| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Polska-Węgry 1:0 - 11/10/2003 17:27
Jak pisze te wypociny to Polska prowadzi z Węgrami 1:0. Zadaję sobie pytanie co się kurwa stało? Naszym nie wyszła akcja i przez przypadek strzelili gola )). Po chuj nam te baraże? Trafimy na Anglię albo na Niemców i dostaniemy 5:0 i Janas pokaże klasę. Po zwolnieniu Engela nie mamy reprezentacji. Przed chwilą dowiedziałem się też że Łotwa prowadzi ze Szwecją 1:0 FUCK. Mam nadzieję że ten wynik się zmieni.
|
Babilon Team
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polska-Węgry 1:0 - 11/10/2003 18:20
2:1 Niedzielan nową gwiazdą, ta drużyna zaczyna mieć charakter, miejmy nadzieję że to nie będzie tylko w tym meczu i miejmy nadzieję że Szwecja zacznie grać!!!!. [Ostatnio edytowane przez Orło: 2003-10-11 18:21]
|
Babilon Team
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polska-Węgry 1:0 - 11/10/2003 19:03
Sami sobie jesteśmy winni. Gdybyśmy wygrali mecze z łotwa i wegrami u siebie to mielibyśmy baraże. Mielibyśmy o 5pkt wiecej na koniec. Szwecja zaś miała widocznie nas Polaków i swoich kibiców w d***e.
|
|
|
|
|
Odp: Polska-Węgry 1:0 - 11/10/2003 19:24
no i nie awansowalismy, choc wygralismy z węgrami to szwedzi dali dupy..nie strzelony karny i wogole...Już drugi raz POlaką zrobili taką rzecz..ale chyba w sumie dobrze bo jakbyśmy awanoswali do baraży ta watpie ze bysmy wygrali z Anglią itd...
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
Odp: Polska-Węgry 1:0 - 11/10/2003 19:27
Ech... szwedzi... jak 4 lata temu trzeba bylo wygrac dla Anglii to wygrali a teraz dupa... Moja nienawisz do nich rosnie :[
Z drugiej strony trzeba pochwalic chlopakow za mecz z Wegrami! Stał on na bardzo wysokim poziomie!! Węgrzy zagrali bardzo dobry futbol!!! Ale my lepszy, no i wstawiony w ostatniej chwili do składu Niedzielan... on jest po prostu rewelacyjny!! Z Olim moga taki duet stworzyc... Wroze mu wielka przyszlosc. Swietnie rowniez Rasiak, super Sobolewski, bardzo dobrze Szymkowiak z Milą!! W obronie bardzo dobrze Bąk, uratował nas Rząsa wybijając piłke z linii bramkowej... ogólnie nasi naprawde prezentuja sie coraz lepiej. Optymistyczny prognostyk przed el. MŚ. Szkoda jednak baraży 
Orło gadasz jak Tomaszewski...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polska-Węgry 1:0 - 11/10/2003 20:23
> 2:1 Wynik lepszy od gry. Dobrze, że nie gramy w barażach. Co ten Dudek robi
> między słupkami?? Takie moje komentarze na gorąco.
JA JUZ IM NA BLUZGAŁEM (po angielsku oczywiscie) !!!!!!!!!! 100% POLSKA !!!!
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|