| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: (pogon) szczecin - (blekitni) stargard - 23/09/2003 21:53
juz wystarczy tych zgod!!! w ciagu ostatniego tygodnia okazalo sie ze mamy zglody lub uklady z takimi makrami jak Lechia, Apator, Zaglebie, Lks --- KURWA KOGO WY SLUCHACIE?!!?
JA PIERDOLE OSTATNI RAZ JUZ TO PISZE --- POGON MA ZGODE TYLKO I WYLACZNIE Z WARSZAWSKA LEGIA !!!!!
w miejscach takich jak swinoujscie, police, stargardzie, choszcznie, chojnie i wielu innych po prostu mieszkaja ludzie sympatyzujacy z POGONIA co nie oznacza ze mamy z klubami z tamtych miejscowosci jakies uklady!!!!!!!!!!!!
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: (pogon) szczecin - (blekitni) stargard - 23/09/2003 22:39
do Malego ps ..sluchaj ja mieszkam w Swinoujsciu i ja wcale nie sypatyzuje z Pogonia tylko uwazam sie za jej wiernego i oddanego kibica .Pogon to wielka czesc mojego zycia .Sypatyzowac to ja moge z Flota chociaz osotanio tez ona jest mi coraz bardziej obojetna. Nie twierdze ze miedzy Flota i Pogonia jest jakis uklad bo tak NIE jest ale jakos sie poczulem urazony jak powiedziales ze w tych miastach mieszkaja tylko sypatycy a nie prawdziwi kibice . to tyle co chcialem powiedzec
|
POGON SZCZECIN Moim Zyciem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: (pogon) szczecin - (blekitni) stargard - 24/09/2003 08:44
chuj z pasami ale z polonią wa-wa to już coś a tak serio to zgadzam się Mazim ja mieszkam w policach i też nie uważam że my sympatyzujemy z Pogonią ja jestem jej wiernym kibicem i to Pogoń jest na pierwszym miejscu w moim sercu (zaraz za żoną ) to że ktoś mieszka w szczecinie nie znaczy że ma monopol na bycie kibicem Pogoni a inni to sobie sympatyzują NIE mało tego znam gościa z zamościa wielkiego fana Pogoni i mi to w niczym nie przeszkadzai nie sądze aby mu na Pogoni zależało mniej od nas
|
Pogoń gol Pogoń gol Pogoń gol!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: (pogon) szczecin - (blekitni) stargard - 24/09/2003 11:23
"w miejscach takich jak swinoujscie, police, stargardzie, choszcznie, chojnie i wielu innych po prostu mieszkaja ludzie sympatyzujacy z POGONIA co nie oznacza ze mamy z klubami z tamtych miejscowosci jakies uklady!!!!!!!!!!!!"
Chyba nie kazdy zrozumial post Maly_ps , wiec moze ja jeszcze raz wytlumacze 
Otoz kolega mial na mysli to , ze nie mamy zadnych zgod czy ukladow z klubami z naszego wojewodztwa ( swinoujscie , stargard , police , choszczno , chojna itd. ) , tylko poprostu w tych miastach mieszkaja wierni kibice Pogonii , ktorzy czesto bywaja na twardowskiego , a takze na niektorych wyjazdach naszej druzyny.
Chyba najwiecej sie rozchodzilo o slowo "sympatyzujacy" .... wydaje mi sie ze ma to podobne znaczenie co "wierny".
Pozdrawiam 
Pogon Szczecin & Legia Warszawa
Zgoda na wieki
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
Odp: (pogon) szczecin - (blekitni) stargard - 24/09/2003 11:26
Muzzy a studiuj sobie nawet w Stalowej Woli ... byle bys juz wiecej nie lizal dupy arce , ani nie probowal robic ukladow z craxa...
Mimo wszystko pozdrawiam!
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
Odp: (pogon) szczecin - (blekitni) stargard - 24/09/2003 11:34
No, co do tego "lizania dupy" to lekka przesada... Nie chce mi sie juz o to wyklocac, niewazne. Przy okazji wyjasniam jakiekolwiek watpliwosci: nie lubie arki, w dupe jebie cracovie i nienawidze lecha. 
Ja tez cie mimo wszystko pozdrawiam 
I mam prosbe: moze juz skonczcie z tematami typu: Szczecin - goleniow, Szczecin - stargard itp?
|
|
|
|
|
Odp: (pogon) szczecin - (blekitni) stargard - 24/09/2003 11:54
> a mi kolega powiedzial ze mamy miec uklad a jak wszystko bedzie ok to sztame ze
> Świtem Skolwin.czy to prawda hehe pzdr dla kumatych.
tez o tym slyszalem, ale podobno powiedzieli ze musimy sie zmobilizowac i pokazac cos wiecej niz dotychczas, a sztama zostanie przypieczetowana na najblizszym meczu reprezentacji. Pozdr 
[Ostatnio edytowane przez Shivan: 2003-09-24 11:55] [Ostatnio edytowane przez Shivan: 2003-09-24 11:55]
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
Odp: (pogon) szczecin - (blekitni) stargard - 24/09/2003 12:00
"nie lubie arki, w dupe jebie cracovie i nienawidze lecha."
Droga Muzzy!
A skad w Tobie tyle nienawisci?!
Ty to chyba jestes jedna z tych chuligansow co sie leja na stadionach?
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|