| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
"AKCJA ŚWIATEŁKO" - 06/10/2003 12:40
Wracając do tego nieszczęśliwego wypadku [qwa 10 lat] może byśmy zorganizowali jakąś akcje polagającą może na zapaleniu świeczek lub zimnych ogni przed meczem z Cracovią w pamięci tego młodego chłopaka !!!!
|
POGOŃ WALCZĽCA - Do Końca
|
|
|
|
Odp: - 06/10/2003 14:13
hmmm ... mozna ulozyc krzyz z rac , albo cos w tym stylu ...
napewno chlopaki z mw cos wymysla.
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
Odp: - 06/10/2003 14:40
Krzyz z rac byl ostatnio na lechu, ich kibic zginal w wypadku samochodowym (walnal w slup jak zjezdzal z ronda) musial niezle zapierdalac..
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: - 06/10/2003 15:30
Krzyz jest dobrym pomyslem....
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
Odp: - 06/10/2003 17:37
Krzyż... czemu nie. Także w imieniu A.Kujawy. Oraz kto wie... może po prostuw imię wszystkich ofiar tych skurwysynów z cracovii ?
|
"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
|
|
|
|
Odp: - 06/10/2003 18:25
Całkiem ciekawy pomysł, tylko by utworzyć ten krzyż z rac to trzeba mieć ich sporo, a z drzewa ich nie zerwiemy, także trzeba będzie zrobić niezłą zrzutę kasy na oprawę, żeby to wypaliło...
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
Odp: - 06/10/2003 18:39
Kiler popieram mozna by bylo uczcic nie tylko smierc tego malego ale tagze Faraona
|
Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
|
|
|
|
Odp: - 06/10/2003 18:40
mysle ze raz na ruski rok kibice Pogoni moga sie zrzucic na oprawe meczu. chyba nie bedzie nic w tym zlego?? a na mecze tysiace przychodza, jakby kazdy dal zeta latwo wyliczyc ile kasy byloby na oprawe...
|
|
|
|
|
Odp: - 06/10/2003 19:36
Jak najbardziej gdy bedziem minuta ciszy zeby zapalic krzyz z rac jestem za jak najbardziej !! Ale tez jestem za tym zeby kazdy przyniosl zapalniczke lub zimnego ognia i zeby caly stadion wtedy zajasnial !!
[Ostatnio edytowane przez bartollo2002: 2003-10-06 19:37]
|
|
|
|
|
Odp: - 06/10/2003 19:57
> Krzyż... czemu nie. Także w imieniu A.Kujawy. Oraz kto wie... może po prostuw
> imię wszystkich ofiar tych skurwysynów z cracovii ?
Krzyż - symbol, to najlepsza choreografia jaka mozna zrobic na mecz z mordercami z Krakowa.
Najprostsza z mozliwych ale jednoczesnie głęboka w wymowie.
W czasie odpalenia tego krzyza (z rac) na stadionie powinna panowac grobowa cisza ...
Mi osobiscie by to wystarczyło - jeb.. pasy materiału i inne cuda - Craxa nie zasługuje na spec oprawe meczowa!
Chorzów 29.05.1993 r. - Byliśmy tam i pamiętamy!
[Ostatnio edytowane przez ch.: 2003-10-06 19:58]
|
|
|
|
|
Odp: - 06/10/2003 20:03
Jestem za takim pomysłem. Moglibyśmy przyjśc za jakimiś wstarzkami lub czym innym ale zeby to bulo czarne.
|
|
|
|
|
Odp: - 06/10/2003 20:09
Krzyż - symbol, to
> najlepsza choreografia jaka mozna zrobic na mecz z mordercami z
> Krakowa.
Najprostsza z mozliwych ale jednoczesnie głęboka w wymowie.
W
> czasie odpalenia tego krzyza (z rac) na stadionie powinna panowac grobowa cisza
> ...
Mi osobiscie by to wystarczyło - jeb.. pasy materiału i inne cuda - Craxa
> nie zasługuje na spec oprawe meczowa!
Chorzów 29.05.1993 r. - Byliśmy tam
> i pamiętamy!
tu zgadzam sie w zupelnosci z Ch., moim zdaniem nie powinno byc zadnej oprawy, oprocz duzego krzyza z rac, a flagi scagniete do polowy, od razu zaznaczam ze jest to moje subiektywne zdanie i nie kazdy musi sie zgadzac, ale ja tak to widze.
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: - 06/10/2003 20:14
przyznam się, że również myślałem o krzyżu z rac. Jeśli chodzi o flagi to albo zawiśnie jedynie flaga poświęcona Faraonowi, albo tak jak mówisz - flagi do połowy - aczkolwiek to przy takiej frekwencji stało się ostatnio bardzo powszechne.
Jeśli chodzi o oprawę (m.in. krzyż z rac) to macie okazję się wykazać... TUTAJ
Każda złotówka będzie potrzebna, kto może niech organizuje zrzutki wśród kolesi, w szkole, pracy itp.
|
Wild West :: Młode Wilki
|
|
|
|
Odp: - 06/10/2003 20:35
Czy by mógł mi ktoś powiedziec co sie stało w Chorzowie 29.05.1993 r.i kim był faraon ponieważ jestem młodym kibicem Pogońi i nie wiem kim jest ten gościu i co tam sie działo z góry dziękuje
|
POGOŃ SZCZECIN MKS
|
|
|
|
Odp: - 06/10/2003 20:51
Faraon został zadzgany nozem przez kibica sracovii w tramwaju poniewaz mial na sobie szalik Pogoni. A co do krzyza z rac to uwazam to za swietny pomysł.
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
Odp: - 06/10/2003 20:55
Krzyż z rac to doskonały pomysł. I niech panuje grobowa cisza przez tą minutę. Nawet jak w tym czasie te kurwy z Cracovi będą coś krzyczeć to lekceważmy ich, nie odkrzykujmy, pokażmy że my znamy takie pojęcia jak cywilizacja, wychowanie itp. Jak te pedały będą chciały nam zakłócić to chwilę to zlejmy na nich.
|
Babilon Team
|
|
|
|
Odp: - 06/10/2003 21:00
> Czy by mógł mi ktoś powiedziec co sie stało w Chorzowie 29.05.1993 r.i kim był
> faraon ponieważ jestem młodym kibicem Pogońi i nie wiem kim jest ten gościu i co
> tam sie działo z góry dziękuje
nie bede Ci opisywal calego zajscia, powiem tylko tyle ze jadacych tramwajem kibicow Pogon zakatowala craxa, mimo przewagi liczebnej nie dawali sobie rady i wyciagneli noze, raniac naszych kibicow a Faraona z skutkiem smiertelnym.
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: - 06/10/2003 21:13
Tez sie zgodze, ze Krzyz byl by zajebistym pomyslem i glownie powinien byc ku amieci "Faraona".
Dotego mozna by bylo zrobic transparent na plot jak to ch. napisal
"Chorzów 29.05.1993 r. - Byliśmy tam i pamiętamy!"
i jak by dodac jeszcze jakas okazjonalna sektorowke to byla by juz bomba...
Pomyslow pewnie bedzie masa ale z finansami jzu tak dobrze ni ebedzie i trzeba bedzie z wiekszosci niestyey zrezygnowac...a szkoda [Ostatnio edytowane przez Vega: 2003-10-06 21:14]
|
MKS
|
|
|
|
Odp: - 06/10/2003 21:55
A co do smierci tego 10 latka to nie robmy z tego tragedii kibicowskiej....aka byla smierc Faraona...to jest bardziej "ludzka smierc" tutaj powinnismy bardziej sie zmartwic, ze zginal mlody czlowiek...
|
MKS
|
|
|
|
Odp: - 06/10/2003 21:56
Dlatego niech wszyscy jak moga wspomagaja oprawe na mecz. Helmut dobrze napisal, organizujcie zbiorki wsrod znajomych, na pewno kazda zlotowka sie bardzo przyda! pamietajcie o tym! Zagadujcie na gg, to dokladnie sie pozniej dogadamy.
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
- 1
- 2
-
|