| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: LOVEPARADE W TV ... - 13/07/2003 21:39
Całkiem fajnie było sobie tak pooglądać Pojawiło się jak zwykle wielu ludzi z Polski (widziałem flagę z Przemyśla), wystąpiło kilku naprawdę dobrych DJ, m.in. Tom Novy, Paul van Dyk, DJ Rush czy Felix da Housecat. Co prawda tegoroczny hymn LP był w mojej opinii całkowicie do kitu, ale sama impreza wcale nie była taka zła.
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: LOVEPARADE W TV ... - 13/07/2003 22:29
> Wlasnie tegoroczny hymn jest jeden z lepszych ,rok temu -acces peace to bylo
> scierwo prawie jak disco polo.
No "Acces Peace" to było straszne, ale o "Love Rules" mogę powiedzieć to samo...
|
|
|
|
|
Odp: LOVEPARADE W TV ... - 13/07/2003 23:43
acess jeszcze nie bylo takie zle ale to co teraz jest to love rulez to jest kicha na maxa , wg mnie najlepszy hymn 1998 i 2000 rok !! ...
|
Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
|
|
|
|
Odp: LOVEPARADE W TV ... - 13/07/2003 23:54
Dokladnie!!I acces peace i love rules to takei sranei w banie!!Mi sie podobaly utowrki poboczne jak np YOU CANT'T STOP US(moim skormnym zdaniem wypas na maksa),CULTURE FLASH(siwetny kawlaek... dobry na rozkmine) oraz 10in01(calkowita demolka)!!!PEACE.
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
Odp: LOVEPARADE W TV ... - 14/07/2003 00:25
No mi z hymnów Love Parade to najbardziej podobały się "One World One Future" (199 , "Music is The Key" (1999) i "Join The Love Republic" (2001). Z MAYDAY to chyba tylko "Soundtropolis" i "Sonic Emipre"
|
|
|
|
|
Odp: LOVEPARADE W TV ... - 14/07/2003 09:31
mimo ze nie przepadam za techno to przyznaje ze nawet postanowilem obejrzec troche na vivie relacji z loveparade i zauwazylem kilkanascie flag polskich. bardzo mi sie ta impreza podoba z tego powodu ze jest tam pelna tolerancja i nikt nie patrzy na ciebie krzywo jak jestes ubrany i mimo tak wielkiej ilosci osob na jednej imprezie to nieslyszy sie w tv o jkis burdach czy demolkach i to mi sie wlasnie podoba!jak wczoraj wracalem z promu samochodem ze znajomym to na granicy w kolbaskowie w kolejce do odprawy czekal samochod na rejestracjach z gdanska a w srodku czterech manych ktorzy wracali z lovki!ale byli na maksa zjebani i pili tylko wode mineralna
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: LOVEPARADE W TV ... - 14/07/2003 11:20
Nie lubie techno, ale trzeba przyznać, że taka wielka impreza jak Love Parade to jest coś ,tyle wiary, w tym roku troche ponad pół miliona, a 2 lata temu, pótora miliona, no można tylko pozazdrościć, ja osobiście, żałuje, że nie ma tak wielkiej imprezy hiphopowej. Pełna tolerancja, pełna kultura tak powinno być wszędzie.
|
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: LOVEPARADE W TV ... - 14/07/2003 17:42
> Rzecz gustu ,dla zainteresowanych ;www.ethno.plus.com wszystkie sety z parady
Wielkie dzięki tomcraft Ja właśnie szukałem setów DJ Rush'a i Tom'a Novy...ale skoro już wiem gdzie szukać no to bajer Tylko niestety ale ta stronka coś nie chce mi się włączyć. tomcraft weź zapodaj tutaj link to może będzie łatwiej się tam dostać... [Ostatnio edytowane przez Hanki: 2003-07-14 17:52]
|
|
|
|
|
Odp: LOVEPARADE W TV ... - 15/07/2003 18:11
Tomcraft!!Koniecznie zbadaj ten adres i podaj prawidowy bo sie napalilem jak prawiczek na cipke a tutaj lipa Czekamy....
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
Odp: LOVEPARADE W TV ... - 15/07/2003 19:27
Ta strona chwilowo nie dziala niewiem kiedy bedzie dzialac , zajrzyj tu www.raverworld.prv.pl a jesli tam nic nie znajdziesz to sledz na bierzaca www.mayday.pl gadka szmatka www.mayday.oknonet.pl forum
|
schranz
|
|
|
|
Odp: LOVEPARADE W TV ... - 16/07/2003 18:08
ja bylem hehe ale byla jazda,wedlug mnie a bylem trech parakach tA BYLA ZDECYDOWANIE NAJLEPSZA.Szkoda ze jeden gosciu ze Szczecina zostal.pozdro.
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
- 1
- 2
-
|