Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> DYMKOWSKI W POGONI!!!???? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Boberek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8322 dni

**

DYMKOWSKI W POGONI!!!???? - 18/07/2003 18:45
robert dymkowski na stronie widzewa oswiadzczyl ze na 80% zagra w przyszlym sezonie w POGONI!!!!!
- Prowadzę rozmowy z działaczami nowej Pogoni i nie ukrywam, że są bardzo zaawansowane. Trener Bogusław Baniak widzi dla mnie miejsce w drużynie. Wszystko wskazuje na to, że w przyszłym sezonie będę grał w szczecińskim klubie. - powiedział popularny w Szczecinie "Dymek" - Mam wprawdzie także jedną ofertę z klubu pierwszoligowego. Dziś będę wiedział na ile jest ona poważna. Jednak na 80% będę grał w Szczecinie.
mysle ze to bardzo dobra wiadomosc bo bedzeimy mieli atak z prawdziwego zdrzenia jak za dawnych lat Dymkowski -Bugaj .a nie mozemy zapominac ze jest w kadrze rowniez przysiuda ktory bardzo dobrze spisuje sie w sparingach bo na kaczora w napadzie nie mamy co liczyc bo marnuje tyle sytuacji ze Baniak powiedzial ze mu wlosy siwieja jak kaczor marnuje tyle sytuacji!

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
ZDR
Kibic
Na forum od 8438 dni

**

Odp: DYMKOWSKI W POGONI!!!???? - 18/07/2003 19:02
ja mysle ze napewno przejdzie jeszcze tylkjo Kaziu ,Drumi i mamy 1 lige [Ostatnio edytowane przez Ma$t€®: 2003-07-18 19:07]

Jay-J
Kibic
Na forum od 8453 dni

Odp: DYMKOWSKI W POGONI!!!???? - 18/07/2003 19:08
> bedzeimy mieli atak z prawdziwego zdrzenia jak za dawnych lat Dymkowski -Bugaj

Bugigol i drżyjcie napastnicy ;) A tak na poważnie myślę że ciężko mu się będzie do meczowej 18 załapać.

Obrazek gif wstawiony na forum
adas|MKS
Kibic
Na forum od 8338 dni

Odp: DYMKOWSKI W POGONI!!!???? - 18/07/2003 20:10
Jeszcze niedawno, kiedy piotrkovia nie byla w Szczecinie byly spekulacje kto tu bedzie gral i jeden z czlonkow tego forum napisal ze Dymek napewno
nie zagra cyt."znam Dymka i napewno w tym dziwnym tworze nie zagra" (jesli zle napisalem prosze mnie poprawic). Ciekawe co teraz o tym sadzi, czy dalej go zna?

Jestem paprykarzem i się tego nie wstydzę!!
Sadu
Kibic
Na forum od 8438 dni

Odp: DYMKOWSKI W POGONI!!!???? - 18/07/2003 20:46
adam mks choc cieszylbym sie gdyby dymek zagral u nas, to narazie trwaja jeszcze rozmowy.. nie mow hop poki nie przeskoczysz, lepiej nie zapeszac :)
Sorry ze nie na temat: master jaki miales tutaj wczesniej nick?

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
A..
Kibic
Na forum od 8609 dni

Odp: DYMKOWSKI W POGONI!!!???? - 18/07/2003 22:05
Heh adam_mks jasne ze nadal zna ;) - po 1 to Dymek jeszcze nie podpisal kontraktu :) a po 2 sam widziales jak ustosunkowal sie do propozycji z Aarau, poprostu w obecnej sytuacji malo kto chce skorzystac z jego uslug i tak naprawde to powaznie jest nim zainteresowany tylko Ptak - niekoniecznie ze wzgledu na prezentowana forme ;)

celciusz
Kibic
Na forum od 8958 dni

Odp: DYMKOWSKI W POGONI!!!???? - 18/07/2003 22:30
powiedzmy sobie szczerze dymek lata swietnosci ma dawno za soba i raczej nikt o niego sie nie bedzie bil wiec raczej pewnie sie dogadaja i sportowa emeryture spedzi w Pogońi

Boberek
Kibic
Na forum od 8322 dni

**

Odp: DYMKOWSKI W POGONI!!!???? - 18/07/2003 22:51
> powiedzmy sobie szczerze dymek lata swietnosci ma dawno za soba i raczej nikt o
> niego sie nie bedzie bil wiec raczej pewnie sie dogadaja i sportowa emeryture
> spedzi w Pogońi
zauwaz jednak ze nadal nie schodzi ponizej pewnego poziomu! i w ostatnim sezonie zdobyl kilka bramek dla widzewa i poczytaj komentarze na na stronie widzewa na temat dymka gdzie kibice rowniez go docenili za wklad w utrzymanie widzewa w ekstraklasie!to jest jak by nie bylo symbol Pogoni i dobrze by bylo jak by przyszedl wtedy wiecej kibicow moglo by sie przekonac aby przyjsc na mecze Pogońi w 2 lidze!

celciusz
Kibic
Na forum od 8958 dni

Odp: DYMKOWSKI W POGONI!!!???? - 19/07/2003 11:51
prawdziwych kibocow nikt nie musi przekanywac zeby chodzili na mecze

Aras Capone
Kibic
Na forum od 8339 dni

Odp: DYMKOWSKI W POGONI!!!???? - 19/07/2003 12:05
Dymek nie gra juz tak jak kiedyś, ale ja zawsze go szanowałem i szanuje nadal, wkładał serce w gre dla Pogoni. A jeszcze 2 sezony temu wszyscy krzyczeli "Robert Dymkowski - najlepszy napastnik Polski". I choć nie ma już takiej kondycji to przynajmniej umie się znaleźć w odpowiednim miejscu i strzelić bramke, a np. Kaczorowski prawie wogle bramek nie strzelał choć jest o wiele młodszy.

Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
chrisxx
Kibic
Na forum od 8648 dni

Odp: DYMKOWSKI W POGONI!!!???? - 19/07/2003 13:20
Dla mnie Dymek bylby bardzo duzym wzmocnieniem, gdyz napastnikow ocenia sie po strzelonych bramkach, a on je potrafi zdobywac! [Ostatnio edytowane przez chrisxx: 2003-07-19 13:27]

ArP
Kibic
Na forum od 8326 dni

Odp: DYMKOWSKI W POGONI!!!???? - 19/07/2003 15:48
Ja zawsze lubiłem Dymka, na pewno przyda się nam w II lidze !!!!!!

Pogoń Szczecin MKS!
Shivan
Kibic
Na forum od 8587 dni

**

Odp: DYMKOWSKI W POGONI!!!???? - 19/07/2003 22:12
> prawdziwych kibocow nikt nie musi przekanywac zeby chodzili na mecze

zalezy na jakie mecze i na jakiej drozyny :)

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
celciusz
Kibic
Na forum od 8958 dni

Odp: DYMKOWSKI W POGONI!!!???? - 20/07/2003 02:33
wolny kraj .........

Boberek
Kibic
Na forum od 8322 dni

**

Odp: DYMKOWSKI W POGONI!!!???? - 20/07/2003 22:27
juz jutro pierwszy trening Pogońi 2 ligowej w szczecinie [po powrocie z obozu o 16.30!!!!bedzie okazja zapoznac sie poraz pierwszy z kadra !byc moze na treningu pojawi sie juz ROBERT DYMKOWSKI ktory ma juz ponoc podpisany kontrkat i pojawi sie jutro po raz pierwszy na treningu!

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772644672 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005