| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Porażka Błekitnych - 13/08/2003 22:57
przed chwila sie plules po co sa 2 tematy o Pogoni z Lks-em
a Ty zalozyles 2 o Blekitnych przeciez mozesz pisac w temacie BLEKITNI-RUCh [Ostatnio edytowane przez Ma$t€®: 2003-08-13 22:57]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Porażka Błekitnych - 14/08/2003 13:12
A ja im nie życzę spadku do 3 ligi!! Być może są tam fani Lecha-chuja na to kładę.Niech chłopaki wezmą się w garść i walczą!!Przynajmnije ciekawiej będzie. Szkoda że nie doceniacie ile tam jest kibiców Pogoni... No i w końcu będziemy mieli derby zachodniopomorskiego!Peace!
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Porażka Błekitnych - 14/08/2003 18:24
spokojnie chlopaki, tam sa kibice POGONI( jak napisal Sanbal)----osobiscie znam wiele osoob ze stargardu i sa z Pogońia na dobre i zle...
pzdr.
jebac stargardzki fan klub LECHA!
heh sorry..
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Porażka Błekitnych - 15/08/2003 00:18
Wreszcie druzyny z naszego regionu zaczely odgrywac jakąś role w polskiej pilce a wy zyczycie im zle, trzeba w nich wierzyc, zobaczcie co jest w wielkopolsce!!Maja trzy zespoly prezentujace wysoki poziom, to jest super, wszyscy niby sie nie nawidza ale w glebi duszy wszyscy kibicuja kazdemu!!To jest piekne a nie u nas Blekitni ledwie awansowali a wszyscy zycza im spadku to jest chore!!
|
|
|
|
|
Odp: Porażka Błekitnych - 15/08/2003 12:34
> qrwa ale kogo obchodza blekitni ....jebie mnie ten fc lecha dla mnie moga grac w
> 5 lidze...po co wogule ten temat 
Dzikus mnie obchodza błękitni i nie zapominaj ze jest tam tesh fc Pogoni
|
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|