| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wisla-Valerenga, komentator nas pozdrowil... - 06/11/2003 21:57
> tak tylko nie wiem po co nowy temat !!!!!!!!! ?
Głupi zapyta, inteligentny sie domysli.
Co Ci przezzkadza nowy temat?? Nie podoba sie, to nie czytaj.
Nabiłeś 230 postów w jeden miesiąc a czepiasz sie innych??
Sokołowskiego syn robi kariere w Norwegi. Było chyba coś o nim w serwisie Pogononline.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wisla-Valerenga, komentator nas pozdrowil... - 06/11/2003 23:45
bylem troche maly jak gral w Pogoni i nie pamietam dobrze KAZIA
moze za bardzo bylem zajety jedzieniem kielbasek z grilla
Kazio - pozdrowienia, jestes spoko 
czy to prawda ze jego synowie teraz graja gdzies w Norwegii?
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wisla-Valerenga, komentator nas pozdrowil... - 07/11/2003 09:22
Wiselka zagrala dobry meczw obronie przynajmiej I polowa. Ale w drugiej juz sie wsyztsko chrzanilo i jeszcze ten pajac gorawski musial sobie odkopac pilke bo to wkoncu wielkia gwiazda wisly tylko niewidzialem zeby w tym meczu zacentrowla pilke powiem tak w jego meczach co ogladam na 100% dosrodkowan dokladnych ja bym mu dal 10% przeciez lepszy jest juz Pater on przynajmiej bedzie i w obronie i w srodku i w ataku on jets lepszy ma lepsze kiwki !! Wrcajac do calej wiselki i polowa dobra ddruga benzdziejna chociazby ly dwie poprzeczki !!
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wisla-Valerenga, komentator nas pozdrowil... - 07/11/2003 14:58
Kazimierz Sokołowski to wychowanek Pogoni, zagrał w niej 220 meczów, a w reprezentacji 2 mecze. Czy coś w tym stylu. W każdym razie wielki szacunek, bardzo spodobały mi sie te pozdrowienia.
|
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|