... Zielinski przy bramce zaspał, lata robią swoje. Atak Nieźle. Widać zgranie Rasiaka z Niedzielanem. Zurawski (ten ciągle ma pecha do reprezentacji) i Saganowski widać miali duże ochoty do gry...Środek Kukiełka i Lewandowski. Zagrali z przymusu. Kukiełka w sumie nieźle, gorzej Lewandowski. Widać brak Szymkowiaka i Mili, choć może dzięki temu było więcej szybkich akcji szkydłami...
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polska-Włochy 3:1 !!!!!!! - 12/11/2003 23:17
Nie chce mi się pisać odrębnej recenzji, więc wkleję to, co napisałem na Forum PN:
Wreszcie dobry mecz naszej kadry! Druga połowa wręcz zwaliła mnie z nóg! Abstrahując od słabej formy Włochów, Polacy zagrali niemal perfekcyjnie w każdej formacji. Wreszcie bardzo dobry mecz Kosowskiego, Kukiełka w drugiej połowie wręcz rewelacyjny. Naprawdę, brak mi słów...
Ośmieliłbym się powiedzieć, że gra drużyny Janasa w tym meczu przypominała czasy Engela, a nawet grę Wisły w zeszłorocznym PUEFA.
Teraz przekonamy się, czy jesteśmy w stanie zagrać dwa dobre mecze w ciągu 3 dni. Okaże się też, jak dużo z naszej doskonałej gry przeciwko Włochom możemy zawdzięczać... samym Włochom. Serbowie przyjadą bardzo umotywowani, po fatalnych eliminacjach do ME. Jeżeli i w tym spotkaniu zaprezentujemy taką grę, to wypluwam wszystkie niepochlebne opinie kierowane pod adresem Janasa.
Krótkie oceny, nie ma czasu na cenzurki.
Dudek 7 - Kłos 8, Bąk 9, Zieliński 8, Żewłakow 7 - Kosowski 8/9, Kukiełka 8/9, Lewandowski 7/8, Krzynówek 8 - Rasiak 7, Niedzielan 7.
Rezerwowi bez ocen.
W drużynie włoskiej wyróżnienie należy się tylko środkowym obrońcom. Cannavaro i Nesta grali bardzo dobre zawody, raz po raz przerywali nieźle zapowiadające się akcje naszej drużyny.
MVP - Jacek Bąk, chyba nie ma pytań? Nie do przejścia, wspaniale przecinał zagrania do Vieri'ego. Nieliczne drobne błędy spowodowały, że nie ma oceny 10.
Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Odp: Polska-Włochy 3:1 !!!!!!! - 12/11/2003 23:20
Oprócz tych pozytywnych aspektów mecz miał swoje ciemne strony.....żenująca niska frekwencja i chujowy stadionik co nie nadawal by sie na 3 lige wloska.W 2 milionowym miescie niema chetnych do obejrzenia reprezentacjii ?? To w takim razie nigdy wiecej mecz Polski w Wa-wie :-/ (z caym szcunkiem dla Legii którzy nie potrafia sie zmobilizowac na mecz z tak atrakcyjnym rywalem) a w plocku bedzie pewno jeszcze bardziej chujowo :-/......POLSKA BIALO -CZERWONI !!!!!
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
Odp: Polska-Włochy 3:1 !!!!!!! - 12/11/2003 23:22
z tego co wiem to wloska federacja zgodzila sie na mecz ale tylko w Warszawie.....
o co loko z ta flaga na zylecie co miala flage wloska i jakis napis a n napisie "cracovia" ?! zna ktos wloski i moze to przetlumaczyc?!
|
Na pasetwe losu rzucony , zostawiony sam sobie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polska-Włochy 3:1 !!!!!!! - 12/11/2003 23:56
Brawo !!! Brawo !!! Nareszcie było widać walke i zaangażowanie !!! Czekamy na pogrom z Serbią i Czarnogórą !!!
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polska-Włochy 3:1 !!!!!!! - 13/11/2003 00:15
> z tego co wiem to wloska federacja zgodzila sie na mecz ale tylko w
> Warszawie.....
dobrze ze nie chcieli grac w pierdziszewie bo tam jest malenki obiekt hehe 
ale mecz spoko 
jak zwykle bramke tracimy przez brak koncentracji
to w koncu takie polskie...
a skrzydlowi zgrali dzis na 5+
w koncu gralismy cos przy aucie
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|