Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Co sadzicie o Battle of the year w tym roku ??? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Din
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8376 dni

Co sadzicie o Battle of the year w tym roku ??? - 22/06/2003 01:21
Ja uwazam ze impreza byla zajebista . Tak ja tam tanczyli to w zyciu nie widzialem a tacy mc jak tede lona czy sklady WWO i Soudkail to jest sama smietanka europejskigo hip-hopu . Ja jestem bardzo zadowolny troche sie wymeczylem bo ponad 8 godzin na nogach to przesada :) Udalo mi sie nawet dorwac autogram wujka samo zlo i dragona z soundkail'u .

Czy ktos z forum byl w koszulce Pogon Walczaca ??

Pozadro dla wszystkich !!!!

CHWDP - zabij mnie za koszulke !!!! [Ostatnio edytowane przez Din: 2003-06-22 01:35]

Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie . AVE POGOŃ !!!
borsuk
Kibic
Na forum od 8999 dni

**

Odp: Co sadzicie o Battle of the year w tym roku ??? - 22/06/2003 11:06
Ja niestety nie mialem przyjemnosci pojawienia sie na Battle..z roznych wzgledow...troche mi smutno wczoraj bylo gdy sobie pomyslalem ze Lona i O.S.T.R. wlasnie daja popis swoich umiejetnosci (a maja je niemale)..Jestem pewien ze Ostry zapodal jakiegos free..no jednym slowem chujnia ze mnie tam nie bylo..potem miala byc jakas impreza w Adre...

I OCZYWISCIE HWDP NA CALE ZYCIE!

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
Aras Capone
Kibic
Na forum od 8340 dni

Odp: Co sadzicie o Battle of the year w tym roku ??? - 22/06/2003 11:15
O kurde jak ja chciałem tam być, posłuchać jak Ostry daje cos na wolno, mistrz na fristajlu, a i posłuchać WWO, Tedego i Łony, no poprostu żal.

Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
rob :)
Kibic
Na forum od 8896 dni

**

Odp: Co sadzicie o Battle of the year w tym roku ??? - 22/06/2003 11:57
Moja siostra byla , i zdobyla autografy wujka samo zlo i ostr , i jeszcze ma fotki ze wszystkimi ..

Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
U-96
Kibic
Na forum od 8628 dni

**

Odp: Co sadzicie o Battle of the year w tym roku ??? - 22/06/2003 12:03
he?? :p :D

Szlugi, wóda, gołe baby !
borsuk
Kibic
Na forum od 8999 dni

**

Odp: Co sadzicie o Battle of the year w tym roku ??? - 22/06/2003 12:33
Rob...pozdrow siostre:D

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
Shivan
Kibic
Na forum od 8588 dni

**

Odp: Co sadzicie o Battle of the year w tym roku ??? - 22/06/2003 13:01
widzialem fragment w tv i nie zgadzam sie z autorem wypowiedzi ze lepiej sobie potanczyc, niz pic nalewki ;)

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Mayday
Kibic
Na forum od 8683 dni

Odp: Co sadzicie o Battle of the year w tym roku ??? - 22/06/2003 16:02
Zajebista imprezka.Najlepiej zagrali WWO którzy mają extra podejscie. Nie rozdają autografów bo nie są gwiazdami:) To jest coś.....:) POZDRAWIAM

Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
Din
Kibic
Na forum od 8376 dni

Odp: Co sadzicie o Battle of the year w tym roku ??? - 22/06/2003 17:25
MAYDAY widziales jak jakis ziomek dal blanta WWO i przeszla kolejeczka po calym skladzie to bylo dobre ja to dokladnie widzialem bo stalem obok tego ziomka . Masz racje WWO jest zajebiste , rownierz sondkailowi nic nie brakuje .

RESPECT !!!

CHWDP PIERDOLE CIE !!!

Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie . AVE POGOŃ !!!
U-96
Kibic
Na forum od 8628 dni

**

Odp: Co sadzicie o Battle of the year w tym roku ??? - 22/06/2003 17:38
> widziales jak jakis ziomek dal blanta WWO i przeszla kolejeczka po calym
> skladzie to bylo dobre

wrecz genialne......

Szlugi, wóda, gołe baby !
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772672545 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005