| Autor |
| Wiadomo¶ć |  |
|
|
|
|
|
Jak oceniacie szanse polskich siatkarek na M¦ w Japonii? - 01/11/2003 13:14
Po dzisiejszym aspotkaniu mam mieszane uczucia gdyz nie zagraly nasze kochane panie zbyt dobrze, lecz to byl pierwzzy meczx golym okiem widac bylo ze sa spiete i zdenerwowane. mysle ze z kazdym meczem beda sie rozkrecac i beda loic wszystkich tak jak turcje w 4 secie jestem sklonny stwierdzic ze dojda do finalu i rozpieprza wszystkich !!!!!!!!!!!!!! co wy na to ?? pozdro
|
:FIREdevil: M I Ł O ¦ Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ą N A D Z I E J Ą :FIREdevil:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jak oceniacie szanse polskich siatkarek na M¦ w Japonii? - 01/11/2003 16:23
A tak w ogole to zastanawialem sie jak mozna dopuscic do tego zeby NATALIA "jakos tam" scinala przez caly mecz po przekatnej... I to za kazdym razem w ten sam sposob... Blok musi byc mobilny i myslacy, troche prowokacji tez musi miec miejsca... A co do naszych dziewczyn to rzeczywiscie fajne laseczki. Glinka i Skowronska szczegolnie wpadły mi w oczko. Z tego co pamietam juz w Przegladzie Sportowym bylo cos wiecej napisane o Skowronskiej bo pamietam jej buĽkę. Moze niedlugo na necie beda jakies ich fotki lub tapety na pulpit hehe
|
Statystycznie goł±b żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
Odp: Jak oceniacie szanse polskich siatkarek na M¦ w Japonii? - 01/11/2003 16:24
> Po dzisiejszym aspotkaniu mam mieszane uczucia gdyz nie zagraly nasze kochane
> panie zbyt dobrze, lecz to byl pierwzzy meczx golym okiem widac bylo ze sa
> spiete i zdenerwowane. mysle ze z kazdym meczem beda sie rozkrecac i beda loic
> wszystkich tak jak turcje w 4 secie jestem sklonny stwierdzic ze dojda do
> finalu i rozpieprza wszystkich !!!!!!!!!!!!!! co wy na to ?? pozdro
Po 1
To nie mistrzostwa ¦wiata, tylko Puchar ¦wiata. Mała róznica 
Po 2
Tam nie ma półfinałów i finałów. Graj± każdy z każdym i 3 najlepsze kwalifikuj± sie na Olimpiade
Tyle w ramch wyja¶nień
CO do szans Polek.. hmm Cięzko powiedzieć. S± nieobliczalne. Mam nadzieje ze w końckowym rozrachunku będ± wysoko !
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jak oceniacie szanse polskich siatkarek na M¦ w Japonii? - 01/11/2003 16:46
jesli chodzi o urode to beda bezapelacyjnie na 1 miejscu!!!!!ale tak na powaznie to beda na miejscach 3-6 .Oby ten dzisiejszy mecz nasze panie czegos nauczyl ze z kazdym trzeba zagrac na maxa nie wazne kto to jest......Najgorsze jest ze zostalo jeszcze 10 meczy z czego chyba az 6 bedzie rozgrywanych o 4.30 naszego czasu ale i tak bede je ogladac bo jest co.......K.Skowronska i nie tylko!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jak oceniacie szanse polskich siatkarek na M¦ w Japonii? - 03/11/2003 08:48
Ogl±dałem również dzisiejszy mecz z Brazyli± i wszystko poszło zgodnie z moimi przewidywaniami czyli 3:0 dla Brazyli.
Ale Polki grały,szczególnie w 1 secie,dużo lepiej niż wczoraj z Dominikan±.
Teraz jeden dzień przerwy niech dziewczyny wykorzystaj± na odpoczynek a póĽniej niech powalcz± z Kubankami w ¶rode.
A co do dzisiejszego meczu to z Fr±czak może być niezła zawodniczka bo grała dzi¶ dobrze tylko do¶wiadczenia jeszcze chyba trochę brak.
NieĽle Glinka ale w sumie poniżej moich oczekiwań.
Skowrońska grała nieĽle i nie wiem czemu jej trener na 3 set nie wystawił.
Troch ę nieporozumień ze ¦liw±.Wogóle kiepsko u nas w rozgrywaniu piłki.
Nasza libero się na szczę¶cie rozegrała.A takie dwie panie Podolec i (kurde zapomniałem jak się ta druga nazywa-grała tylko w 3 secie) to można wogóle nie wpuszczać na boisko.
Brakowało mi również w składzie Oli Przybysz która rozegrała ¶wietne spotkanie z Turcj±. [Ostatnio edytowane przez qbajag: 2003-11-03 08:50]
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|