Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Arka zazdrosci << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
dr Pavlo
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8309 dni

Arka zazdrosci - 21/09/2003 20:26
Słyszeliście co te dupki z Arki powiedziały? Mówili że oprawa meczu była biedna ( tu z nich brechtam). Że z fajerwerkami nie wyszło. I że doping do bani. I najwazniejsze : Arka grała lepiej od Pogoni ( tu brechtam najbardziej). Co tu dużo mówić zazdroszczą jak cholera. Może i ten ich Lech miał dobrą oprawę ale to już przeszłość. Na wczorajszym meczu nasze ultras pokazało klase. Poprostu Arkowcy sie zbłaźnili. Fakt że było za dużo bluzg na Arke ale poprostu nie umieją docenic dobrej pracy.

Na zawsze Pogoń
kawek
Kibic
Na forum od 8224 dni

Odp: Arka zazdrosci - 21/09/2003 20:39
Arka tym własnie pokazuje,że nie potrafia sie pogodzić z przegranom,sami ostatnio po meczu z GKS-em w PP powiedzieli,że zobaczyli ile brakuje im do czołówki polskich ultras.Nasz doping był zajebisty,oprawa też fajna a oni nie pokazali nic nadzwyczajnego:boid: jeszcze brakuje tylko aby zwalili swoja "Małą" przegraną na sędziego.......:wave:

A..
Kibic
Na forum od 8609 dni

Odp: Arka zazdrosci - 21/09/2003 23:48
łasic a Ty tak mowisz jakbys to Ty ta oprawe przygotowal... moze na przyszlosc chcesz pomagac w przygotowaniu co ?

Ja akurat bralem udzial w przygotowaniu, ale osobiscie to bym nie porownywal tej naszej oprawy do najlepszych opraw wspomnianego przez Ciebie Lecha czy powiedzmy Legii. To jeszcze nie to.
Byla u nas dluga przerwa w robieniu czegokolwiek (Gondor) i teraz wyszlo to jak wyszlo - uwazam ze bylo fajnie jak na nasze warunki i niektore texty Arki moze i sa smieszne, ale trzeba zrozumiec ich myslenie bo dostali na boisku na prawde solidne baty to tak sie wypowiadaja a nie inaczej.

A pozatym mowisz ze Arka sie zblaznila...chlopie 350-400 osob na wyjezdzie ok.500 km to jest dla Ciebie malo ? Super oflagowanie + pasy materialu, transparenty, flagi na kijach...pirotechnika jakbys nie wiedzial zostala im odebrana przez wiadomo kogo przed wejsciem na sektor. Nadal sadzisz ze sie zblaznili ? A na ilu Ty byles takich 500 km. wyjazdach ?? Takimi tematami to Ty sie blaznisz...

Qcu
Kibic
Na forum od 8453 dni

**

Odp: Arka zazdrosci - 22/09/2003 00:09
Ali zgadzam sie z Toba poza jednym. Nie temat blazniacy jest tylko sposob jego przedstawienia. Chlopak ma racje ze Arka przesadzila ale jego tez troche ponioslo i srednio Mu to wyszlo. Ale tak ostro jak Ty bym go nie traktowal.:)
PS Gratulacje za oprawe bo mi sie naprawde podobalo (i z tego co wiem to nie tylko mi;) )

dr Pavlo
Kibic
Na forum od 8309 dni

Odp: Arka zazdrosci - 22/09/2003 08:49
Ali źle mnie zrozumiałeś. Szacunek do Arki ze przyjechała w tak licznej grupie do Szczecina, ale chodzi mi o to ze tymi tekstami: "Arka grała lepiej od Pogoni" się zbłaźniła. Rozumiem że się wkurzyli ale niech nie gadają głupot. A mówisz ze brakuje nam do Lech. Powiem ci ze ten Lech to jest już przereklamowany i każdy myśli że jak Lech to zaraz najlepiej. Wcale nam do Lecha tak bardzo nie brakuje.

Na zawsze Pogoń
ssssss
Kibic
Na forum od 8231 dni

Odp: Arka zazdrosci - 22/09/2003 11:10
Akurat oprawa nie byla rewelacyjna-glownie pirotechnika ,i tak jestesmny poza czolowka polskich ultras.popatrz na mecz Legia-wisla czy lech-widzew.

ssssss
Mayday
Kibic
Na forum od 8682 dni

Odp: Arka zazdrosci - 22/09/2003 11:23
> Akurat oprawa nie byla rewelacyjna-glownie pirotechnika ,i tak jestesmny poza
> czolowka polskich ultras.popatrz na mecz Legia-wisla czy lech-widzew.

boszeeeeeee....przeczytaj co napisał Ali. Po takim zastoju dobrze ze cos sie ruszyło!!! Na oprawe trzeba miec kase wiec wszyscy ktorzy pierdola ze bylo zle niech przysponsorują!!! Mojm zdaniem bylo oki jak na nasze warunki i mam nadzieje ze z meczu na mecz bedzie coraz lepiej!!!
POZDRO

Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
JP
Kibic
Na forum od 8402 dni

Odp: Arka zazdrosci - 22/09/2003 13:20
Kto jest blisko wie o co chodzi. Net to nie jest miejsce na gadanie o tym...

MW'03
qbajag
Kibic
Na forum od 8443 dni

**

Odp: Arka zazdrosci - 22/09/2003 16:58

Łasic akurat pod względem opraw to Lech naprawdę prezentuje się świetnie...

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Mayday
Kibic
Na forum od 8682 dni

Odp: Arka zazdrosci - 22/09/2003 17:29
Pogoń Szczecin – Arka Gdynia – Ten mecz wywołał nadspodziewana mobilizacje w naszych szeregach. Wyruszamy wszyscy razem z pociągiem w ok 300 osób, z nami oczywiście kundle. Pociąg pospiesznym jest chyba tylko z nazwy, bo wyglądał jak osobowy. Dojeżdżamy nim tylko do wiochy Strzebielino Morskie. Tam przesiadka na 6 autokarów którymi dojeżdżamy do wiochy Bozepole Wielkie (remont torow). Stamtad pociągiem do Lęborka, i dopiero stamtąd juz bezpośrednio do Szczecina. W Koszalinie wsiada 35 fanów Gwardii, później jeszcze 9 Lecha i bez przeszkód jedziemy do Szczecina.Tam czekaja na nas podstawione autobusy, ktorymi jedziemy na stadion.Wywieszamy flagi ARKA GDYNIA RUMIA, SUPER ARKA GDYNIA, ORGANIZACJA OKSYWIE, REDA, TERRORIST ARKAIDA.Gwardia wywiesza swoja GWARDIA KOSZALIN ROYAL CLUB.Mamy tez kilka flag na kijach.Pirotechnike (a bylo jej sporo) przekazalismy prezesowi Pogoni, podobno zagorzalemu kibicowi szczecinskiej jedenastki, ktory obiecal nam wniesc nasz asortyment.Szkoda ze skonczylo sie na slowach.Wielkie "dzieki " prezesiku.W zwiazku z tym prezentujemy tylko pasy materialu +transparenty+ flagi na kij.Kibicow na stadionie bardzo duzo ok 13 tys.Nie preznetuja oni jednak nic ciekawego.2 racowiska po bramkach razem moze z 50 rac, pokazuja sektorowke i odpalaja troche wulkanow.Non stop nas bluzgaja, my za kazdym razem kwitujemy to ironicznymi brawami.Fala meksykanska wychodzila im rowniez raczej srednio.Jednym slowem - nic specjalnego.Po meczu spory kawalek czasu jestesmy jeszcze trzymani na sektorze, pozniej w autobusy i na dworzec.Jakis partyzant rzucil butelka w autobus - wielki wyczyn chuliganski :) Na dworcu jeden kibic dostal ataku padaczki, pojebana policja oczywiscie nie raczy pomoc, ma to w dupie.CHWDP.Pozniej juz wyruszamy w droge powrtona do Gdyni...przez Poznan.Ach te PKP.W Stargardzie troche osob od nas wybiega kupic jakies napoje do pobliskiego sklepu, przy okazji gonia kilkunastoosobowa grupke Pogoni ze sprzetem, ktora nie wiedziec po co sie tam zebrala.Dalej juz spokojna podroz. W Poznaniu wysiada Lech, Gwardia jedzie w swoja a my w swoja strone.Wielki dzieki za pomoc w tym meczu.Arka + Gwardia. Pozdro dla Lecha. /Relacja: bartek_AG

ze stronki chuligani.prv.pl
chyba sie troszke obrazili po batach 5-1 i postanowili pojechac nas tekstami ze prawie nic sie nie działo:D

Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
dziki^
Kibic
Na forum od 8534 dni

**

Odp: Arka zazdrosci - 22/09/2003 17:35
now lasnie czytalem ten tekst niedawno i smiac mi sie z niego chce ...szczegolnie z tego ze nie wychodzila nam fala

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
Jay-J
Kibic
Na forum od 8453 dni

Odp: Arka zazdrosci - 22/09/2003 17:51
Hehe, no pewnie dla nich to nic specjalnego ;). Przeciez oni robia lepsze oprawy :P.

Mi sie tam podobalo, wielkie brawa dla tych co byli w to zangazowani.

Obrazek gif wstawiony na forum
Helmut
Moderator*
Na forum od 8324 dni

Odp: Arka zazdrosci - 22/09/2003 18:45
> Akurat oprawa nie byla rewelacyjna-glownie pirotechnika ,i tak jestesmny poza
> czolowka polskich ultras.popatrz na mecz Legia-wisla czy lech-widzew.

Faktycznie masz rację, ale spójrz na to co się działo wcześniej. Tak jak napisał Ali mamy spore zaległości w jeśli chodzi o ultras i napewno nie da się tego nadrobić jednym meczem. To jest bardzo złożony proces, i trzeba stopniowo wprowadzać nowe elementy, żeby nie pogubili się w tym widzowie jak i sami zaangażowani w tworzenie oprawy. Ogólnie z meczu na mecz powinno być coraz lepiej ( z funduszami, samą organizacją i przyzwyczajeniem zwykłego kibica do takiego stanu rzeczy). Jeśli jeszcze w tym sezonie uda się zrobić chociaż jedną oprawę taką jak na Legii, Lechu, czy Widzewie to będzie to nasz wielki sukces - takie jest moje zdanie ;)

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8318 dni

Odp: Arka zazdrosci - 23/09/2003 00:27
Arka jest smieszna, ale kibice ze Szczecina pucujacy do nich to juz zenada...
teksty w stylu "przepraszam za kolegow.." albo "gdy lecialo arka gdynia kurwa swinia - chcialem wyjsc ze stadionu" sa zenujace!

TO NAM JEST PRZYKRO ZE PUCUJECIE DO INNE DRUZYNY!!! WIDAC ZE NIE MACIE SILY PRZEBICIA WSROD SWOICH TO PUCKE DO INNYCH USKUTECZNIACIE!!! LUDZIE PROSZE WAS JAK CHCECIE "BLYSZCZEC" TO ROBCIE TO NA NASZYCH FORACH....

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8244 dni

Odp: Arka zazdrosci - 23/09/2003 05:51
Maly_ps --> wiesz, każdy ma swoje zdanie i trzeba je uszanować. Także poglądy tych, którzy krytykują zachowanie niektórych kibiców.
W końcu jednak fakt jest faktem - bluzgów było za dużo w stosunku do kibicowania naszej drużynie...

Cinek
Kibic
Na forum od 8198 dni

Odp: Arka zazdrosci - 23/09/2003 16:07
[/b
Najlepsza oprawa ultras jest na Legii. To co oni robia z kartonikami i piro to mistrzostwo swiata. jednak maja dofinansowanie. U nas tego brakuje, mimo iz na stadion przychodzi 10-17 tys. ludzi, to ptaszysko nawet nie sypnie groszem]

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
M@ZUR
Kibic
Na forum od 8254 dni

Odp: Arka zazdrosci - 23/09/2003 16:41
Ja tam sram na Arkę ale nie mam do niej takiej nienawiści jak do Lech albo Craxy. Nie przeszkadzało mi Arka Gdynia Kurwa Świnia ale wole kibicować Pogoni.

God, I'm glad I'm not me.
dziki^
Kibic
Na forum od 8534 dni

**

Odp: Arka zazdrosci - 23/09/2003 17:10
tak tak tu sie zgadzam z maly_ps ..czytalem wczoraj forum arki i jak widzialem te zenujace wpisy typu :przepraszam za naszych kibicow cz jak slyszalem te bluzgi to chcialem wyjsc....brr az mi sie zygac zachcialo....jak sie niepodobalo to trzeba bylo wyjsc nikt nie bedzie plakal za takimi baranami co liza dupe arce..wyprowadzcie sie do gdyni tam bedziecie mogli lizac dupe arkowca do bolu zjebane ryje (oczywiscie mowie o tych co pucuja do arki)

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
PSG
Kibic
Na forum od 8231 dni

Odp: Arka zazdrosci - 23/09/2003 18:03
nastepnym razem koledze ktorego tak bardzo denerwuja bluzgi na arke , czy na inne kluby ... prosze o szybkie opuszczenie stadionu , a nie zastanawianie sie nad tym...

To samo tyczy sie osob , ktore podczas akcji z brama tak ochoczo krzyczeli " pojebani" ...

Ja napewno nie bede za wami tesknil
Pozdro! :)

"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
ciesiel
Kibic
Na forum od 8667 dni

Odp: Arka zazdrosci - 23/09/2003 18:37
Siemacie wszyscy kibole Pogoni bylismy w sobote z grupka kibicow z Floty na waszym meczu byla zajebista odprawa "fala" pirotechnika zajebisty doping dla takich meczow chce sie jechac te 120km.
do zobaczenia na Cracovi i oby doping byl tak zajebisty jak na Arce pozdro.
:2ar15smilie:

Na ZaWsZe MkS!!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772618666 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005