Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Co się stało z gryfusem ??? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
MarioX
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8186 dni

Co się stało z gryfusem ??? - 05/10/2003 13:31
Taka rzecz mnie zastanawia, gdzie sie podział gryfus??
Jak zapewne wiecie w poniedziałek 6 października w Głosie Szcz. zamieszczony będzie plakat POgoni Szczecin i są na nim az dwa gryfusy !!
A na meczach w Szczecinie ??? Ani jednego (tylko raz go widziałem, a byłem na wszystkich meczach w szczecinie oprócz pierwszego !!) czy ktos mi odpowie na to pytanie ???

copright by MarioX (nasza Pogoń najlepsza w świecie jest ;)!! )
chwat
Kibic
Na forum od 8186 dni

Odp: Co się stało z gryfusem ??? - 05/10/2003 14:13
wlasnie mnie tez martwi fakt braku naszej maskotki :(

GRYFINO MOIM MIASTEM, POGOŃ MOIM KLUBEM
Sadu
Kibic
Na forum od 8438 dni

Odp: Co się stało z gryfusem ??? - 05/10/2003 14:35
Po ostatnim meczu w Szczecinie byl juz taki temat, wiec daleko odpowiedzi nie trzeba szukac.

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
RosSi
Kibic
Na forum od 8198 dni

Odp: Co się stało z gryfusem ??? - 05/10/2003 21:51
GRYFUS WRÓĆ ! ! ! a może strój gryfusa został poprostu skradziony , smutek ... to była nasza maskotka klubowa ...

jeszcze większy smutek ... z powodu śmierci tego chłopca [*] [*] [*]

PSG
Kibic
Na forum od 8231 dni

Odp: Co się stało z gryfusem ??? - 06/10/2003 16:48
> GRYFUS WRÓĆ ! ! ! a może strój gryfusa został poprostu skradziony , smutek ...
> to była nasza maskotka klubowa ...

Z nieoficjalnych zrodel dowiedzialem sie ze Gryfus mial starcie ze smokiem wawelskim ( maskotka wisly ) , jest w ciezkim stanie ale wyjdzie z tego ... smok zachowal sie w sposob niehonorowy , godzac naszego pupila kosa w lewe zebro z prawej strony ... teraz przechodzi dlugotrwala rehabilitacje ... wedlug lekarzy , jego powrot na stadion przy ul. Twardowskiego bedzie mozliwy dopiero w przyszlej rundzie ...
Pozdrowienia dla Gryfusa!

"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
ZDR
Kibic
Na forum od 8438 dni

**

Odp: Co się stało z gryfusem ??? - 06/10/2003 17:01
to gdzie oni sie spotkali ?

PSG
Kibic
Na forum od 8231 dni

Odp: Co się stało z gryfusem ??? - 07/10/2003 11:16
spotkali sie na corocznym zjezdzie maskotek w Stalowej Woli ... wlasnie tam doszlo do tego incydentu ... plus dla smoka za akcje , chujowo jednak ze walczyl ze sprzetem ...
Dobrze znam Gryfusa , wiem ze nie popusci tego i przy najblizszej okazji zemsci sie.

"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
Cinek
Kibic
Na forum od 8198 dni

Odp: Co się stało z gryfusem ??? - 07/10/2003 14:42
Gryfus wracaj do zdrowia :P
Pozdro.

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
Sampaio
Kibic
Na forum od 8184 dni

*

Odp: Co się stało z gryfusem ??? - 07/10/2003 14:44
Gryfus był na meczu z Błękitnymi, zresztą tak jak na każdym. Ale nie na murawie a na trybunach...:biggrinbounce2:

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
adas|MKS
Kibic
Na forum od 8338 dni

Odp: Co się stało z gryfusem ??? - 07/10/2003 22:22
A tak wogole nie wiem czy ktos to zauwazyl oprucz mnie, ale jak tak miedzy akcjami na boisku patrzylem na Gryfusa, on ma przeciez rozruszac publicznosc a nie ja usypiac, chodzi od 5 do 12 jak paralityk wyglada macha lapami ... Nie weim czy ktos z was widzial maskotke Meniu ;] to on rozkreca publicznosc zagluje pilka rozkreca ludzi do dopingu itd a nasza maskotka...eh...mogla by sie bardziej postarac wkoncu Pogon ma sie stac klubem z europejskich czolowek...

Jestem paprykarzem i się tego nie wstydzę!!
Sampaio
Kibic
Na forum od 8184 dni

*

Odp: Co się stało z gryfusem ??? - 07/10/2003 22:47
Co racja to racja... Musialaby sie tym zajac osoba ktora ma w tym doswiadczenie a przynajmniej checi, bo mojemu kolesiowi nie za bardzo to wychodzi...

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
adas|MKS
Kibic
Na forum od 8338 dni

Odp: Co się stało z gryfusem ??? - 07/10/2003 22:56
Mnie to ciekawi tak jak by samemu sprobowac hehe faza maskotka byc ;]

Jestem paprykarzem i się tego nie wstydzę!!
Boberek
Kibic
Na forum od 8322 dni

**

Odp: Co się stało z gryfusem ??? - 08/10/2003 14:04
> Taka rzecz mnie zastanawia, gdzie sie podział gryfus??
Jak zapewne wiecie w
> poniedziałek 6 października w Głosie Szcz. zamieszczony będzie plakat POgoni
> Szczecin i są na nim az dwa gryfusy !!
A na meczach w Szczecinie ??? Ani
> jednego (tylko raz go widziałem, a byłem na wszystkich meczach w szczecinie
> oprócz pierwszego !!) czy ktos mi odpowie na to pytanie ???

Od pewnego czasu kibiców szczecińskiej Pogoni do dopingu, a piłkarzy portowej jedenastki do ambitnej gry, przekonywał i zachęcał Gryfus - maskotka morskiego klubu.
Niestety, podczas dwóch ostatnich pojedynków rozgrywanych na stadionie przy ul. Twardowskiego dało się zauważyć jego brak.
Jak informuje "Kurier" osoba, która przebiera się za Gryfusa po prostu zachorowała.
- Dowiedzieliśmy się o tym w ostatniej chwili i nie udało nam się znaleźć zastępcy - mówi Marek Pawlak. Byliśmy jednak pewni, że choroba to kwestia kilku dni, tymczasem trwa to trochę dłużej. Mogę obiecać, że na następnym meczu w Szczecinie Gryfus na pewno będzie już zagrzewać kibiców do dopingu.
GRYFUS REAKTYWACJA!!!!

[Ostatnio edytowane przez boberek: 2003-10-08 14:04]

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772609613 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005