| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Ligi europejskie - 12/11/2003 20:07
Nie wiem czy już był ten temat ale przepatrzyłem całe forum i nie znalazłem ( cholernie dużo roboty )
Która liga waszym zdaniem jest najlepsza a którą lubicie najbardziej?
Ja osobiście najbardziej lubie niemiecką a najlepsza jest angielska
|
Na zawsze Pogoń
|
|
|
|
Odp: Ligi europejskie - 12/11/2003 20:27
Najbardziej lubie lige hiszpańską i jest też najlepsza ligą europejską według mnie..choć ostatnio coś zaskoczyła liga włoska i stała sie mocna jak nigdy..finał Ligi MIstrzow mam na myśli!
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
Odp: Ligi europejskie - 12/11/2003 20:49
Łasic, ja też najbardziej lubię Niemiecką, najlepsza to ona nie jest, gdyż mało w niej $$$. Lubię także ligę Polską, a najlepszej ligi nie ma, ponieważ drużyna z jednej ligi potrafi wygrać z drużyną z drugiej ligi i na odwrót.
|
Babilon Team
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Ligi europejskie - 12/11/2003 22:35
Hiszpanska jest najlepsza. Druzyny graja ofensywnie i kombinacyjnie, czego efektem jest duza ilosc zdobywanych bramek jak i jakosc tych bramek (wiele zdobytych bo bardzo ladnych akcjach).
Na drugim miejscu u mnie jest liga wloska - ale tam preferuja defensywny styl gry
Trzecie - Premiership - chociaz brakuje tam kombinacyjnej gry.
Te trzy ligi sa najlepsze w Europie, a pozostale im nawet do piet nie dorastaja.
A lubie: hiszpanska, no i polska (chociaz w kazdej lidze mam druzyne, ktorej kibicuje)
|
http://mandu.pl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Ligi europejskie - 12/11/2003 22:59
ja najbardziej lubie lige francuska bo zajebiaste bramki tam padaja i wogole wypasione mecze i hiszpanska tez lubie i rowniez hiszpanska uwazam za najlepsza!!!!!!
|
:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
|
|
|
|
Odp: Ligi europejskie - 13/11/2003 00:28
Premiership Premiership Premiership
powoli staje sie liga międzynarodową, tak jak Serie A w latach 90-tych
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
Odp: Ligi europejskie - 13/11/2003 09:42
Moją ulubioną ligą jest oczywiście liga Hiszpańska i zawsze według mnie była ligą najlepszą ale chyba powoli zaczyna ustępować lidze włoskiej i angielskiej.
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
Odp: Ligi europejskie - 13/11/2003 09:56
Można powiedzieć że najwięcej sympatyków ma liga hiszpańska którą szybko goni angielska. Niewiele za nimi jest włoska. Są też "nieliczni" fani francuskiej i oczywiscie POLSKIEJ 
Czekamy na wypowiedz Klebersona Ciekawe która liga jego zdaniem jest najlepsza? mongolska?
|
Na zawsze Pogoń
|
|
|
|
Odp: Ligi europejskie - 13/11/2003 11:14
1)Polska )))bo nie ma takiej drugiej ligi na swiecie i cuda zdarzaja sie tylko u nas.......
2)Hiszpanska -Barcelona Real Deportivo,Valencia i wszystko jasne........
3)Angielska druzyny graja bardzo ofensywnie pada mnostwo bramek
4)Włoska gra tu mnostwo swietnych druzyn ale te Cattenacio troche przeszkadzaa potem dlugo dlugo nic......................
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Ligi europejskie - 13/11/2003 13:26
1. Angielska
2. Hiszpańska
3. Francuska
4. Holenderska
5. Turecka
6. Polska
7. Irlandzka
To moje ulubione ligi, a która jest najlepsza? Mimo wszystko Primera División...
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|