Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Wspolny stadion << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
ZDR
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8438 dni

**

Wspolny stadion - 18/07/2003 18:16
W czwartek podpisano umowę najmu stadionu przy ulicy Łazienkowskiej w Warszawie pomiędzy klubem piłkarskim Polonia a reprezentującym właściciela Zarządem Mienia Polikwidacyjnego.
Zgodnie z umową, która obowiązywać będzie przez całą rundę jesienną rozpoczynającego się 9 sierpnia sezonu, "Czarne Koszule" mogą rozgrywać mecze ligowe w roli gospodarza na obiekcie, który na co dzień jest użytkowany przez Legię.
Znalezienie obiektu ze sztucznym oświetleniem, na którym "Czarne Koszule" mogłyby rozgrywać mecze jako gospodarz w rundzie jesiennej, jest jednym z warunków, by otrzymać licencję na występy w ekstraklasie. Stadion Polonii nie spełnia bowiem wymogów licencyjnych, a sztuczne oświetlenie ma pojawić się na nim we wrześniu.

co wy na to ??

Aras Capone
Kibic
Na forum od 8339 dni

Odp: Wspolny stadion - 18/07/2003 18:23
Tak samo jest w Mediolanie, gdzie na San Siro grają i Milan i Inter i w Rzymie gdzien na stadionie olimpisjskim gra i Lazio i Roma, a wiadomo że na Konwiktorskiej jest zjebany stadion. Mi nic do tego, ale kibice Legi pewnie nie są zadowoleni.

Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
pils
Kibic
Na forum od 8550 dni

Odp: Wspolny stadion - 18/07/2003 18:34
tak ale mediolan czy rzym to nie warszawa i troche dziwne bedzie jak kibice poloni zasiada na zylecie a podczas meczu derbowego Legia bedzie siedziec w sektorze dla gosci
pozdro

Wszystkie drogi prowadzą na Pogoń
Boberek
Kibic
Na forum od 8322 dni

**

Odp: Wspolny stadion - 18/07/2003 18:50
mysle ze to dobrze ze obie strony sie dogadaly ale martwi mnie jedno ze PZPN jest bardzo nie konsekwentny w sprawie licencji!pzpn powinien juz dawno dac ultimatum wladzom polonii ze albo zaczna inwestowac w stadion albo nie dostana licencji i spadna do drugiej ligi! wstyd wchodzimy za rok do unii europejskiej a stadion poloni wyglada jak by byl z epoki kamienia lupanego z czasow Flinstonow!

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
Maly09
Kibic
Na forum od 8640 dni

Odp: Wspolny stadion - 18/07/2003 19:26
Popieram w calosci słowa "boberka" , ale nie wiem czy posiadanie jednego stadionu przez dwie druzyny jest zle .

Janie Pawle II - [*]
borsuk
Kibic
Na forum od 8998 dni

**

Odp: Wspolny stadion - 18/07/2003 19:38
Ja popieram to ze PZPN powinien byc bardziej konsekwentny..mamy przyklad chocby As Monaco Z tego co slyszalem to klub ( w dodatku mistrz kraju) mial straszne dlugi i przeniesli klub do II ligi...tylko...moze mi ktos powiedziec czy to prawda??:P

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
Boberek
Kibic
Na forum od 8322 dni

**

Odp: Wspolny stadion - 18/07/2003 19:44
> Ja popieram to ze PZPN powinien byc bardziej konsekwentny..mamy przyklad chocby
> As Monaco Z tego co slyszalem to klub ( w dodatku mistrz kraju) mial straszne
> dlugi i przeniesli klub do II ligi...tylko...moze mi ktos powiedziec czy to
> prawda??:P
tak to prawda zdegradowali as monaco do drugiej ligi ale oni sie odwolali i prawdopodobnie zagraja znow w 1 lidze teraz musza sprzedawac pilkarzy zeby wyjsc z dlugow.pierwszym do odstrzalu byl rafael marquez ktory trafil do mojego drugiego ukochanego klubu FC Barcelony za 6 mln ojro!

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772644671 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005