Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Na 12-nastce się stoi panowie ... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Kumaty Piknik
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8237 dni

Na 12-nastce się stoi panowie ... - 05/10/2003 09:25
przyszedłem z qmplem na 12-stke a tam gosciu mowi do qmpla zeby usiadł bo nie widzi . od siedzenia sa inne sektory panowie

Orło
Kibic
Na forum od 8358 dni

*

Odp: Na 12-nastce się stoi panowie ... - 05/10/2003 10:54
Wiem, dlatego siadam na dziesiątce :)

Babilon Team
ssssss
Kibic
Na forum od 8231 dni

Odp: Na 12-nastce się stoi panowie ... - 05/10/2003 13:25
Na cracovi musi stac caly mlyn -bez wyjatku kto nie stoi moze zmienic sektor .

ssssss
Shivan
Kibic
Na forum od 8587 dni

**

Odp: Na 12-nastce się stoi panowie ... - 05/10/2003 16:49
> przyszedłem z qmplem na 12-stke a tam gosciu mowi do qmpla zeby usiadł bo nie
> widzi . od siedzenia sa inne sektory panowie

niech sie sam przesiadzie, co to wogle za porzadki sa, co sie na tym stadionie porobilo.

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
ssssss
Kibic
Na forum od 8231 dni

Odp: Na 12-nastce się stoi panowie ... - 05/10/2003 17:21
Niedlugo miejsca lezace zamontuja.

ssssss
olo84
Kibic
Na forum od 8901 dni

Odp: Na 12-nastce się stoi panowie ... - 05/10/2003 19:19
Najlepsze są dzidki po 50 przyjdzie z flaszka usiądzie i pije a potem drze morde że mu zasłaniasz

Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
daniell
Kibic
Na forum od 8200 dni

Odp: Na 12-nastce się stoi panowie ... - 05/10/2003 21:28
Nie bede zakladal nowego tematu wiec tutaj sie wypowiem. Po pierwsze na sektor 12 powinni wprowdzic ze od 17 lat dopiero wpuszczaja albo 16. Bo te dzieci co siedzialy na plocie na sektorze 12 to plakac sie chcialo. Pozniej sie nie dziwmy ze inne druzyny sie z nas smieja jakich my mamy hoolsow jak zobacza te zdjecie z dziecmi ktorzy nie maja nawet 12 lat a siedza i potrzasaja plotem. Po drugie skladam kondolencje dla rodziny ktora stracila swojego syna. Ale zastanowmy sie ze wedlug gazety czlowiek ten mial 10 lat. Gdzie byli jego rodzice( czy o tej porze on nie powinien byc w domu a nie na stadionie) , czy tacy dzieci powinni byc wpuszczani na stadion bez opieki starszej osoby. Jak sie nie myle kiedys na Pogoni byl taki przepis ze osoby nie pelnoletni czy ponizej 16 roku zycia wpuszczane byly tylko z osoba dorosla. Dziekuje za wypowiedz i oczekuje komentarzy(mile widziane).

Cinek
Kibic
Na forum od 8198 dni

Odp: Na 12-nastce się stoi panowie ... - 05/10/2003 22:01
Daniell zgadzam sie z Toba- gdzie byli rodzice tego chlopaka, 10 lat, sam na meczu, przesada?? Ale nie mozemy tez tylko ich obwiniac.
A co do dzieciakow na plocie to przesada, ale podszedl jeden starszy krzyknal i sie gowniarstwo zwinelo z plotu. Na Cracovii miejmy nadzieje takich cyrkow nie bedzie i doping bedzie duzo lepszy niz na derbach :P
Jesli chodzi o 12 sektor to sie zgadza- tam sie stoi.

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
W F H
Kibic
Na forum od 8729 dni

Odp: Na 12-nastce się stoi panowie ... - 05/10/2003 22:15
ja jak mialem 10 lat to juz sam na mecze Legii zasuwalem wiec nie sadze zeby byla to kwestia rodzicow

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
Zezik
Kibic
Na forum od 8332 dni

Odp: Na 12-nastce się stoi panowie ... - 05/10/2003 22:45
> przyszedłem z qmplem na 12-stke a tam gosciu mowi do qmpla zeby usiadł bo nie
> widzi . od siedzenia sa inne sektory panowie
Na Legii podobno na krytej bywaja takie typy co tez narzekaja ze im sie zaslania stojac. Podobno - bo na krytej nigdy nie bylem, a Zyleta cala zawsze stoi wiec dla mnie to jest norma... jak ktos siedzi to jest dziwne;-) pozdr.

Legiaaaa Legiaaaa Warszawaaaa!!!
Bartas
Kibic
Na forum od 8189 dni

Odp: Na 12-nastce się stoi panowie ... - 06/10/2003 11:44
Ja jeżczę na mecze Pogoni od 9 roku życia i zawsze bez rodziców a jeżdzę ze Słonecznego więc dla 9-latka to kawałek drogi był. Rodzice wychowali mnie dobrze więc ja na rodziców bym winy nie zwalał

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772618664 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005