Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Czyzbysmy mili na forum wojne domowa? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
*olka
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8360 dni

Czyzbysmy mili na forum wojne domowa? - 04/10/2003 15:20
Po h..j te docinki i przypiep... sie do słów i wypowiedzi innych, jestesmy kibicami jednego klubu wiec sie nie dzielcie! I wogóle o jakich rozpierduchach wy tu gadacie?? Malo wam wrazen w zyciu czy co?? Jak jestescie pseudokibicami ( nie mowie tu do wszystkich,kierowane do mnijszosci spolecznej-marginesow umyslowych) i chcecie sie napie@%*ac to nie na stadionie by tego nie musieli ogladac PRAWDZIWI KIBICE, umowcie sie gdzies na smietnisku (bo tam jest miejsce na takie prymitywne zajscia) i sie nawalajcie ile wlezie.. sado macho chyba naprawde teraz w modzie jest...

Tylko Pogoń, ukochana Pogoń,
Cały Szczecin czeka na zwycięstwo twe

olka pk (prawdziwy kibic)
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8318 dni

Odp: Czyzbysmy mili na forum wojne domowa? - 04/10/2003 15:22
Olka PauKomat.... i starczy , a na smietniku smierdzi, " stadnion to nie kosciol "

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
kamyk
Kibic
Na forum od 8515 dni

Odp: Czyzbysmy mili na forum wojne domowa? - 04/10/2003 15:57
A co ty mozesz o tym wiedziec???
jak ci sie nie podoba to siedz w domu i ogladaj sobie brazylijskie telenowele, a nie bedziesz nam mowic czy mamy sie na stadionie bic czy nie. jak bede mial ochote komus zalutowac to mu zalutuje, jak bede chcial bluzgac to bede bluzgal, z calym szacunkiem nie bedzie mnie-kibica pouczac dziewczyna!

//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8244 dni

Odp: Czyzbysmy mili na forum wojne domowa? - 04/10/2003 16:22
Dobro klubu macie za nic - taka jest prawda. Gówno was obchodzi, że po rozróbach zamkną stadion, gówno was obchodzi że stadion NIGDY NIE BĘDZIE PEŁNY gdy takie zajścia będą mieć miejsce, gówno was obchodzi to że żaden sponsor nie będzie chciał się utożsamiać z klubem którego "kibice" rozpieprzają stadion.
Obchodzi was tylko własny interes. Co gorsza, nie interesuje was kompromis (na meczu kibicujemy, poza stadionem bijemy). Chcecie zdobyć szacunek innych, Wy po prostu potrzebujecie publiczności... Żenada. Nie tędy droga.
Ale komu ja to mówię...

RosSi
Kibic
Na forum od 8198 dni

Odp: Czyzbysmy mili na forum wojne domowa? - 04/10/2003 16:33
> Dobro klubu macie za nic - taka jest prawda. Gówno was obchodzi, że po rozróbach
> zamkną stadion, gówno was obchodzi że stadion NIGDY NIE BĘDZIE PEŁNY gdy takie
> zajścia będą mieć miejsce, gówno was obchodzi to że żaden sponsor nie będzie
> chciał się utożsamiać z klubem którego "kibice" rozpieprzają stadion.
Obchodzi
> was tylko własny interes. Co gorsza, nie interesuje was kompromis (na meczu
> kibicujemy, poza stadionem bijemy). Chcecie zdobyć szacunek innych, Wy po prostu
> potrzebujecie publiczności... Żenada. Nie tędy droga.

i w tym rzecz , wyjąłeś mi to z "ust"

PSG
Kibic
Na forum od 8231 dni

Odp: Czyzbysmy mili na forum wojne domowa? - 04/10/2003 16:58
> Dobro klubu macie za nic - taka jest prawda.

Tu sie z toba nie zgodze ... dodam tylko , za dla mnie , i napewno kilku osob z tego forum , Pogon to cos wiecej niz 11 pajacow biegajacych po boisku...

Gówno was obchodzi, że po rozróbach
> zamkną stadion, gówno was obchodzi że stadion NIGDY NIE BĘDZIE PEŁNY gdy takie
> zajścia będą mieć miejsce, gówno was obchodzi to że żaden sponsor nie będzie
> chciał się utożsamiać z klubem którego "kibice" rozpieprzają stadion.

Dodalbym jeszcze do tego , ze ty mnie gowno obchodzisz a takze osoby ktore maja podobne zdanie do ciebie... :)

To samo tyczy sie olki ktora bardzo trafnie ocenil maly_ps ... zastanawiam sie skad nagle wzielo sie tyle fanek Pogonii i z jakiej racji wypowiadaja sie na temat o ktorym nie maja zielonego pojecia?

"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8318 dni

Odp: Czyzbysmy mili na forum wojne domowa? - 04/10/2003 16:58
TO MY NIECHCIANI NIELUBIANI - TE SLOWA MOWIA WSZYSTKO

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
celciusz
Kibic
Na forum od 8958 dni

Odp: Czyzbysmy mili na forum wojne domowa? - 04/10/2003 20:54
bla bla bla bla

Orło
Kibic
Na forum od 8358 dni

*

Odp: Czyzbysmy mili na forum wojne domowa? - 04/10/2003 20:57
A kto się bije i demoluje stadion???

Babilon Team
Kumaty Piknik
Kibic
Na forum od 8237 dni

Odp: Czyzbysmy mili na forum wojne domowa? - 04/10/2003 21:15
zamknij pysk dziecko!! co to mozesz wiedzieć ...

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8322 dni

**

Odp: Czyzbysmy mili na forum wojne domowa? - 04/10/2003 21:20
Dobra koniec tych sporów!!!

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
F G
Kibic
Na forum od 8218 dni

Odp: Czyzbysmy mili na forum wojne domowa? - 04/10/2003 21:20
Olka temat naprawde nie na miejscu.Siedz w domu i telewizje ogladaj a nie marudzisz.Kazdy mowi co mu sie podoba.Poza tym wsrod kibicow Pogoni sa rowniez debile wiec mozna ich tyrac czasem jak pisza glupoty.Do lachy Olka a nie sie tu wypowiadasz

Nietoper
Kibic
Na forum od 8523 dni

**

Odp: Czyzbysmy mili na forum wojne domowa? - 04/10/2003 21:56
Nie rozumiem was...Zlejcie na nią i na tego typu wypowiedzi na forum!!OLKA radze ci nie zakładaj juz takich postów bo niepotrzebnie wywyołujesz kłotnie i spory miedzy nami KIBICAMI.

Pozdro

:dark5:...:::THE MATRIX HAS YOU:::...:dark5:
*olka
Kibic
Na forum od 8360 dni

Odp: Czyzbysmy mili na forum wojne domowa? - 04/10/2003 22:27
widzicie panowie , mnie nie intresuja telenowele, nie marudze, jak dla mnie mozecie sie bluzgac zabijac , bo mnie h@j obchodzi to czy zyjecie czy nie. dla mnie licze sie tylko dobro klubu, Pogoni Szczecin ktora kocham nad zycie. fakt jestem moldym kibicem bo kibicuje tylko 4 lata. do waszego stazu pewnie to malo, ale kibicuje wiernie i zawwze broniu DUMY POMORZa. A kibica nie ocenia sie po plci czy weku. Kibicujemy jednemu klubowi , wiec nie wiem o co te spory i klutni. Nie napisalam tego po to byscie sie lkucili tak jak ktos to tu napisal. Byla dzis na meczu, i jedyny fakt ktory mnie wkurzyl na maksa to to ze skakali sobie do oczu kibice jednego klubu. gdzie nasza solidarnosc!??Jak juz chcecie sie napieprzac to chociaz nie sami siebie tylko inne kluby i tak jak ktos madrze powiedzial za boiskiem. tak jak to robia inni. Bez straty dla klubu. I NIE OCENIAJCIE TEGO CZY JESTEM KIBICEM CZY JAKAS ZDRAMATYZOWANA KOBIETKA BO NIE WAM TO JEST OCENIAC zwlaszcze ze mnie nie znacie. Czy naprawde to jest takie dziwne ze dziewczyna tez moze KOCHAC POGON SZCZECIN??? pozdraiwam

*olka
Kibic
Na forum od 8360 dni

Odp: Czyzbysmy mili na forum wojne domowa? - 04/10/2003 22:30
> Olka temat naprawde nie na miejscu.Siedz w domu i telewizje ogladaj a nie
> marudzisz.Kazdy mowi co mu sie podoba.Poza tym wsrod kibicow Pogoni sa rowniez
> debile wiec mozna ich tyrac czasem jak pisza glupoty.Do lachy Olka a nie sie tu
> wypowiadasz

*olka
Kibic
Na forum od 8360 dni

Odp: Czyzbysmy mili na forum wojne domowa? - 04/10/2003 22:32
buheheh stay ale dowaliles! WIdze ze niska ranga mierzysz ludzi, mowi sie ze ludzi traktuje sie w ten sam sposob jak samemu jest sie traktowanym. STYKA, stary styka.

POGON WALCZACA POGON WALCZAC DO KONCA!!!!!

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8199 dni

**

Odp: Czyzbysmy mili na forum wojne domowa? - 04/10/2003 23:03
nie jestem za bjatykami na stadionach ale czesto jest to czym sproworkowane a...wiesz ja najcheteni pozbijal bym wszsytkich kibicow Cracovi(ale jestem gowaniarz i bal bym sie do nich zbizyc) za to ze tak sie ciesza z teog ze zabili kibica POGONI to jest postwa warta najwyszej kary a kto moze ja wydac jak nie my.....

Z daleka nie będzie widać.
ssssss
Kibic
Na forum od 8231 dni

Odp: Czyzbysmy mili na forum wojne domowa? - 04/10/2003 23:29
Olka 4 lata jestes fanka Pogoni -czyzby od ery Bekdasa?taki kibic to przewaznie piknik a kibice tego samego klubu czesto bija sie miedzy soba i to chyba w kazdym klubie ,a ty i tak na to wplywu nie bedziesz miec .Moze napisz ile masz lat

ssssss
//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8244 dni

Odp: Czyzbysmy mili na forum wojne domowa? - 04/10/2003 23:30
PSG --> Dla mnie "klub" to pewna organizacja. I tej organizacji kibicujesz. Zadaj sobie pytanie, czy to dobrze dla klubu gdy na stadionie są rozróby? Moim zdaniem nie. Jeżeli twoje zdanie jest inne, to powinieneś już wiedzieć czemu napisałem "Dobro klubu macie za nic - taka jest prawda.".
W kwestii piłkarzy pełna zgoda - "Murzyn zrobił swoje, Murzyn może odejść".
Gówno cię obchodzi moje zdanie? No cóż, z jednej strony to dobrze - posiadanie własnego zdania jest ważne. Czasami jednak warto posłuchać opinii kogoś innego, lub przynajmniej zastanowić się nad tym czy ma rację...
No ale nic - pamiętajcie tylko: jeżeli w wyniku waszych działań Ptak zwinie zabawki i klub upadnie (bardzo mało prawdopodobne, ale jednak), to Wy będziecie winowajcami.

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8199 dni

**

Odp: Czyzbysmy mili na forum wojne domowa? - 04/10/2003 23:33
a ja jestem wiernym kibcem podkrelasm wiernym od 10 lub 11 roku zycia ale na mecze tata mnie zabiera wczesniej :P ale nie tak czesto czyli kibicuje Pogoni jakies 4 albo 5 lat Pozdro dla wszystki ktorych nie zrazily Porazki 7:1 lub 9:0 najpiekniejszy mecz Pogon 4:1 KSZO ;)
[Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2003-10-04 23:35]

Z daleka nie będzie widać.
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772609621 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005