| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Szacunek - 16/09/2003 23:26
piszcie do jakich klubow macie szacunek,ale bez naszej zgody czyli Legii.jezeli byl juz taki temat to skasujcie go.pzdr.
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
Odp: Szacunek - 16/09/2003 23:32
Nio jak oprucz Legii to takowy szacunek mam do AC Milanu, KP Police i Floty
|
Jest dobrze, ale jak zwykle moze byc lepiej!! Pogon na cale zycie w mym sercu!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Szacunek - 17/09/2003 01:28
Zaglebie Sosnowiec, Slask Wroclaw.
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Szacunek - 17/09/2003 04:33
Mam szacunek dla każdego człowieka, a co za tym idzie - do każdego klubu. Wyjątkiem od reguły jest ten skurwiel, który swego czasu zabił kibica Pogoni, a także ludzie popierający tego typu zachowania.
|
|
|
|
|
Odp: Szacunek - 17/09/2003 06:56
Zorza Dobrzany...i Giulianova (Wlochy) jak sobie jeszcze cos przypomne to napisze [Ostatnio edytowane przez borsuk: 2003-09-17 07:33]
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Szacunek - 17/09/2003 10:36
Lech Poznan ,Hutnik Krakow , Slask Wroclaw , ŁKS Lodz , Arka Gdynia , Baltyk , Sosnowiec , Motor Lublin
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Szacunek - 17/09/2003 11:35
Chemik Police, Flota Swinoujscie, Baltyk Gdynia, Nysa Zgorzelec, za granica Barcelona
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Szacunek - 17/09/2003 13:28
Śląsk Wrocław-są bardzo honorowi. Za przykład podam mecz z Legią gdzie Ci drudzy mieli zkaz wyjazdowy.Mimo to przyjechali a Śląsk udostępnił im jeden z sektorów.
Lech Poznań- chuliganka złapała na trasie autokar z kibicami( nie pamietam jakimi).Powidzieli że nie są chuliganami a Lech wycofal sie. Mimo ze w autokarze bylo kilka fan nie rusza ich!!! Tym mi bardzo zaimponowali(ale tak pozatym to nie nawidze Pyrausów)
Kotwica Kołobrzeg- bardzo lubie tą ekipe.
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Szacunek - 17/09/2003 13:46
z polski napewno Slask Wroclaw i Stomil Olsztyn bo znalezli sie w podobnej sytuacji co my niedawno!no i mimo wszystko Lechia Gdansk za to ze straja sie kibce walcza o swoj klub! Wisla Krakow za osatni sezon!oraz Groclin za pelen profesjonalizm w prowadzeniu klubu! Za granica liczy sie tylo jeden klub:FC BARCELONA!!!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Szacunek - 17/09/2003 15:39
Mayday - autokar o ktorym wspomniales wiozł kibicow warszawskiej Legii jadacych do Utrechtu , na mecz w europejskich pucharach.
Widze jednak ze nie wszyscy znaja znaczenie slowa szacunek .
Niektore osoby zamiast wymieniac kluby ktore szanuja , podaja kluby ktore lubia ... wydaje mi sie ze jest to mala roznica
Ja np nie rozumiem za co mozna szanowac Arkonie , GKS Mierzyn , Nyse Zgorzelec , Zorze Dobrzany czy nawet taka Barcelone?
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3