Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Porady w sprawie fanclubu << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
inblu
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8350 dni

**

Porady w sprawie fanclubu - 25/09/2003 22:58
Prosiłbym członków różnych fanclubów o podzielenie się swoimi doświadczeniami w sprawach organizacyjnych. Chodzi mi o nowo założony fanclub. Z góry dziękuję.

Goleniów z Pogonią
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8318 dni

Odp: Porady w sprawie fanclubu - 25/09/2003 23:01
Inblu - jestes jeszcze mlody, musisz sie okreslic jaki ma miec charakter tego fc i zaczac realizowac zalozenia

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
inblu
Kibic
Na forum od 8350 dni

**

Odp: Porady w sprawie fanclubu - 25/09/2003 23:04
Chodzi mi o doping, oprawe, itp.

Goleniów z Pogonią
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8318 dni

Odp: Porady w sprawie fanclubu - 25/09/2003 23:12
musisz miec do tego ludzi , mieszkasz w Golnieniowie, rozejrzyj sie czy nie ma tam innych kibicow Pogonia ktorzy chcieli by sie pobawic w ultrasowanie, zbierzcie sie w grupe i bedzie dobrze,

z Golnieniowa do Szczecina pospiechem sa tylko 2 stacje : Goleniow - Szcz Dabie - Szcz glowny , wiec dojazd to jakies 30 minut

jakies motywy z flagami,szalikami czy ciuchami odpusc sobie narazie!

inblu
Kibic
Na forum od 8350 dni

**

Odp: Porady w sprawie fanclubu - 25/09/2003 23:21
Nie do konca o taki fanclub mi chodzilo. Raczej o grupie na miejscowej Inie. Ale na Pogoń oczywiście tez będą organizowane wyjazdy fanclubu Goleniów.

Goleniów z Pogonią
Daro
Kibic
Na forum od 8687 dni

Odp: Porady w sprawie fanclubu - 25/09/2003 23:25
To ja troche sprostuje.
Chcemy zalozyc fanclub Iny Goleniow. Dopiero szukamy chetnych. Do tej pory na maczach Iny nie bylo zadnego dopingu (z wyjatkiem dziadkow ktorzy mysleli ze sa trenerami i dawali "wskazowki" pilkarzom). Chcemy stworzyc grupke ktora by aktywnie diopingowala druzyne. Dlatego jako podstawowy cel zalozylismy sobie zakup bebna, a pozniej kupno flagi (zeby doping byl efektywniejszy). Bajery typu race, serpentyny itp zostawimy na pozniej.
Dlatego pytamy sie Was, fanclubowicze, jak taki fanclub powinien funkcjonowac? Czy wystarczy zebrac kilkanascie lub kilkadziesiat osob, ktore by placily skladki? Czy to wystarczy?
Mam jeszcze dwa pytania. Gdzie mozna kupic beben? I za ile?

http://mandu.pl
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8318 dni

Odp: Porady w sprawie fanclubu - 25/09/2003 23:32
czyli jestescie z Golnieniowa i chcecie kibicowac Inie?!

TO NIE ZADEN FAN CLUB!!! fc kibicuje klubowi z innego miasta, wy zaluzcie normalna "brygade" ...
wszystko zalezy od waszych mozliwosci , na razie zbierzcie ludzi i zobaczcie ilu was bedzie a puzniej sie martwcie o jakies skladki czy fany

p.s. Ine trenuje Gumienny (kiedys mialem z nim WF w podstawowce - stary pijak)

malolat_ps
Kibic
Na forum od 8318 dni

Odp: Porady w sprawie fanclubu - 25/09/2003 23:33
powodzenia
[Ostatnio edytowane przez Maly_ps: 2003-09-25 23:33]

Helmut
Moderator*
Na forum od 8324 dni

Odp: Porady w sprawie fanclubu - 25/09/2003 23:37
> Ine trenuje Gumienny (kiedys mialem z nim WF w podstawowce - stary pijak)

Mogę się mylić ale ja chyba też z nim WF miałem kiedys ;)

Jeśli chodzi o doping na Inie to ważne jest żebyście się pokazali kilkanaście osób, a ludzie sami zaczną po jakimś czasie przychodzić w miejsce z którego prowadzić będziecie doping... [Ostatnio edytowane przez helmut: 2003-09-25 23:39]

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8318 dni

Odp: Porady w sprawie fanclubu - 25/09/2003 23:39
pamietam go dobrze bo za bluzgi kazal biegac wokolo szkoly.... albo zasowac pompki.... nie bylo lepszej atrakcji niz zaczacz dzien od paru rundek...

guma trenuje tez rocznik bodajze w Stali Szczecin chyba 86 lub 87

Helmut
Moderator*
Na forum od 8324 dni

Odp: Porady w sprawie fanclubu - 25/09/2003 23:43
taaaaak ten sam Gumienny :P W Stali też mnie swego czasu trenował... Dobre czasy były na Parkowej :)

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
inblu
Kibic
Na forum od 8350 dni

**

Odp: Porady w sprawie fanclubu - 26/09/2003 21:39
No to jeszcze więcej prosze. :D

Goleniów z Pogonią
RosSi
Kibic
Na forum od 8198 dni

Odp: Porady w sprawie fanclubu - 04/10/2003 12:25
najpierw ludzie , a później to się jakoś rozkręci

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772609577 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005