| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: gdzie jest EKER - 16/10/2003 18:04
> POZDRO Z WROCŁAWIA DLA EKERA I ARABA FAJNIE SIE JECHAŁO BUSEM KOŁO
> OPOROWSKIEJ
[
Kartke wyslij jak chcesz kogos pozdrowic albo maila. Jest tez na TV lista życzeń więc zamów mu jakąś muzyczke i koniec tematu. Jak kocha to się odezwie
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
|
|
|
Odp: gdzie jest EKER - 16/10/2003 18:24
Ekil twoje posty (wiekszosc) tez nie byly najmadrzejsze...a tak poza tym to rowniez sie pozdrawiam Ekera(choc osobiscie go nie znam)
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
Odp: gdzie jest EKER - 16/10/2003 18:25
Dzieki Robert za pozdrowienia !! Trzymaj sie tam we Wrocławiu i pamietaj skad jestes !!Zapraszam jutro na Cracovie!!Jesli Cie nie bedzie, sms bedziesz mial na maxa !!
Rowniez pozdrowienia dla JuN!!(JuN musimy sie spotkac aby pogadac na ten temat co mi pisales w emailu)
|
Jedno serce Jeden Klub
Gumowe, ostre, nogi czy głowa - żadna różnica: tak działa polska policja
|
|
|
|
|
|
|
Odp: gdzie jest EKER - 16/10/2003 18:43
> ekil! Wytłumacz mi dlaczego ten temat nie nadaje sie do Hyde Parku?
Tak
> najprościej jak potrafisz. No ??
>Słucham......
gdzie jest EKER nie nadaje sie poniewaz to nie jest bióro matrymonialne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TYLKO FORUM A JAK CHCE SOBIE SIE PO POZDRAWIAC TO NA CZACIE MOGĄ !! [Ostatnio edytowane przez ekil: 2003-10-16 18:46]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: gdzie jest EKER - 16/10/2003 22:54
> Dzieki Robert za pozdrowienia !! Trzymaj sie tam we Wrocławiu i pamietaj skad
> jestes !!Zapraszam jutro na Cracovie!!Jesli Cie nie bedzie, sms bedziesz mial na
> maxa !!
Rowniez pozdrowienia dla JuN!!(JuN musimy sie spotkac aby pogadac na
> ten temat co mi pisales w emailu)
Robert chyba jednak juz zapomial skad jest ... innaczej nie mialby przy nicku herbu slaska.
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
Odp: gdzie jest EKER - 18/10/2003 17:08
dzięki! Jest tu spoko a co się tyczy pochodzenia to dobrze wiem skąd pochodzę jeden klub jeno miasto jodno życie tylko mks.Jak przyjedziesz na Polar to kurwa wszystkich was upije mam miejsce gdzie można kupić bosmanka innego nie pije /strzała 
|
banita z pomorzan
|
|
|
- 1
-
|