| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Obrączki MKS Pogoń??? - 21/07/2003 22:09
Na forum , innej strony poświeconej Pogoni , jest propozycja zrobienia ... obrączki z wygrawerowanym znaczkiem ( herbem ) MKS.... mam pytanie ? Jak by Wam sie to podobało ?.....
Oto strona wzoru takiej obraczki Eintrachtu www.eintracht.com/news/aktuell_artikel.php?nid=2349
Czekam na Wasze opinje i może wyedy ktoś z PW , zainteresował sie pomysłem
A może ktoś ma znajomego (albo w rodzinie jubilera i spytał by sie o koszt takiej obrączki)
|
Pogoń Legia!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Obrączki MKS Pogoń??? - 21/07/2003 22:20
Myśle , że taka obrączka była by znakiem "Wierności " dla POGONI!!!
I jeszcze jeden pomysł ..mój kolega ma zrobiony na łańcuszku tak zwaną blaszke która łaczy ten łańcuszek i tam ma też napisane MKS POGOŃ ( dla zobrazowania , pamietacie kiedyś takie modne były branzoletki z taka blaszką z różnymi napisami) , można by było zrobić jeszcze łańcuszki.....
|
Pogoń Legia!
|
|
|
|
Odp: Obrączki MKS Pogoń??? - 21/07/2003 22:38
Zajebicho pomysl jestem za!!! Fajna ta obraczka frankfurtu jakby byly akie Pogońi to wciagam pozdro dla pomyslodawcy!!!!
POGON TO MY
|
"...Bądź dumny z tego kim jesteś..."
POGOŃ SZCZECIN
HWDP na zawsze HWDP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Obrączki MKS Pogoń??? - 22/07/2003 18:55
Obraczki jak obraczki ale co byscie powiedzieli na wisiorek na lancuszek MKSu??to bylby hicior...Ale to ma byc tylko i wylacznie rzecz zwiazana z Pogonia a nie PW.Takie jest moje zdanie. [Ostatnio edytowane przez Sanbal: 2003-07-22 20:56]
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
Odp: Obrączki MKS Pogoń??? - 22/07/2003 20:44
Od razu bym kupil.
Piekna sprawa.
Ps. tam jest podana cena. 65 Euro.
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Obrączki MKS Pogoń??? - 23/07/2003 07:55
jest to kolejny swietny pomysl tak samo jak wodeczka i browarek tylko przydaloby sie zeby odpowiednie osoby sie tym zainteresowaly w niedlugim czasie! mysle ze roznego rodzaju gadzety tojest wlasnie to naczym mozna by niezla kase zarobic! oby tylko te obraczki i lancuszki byly w przystepnej cenie!!!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|