Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> BEGDAS W BLEKITNYCH ?! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
RosSi
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8198 dni

BEGDAS W BLEKITNYCH ?! - 30/09/2003 15:25
Dzisiejsza "Gazeta Wyborcza" informuje, iż Mirosław Dawidowicz, wicestarosta stargardzki i jednocześnie prezes drugoligowego klubu piłkarskiego Błękitni Stargard namawia byłego prezesa Pogoni, Sabriego Bekdas do wspiarcia Błękitnych.
W zamian na terenach przy drodze nr 10 Turek mógłby zbudować wielkie centrum handlowo-rozrywkowe. Po poszerzaniu "dziesiątki" będzie to rzeczywiście atrakcyjna działka - 20 minut samochodem od Szczecina i Stargardu.
Dawidowicz ma nadzieję, że w ciągu dwóch tygodni obie strony podpiszą list intencyjny. Ludomir Dyś, prawa ręka Bekasa, nie zaprzecza i nie potwierdza: - Nic konkretnego jeszcze nie mogę powiedzieć - mówi wymijająco.
Prezes Dawidowicz znany jest z wiary w magię nazwisk uważa "Gazeta Wyborcza". W roli trenera Błękitnych zatrudnił Jerzego Engela jr., syna byłego selekcjonera reprezentacji. To miał być magnes dla biznesmenów. Na razie niewiele z tego wychodzi. Błękitni grają słabo i zajmują ostatnie miejsce w tabeli.
Mimo to wicestarosta jest pełen optymizmu: - Nawet jeśli rundę zakończymy na ostatnim miejscu, po zimowych wzmocnieniach mamy szansę utrzymać się w lidze.

Źródło: Gazeta Wyborcza ..

boski
Kibic
Na forum od 8256 dni

Odp: BEGDAS W BLEKITNYCH ?! - 30/09/2003 16:59
To im wspłóczuje

boski
Cinek
Kibic
Na forum od 8198 dni

Odp: BEGDAS W BLEKITNYCH ?! - 30/09/2003 17:03
Tez im wspolczuje, niech zobacza co sie stalo z Pogonia.

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
KEDZIOR
Kibic
Na forum od 8447 dni

**

Odp: BEGDAS W BLEKITNYCH ?! - 30/09/2003 18:31
Niechce was obrazac bo mamy wolnosc slowa, ale glupoty piszecie, jak dadza Bekdasowi teren pod inwestycje to naprawde moze zrobic silny zespol w stargardzie, takie jest moje zdanie, bo w szczecinie pokazal ze potrafi zrobic wspaniala atmosfere wokol zespolu, a poza tym ma juz doswiadczenie(ze szczecina) zeby nie przeinwestowac i nie dawac pilkarza astronomicznych pieniedzy!!!

borsuk
Kibic
Na forum od 8998 dni

**

Odp: BEGDAS W BLEKITNYCH ?! - 30/09/2003 19:54
Kedzior mysle podobnie...ale niechcialo mi sie tego pisac wiec dzieki za wyreczenie:D

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
Gaca
Kibic
Na forum od 8666 dni

**

Odp: BEGDAS W BLEKITNYCH ?! - 30/09/2003 20:10
Co to będzie... przekonamy się

TomY
Kibic
Na forum od 8554 dni

**

Odp: BEGDAS W BLEKITNYCH ?! - 30/09/2003 20:39
Mam podobne zdanie do KEDZIORA!

Jeszcze wielu z nas moze sie zdziwić!

M@ZUR
Kibic
Na forum od 8254 dni

Odp: BEGDAS W BLEKITNYCH ?! - 01/10/2003 00:34
No jak dadzą dupe i pół stargardu Sabriemu to sprowadźi tam 15 Alkanów, Siadatów, Arslanów, czy jeszcze Omera Kanera i wyda znowu kupę kasy na wzmocnienia. Tylko w Stargardzie nigdy nie będzie takiej widowni jak na Twardowkiego.

God, I'm glad I'm not me.
Qcu
Kibic
Na forum od 8453 dni

**

Odp: BEGDAS W BLEKITNYCH ?! - 01/10/2003 01:28
Wlasnie Mazur! Co z tego ze zrobi tam druzyne? To nie bedzie normalny klub tylko nowa amica... Nie mam nic przeciwko, niech powstanie w regionie mocny klub obok Pogoni, ale nie wydaje mi sie zeby to dlugo przetrwalo

wien
Kibic
Na forum od 8754 dni

**

Odp: BEGDAS W BLEKITNYCH ?! - 01/10/2003 07:11
niech se turas robi co chce, a to jeszcze jedno z pytan udzielonych bekadasowi :

- A wie pan kto jest na czele II ligi?

- Klub, który nielegalnie używa nazwy "Pogoń”. Logo, godło i nazwa należą do mnie. I zapewniam, że za to również trzeba będzie mi zapłacić odszkodowanie.

Na Zawsze POGOŃ
Jay-J
Kibic
Na forum od 8453 dni

Odp: BEGDAS W BLEKITNYCH ?! - 01/10/2003 07:46
Nie wierze, jeszcze niedawno mowil ze nie bedzie chcial juz inwestowac w pilke, szczegolnie w Szczecinie, a teraz wrocilby i to do Stargardu... Chce narobic szumu w szczecinskich mediach, nie moze zniesc ze jego spolka upadla, a narodzila sie nowa wykorzystujaca barwy i godlo te same ktore wykorzystywala tamta. Stracil mase pieniedzy, moze sie msicic w bardzo nieprzyjemny sposob...

Obrazek gif wstawiony na forum
Qcu
Kibic
Na forum od 8453 dni

**

Odp: BEGDAS W BLEKITNYCH ?! - 01/10/2003 10:30
Przesadzac zaczyna turas... Dokladnie: zaczyna robic szum w mediach, gada glupoty (ze Pogon jest nielegalna) Cos kombinuje znowu tylko ciekawe co...

M@ZUR
Kibic
Na forum od 8254 dni

Odp: BEGDAS W BLEKITNYCH ?! - 01/10/2003 18:09
dobra bez ogródek
Leje na Bekdasa

God, I'm glad I'm not me.
fan57
Kibic
Na forum od 8226 dni

Odp: BEGDAS W BLEKITNYCH ?! - 01/10/2003 20:33
Wyprał brudną kasę w Szczecinie i jest spalony, teraz potrzebuje wyprać następną więc gdzie w Stargardzie!!!!???? :dollar: :ukliam2::rocketwhore:
[Ostatnio edytowane przez alat: 2003-10-01 20:45]

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
Cinek
Kibic
Na forum od 8198 dni

Odp: BEGDAS W BLEKITNYCH ?! - 02/10/2003 10:42
Ciekawe czy bedzie na meczu derbowym miedzy Pogonia i Błekitnymi !?

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
skarbnik
Kibic
Na forum od 8499 dni

Odp: BEGDAS W BLEKITNYCH ?! - 02/10/2003 18:30
Coz, ja sie ciesze ze nowy silny zespol moze powstanie w naszym regionie...To dobra wiadomosc, ale widac jedno...Czyje wladze bardziej sie staraja o sponsorow i czy im naprawde zalezy...

Btw. Kurde, z jakiej paki najezdzacie na Bekdasa ?

Obrazek jpg wstawiony na forum
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772609661 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005