| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Piraty - 09/07/2003 14:08
Zna ktoś dobrych piratów? Najlepiej żeby mieli gry na PS2 na płytach DVD. I od razu podajcie cenę. Będę bardzo wdzięczny.
|
Babilon Team
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Piraty - 09/07/2003 15:13
przejdz sie kolo carrefoura w strone garfilda po drodze kwitnie handel detaliczny to samo manhatan itd.gielda [Ostatnio edytowane przez tomcraft: 2003-07-09 15:16]
|
schranz
|
|
|
|
Odp: Piraty - 09/07/2003 17:39
chyba maly przypal co
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Piraty - 09/07/2003 19:16
Wojska Polskiego 42/2 parter lewa strona, jak otworzy duzy mis to powiedz ze jestes od krasnoludka.
Kurwa jeblo cie ? To jest oficjalna strona, nie rob takiego przypalu.
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Piraty - 09/07/2003 20:47
> Wojska Polskiego 42/2 parter lewa strona, jak otworzy duzy mis to powiedz ze
> jestes od krasnoludka.
>Kurwa jeblo cie ? To jest oficjalna strona, nie rob
> takiego przypalu.
Co Ty tak kurwujesz na niego ? Ile Ty masz lat ? Zalozyl temat przeciez w Hyde Parku wiec czego buczysz. Aha - i to nie jest zadna oficjalna strona.
|
|
|
|
|
Odp: Piraty - 09/07/2003 20:48
Orło ja to bym ci proponował zrobić tak - podaj ludziom twoje gg i jak ktoś coś będzie wiedział to się do ciebie zgłosi na priv, bo tak rozpowiadać o tym na forum to w sumie straszny przypał, jak większość zauważyła. Jakby te wskazówki trafiły do osób niepożądanych (wiadomo chyba o kogo chodzi), to wtedy by mogło być nieciekawie bardzo....Pamiętaj o tym na przyszłość...
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Piraty - 09/07/2003 20:50
A tam przypal... przeciez jak ktos podaje swoj numer w kontakcie albo sprzedaje plyty na gieldzie to chyba wie ze robi to nielegalnie, a skoro pol miasta zna miejsca w ktorych mozne takie plyty kupic to myslisz ze te "osoby niepozadane" ich nie znaja ?
|
|
|
|
|
Odp: Piraty - 09/07/2003 21:04
Spoko Al wiem o co Ci chodzi. Mówię tylko, że moim zdaniem to takie sprawy się powinno załatwiać na priv...Pozdro dla piratów
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
Odp: Piraty - 09/07/2003 22:11
Podam lepiej maila, bo szykuje mi się jutro wyjazd i wracam w poniedziałek. [email protected] a jak ktoś chce gg to niech kliknie w mój nik.
Jaki przypał ludzie 99% szczecinian kupuje piraty. Pozdro dla piratów.
|
Babilon Team
|
|
|
|
Odp: Piraty - 09/07/2003 23:26
A może Ty Orło jesteś z policji i wyłapujesz piratów?? hahaha
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Piraty - 11/07/2003 09:39
Co Ty tak kurwujesz na niego ? Ile Ty masz lat ? Zalozyl
> temat przeciez w Hyde Parku wiec czego buczysz. Aha - i to nie jest zadna
> oficjalna strona.
Po 1. Gowno cie obchodzi ile mam lat.
Po 2 Ja tez zaloze sobie temat w Hyde Parku "Dilerzy" i bedzie zajebiscie, przeciez temat jest na swoim miejscu.
|
|
|
|
|
Odp: Piraty - 11/07/2003 11:15
Nie gowno mnie to obchodzi tylko duzo mnie obchodzi, poniewaz jak nie wiem czy zauwazyles jestem Administratorem tego forum i wszelkie nieuzasadnione "kurwy" i "chuje" na innych uzytkownikow forum sa dla mnie podstawa zeby tego co nimi rzuca na lewo i prawo z tego forum usunac, poprzez zablokowanie konta. Stalo sie ostatnio z MKS_FANem za sprawa jednego z naszych Adminow - nie wiem czy zauwazyles. Dlatego tak nie cwaniakuj na forum bo poza tym ze zmieniles nick to poziom Twoich postow sie nie zmienil. Dlatego zastanow sie nad soba, a jak masz jakies wyrzuty to GG jest w profilu - mozesz tam zagadac ew.umowimy sie przy okazji meczu w celu wyjasnienia niejasnosci.
|
|
|
|
|
Odp: Piraty - 11/07/2003 12:34
> sory ze nie na temat ale czemu od pierwszego treningu Pogoni nie odzywa sie
> BARTOLLO ??
Ponieważ został rozpoznany i zdemaskowany buahahah ;-)
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: Piraty - 11/07/2003 15:56
> Nie gowno mnie to obchodzi tylko duzo mnie obchodzi, poniewaz jak nie wiem czy
> zauwazyles jestem Administratorem tego forum i wszelkie nieuzasadnione "kurwy" i
> "chuje" na innych uzytkownikow forum sa dla mnie podstawa zeby tego co nimi
> rzuca na lewo i prawo z tego forum usunac, poprzez zablokowanie konta. Stalo sie
> ostatnio z MKS_FANem za sprawa jednego z naszych Adminow - nie wiem czy
> zauwazyles. Dlatego tak nie cwaniakuj na forum bo poza tym ze zmieniles nick to
> poziom Twoich postow sie nie zmienil. Dlatego zastanow sie nad soba, a jak masz
> jakies wyrzuty to GG jest w profilu - mozesz tam zagadac ew.umowimy sie przy
> okazji meczu w celu wyjasnienia niejasnosci.
Widze ze nie zauwazyles o co mi chodzi. Wogole nie powinno to cie interesowac, to ze jestes adminem niczego nie dowodzi, niedlugo jeszcze powiesz ze chcesz znac imie mojej matki i mojego ojca itp. itd. Myslisz ze jak jestes Administratorem to masz nieograniczona wladze A co do MKS_FANA to najwieksza chujowizna. Ale nie chce tego komentowac.
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|