Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Regionalne lokale << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
tomcraft
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8335 dni

**

Regionalne lokale - 20/06/2003 15:36
Moze zrobimy maly ranking ,kiedys na infoludek.pl duzo lokali bylo fajnie opisanych a teraz zrobili jakies glosowanie i opinii niema .Co do baletow to dla mnie najlepsze w Szczecinie jest soho a puby hmmm to juz ciezej cos wybrac. [Ostatnio edytowane przez tomcraft: 2003-06-20 22:17]

schranz
dziki^
Kibic
Na forum od 8428 dni

**

Odp: Byl temat lokali z jedzeniem moze teraz lokale z piciem:) - 20/06/2003 16:04
ja wlasnie jak chodze to glownie do soho (no praktycznie tylko) ale juz mi sie twm powoli nudzi...ale gdzie tu isc wszedzie lipa:) w trezorze nie bardzo mi sie podoba...a w soho tak jakos swojsko:) duzo znajomych sie zawsze spotka i fajne dupy tez sa......no i czasem tez sie wybierzemy do gerfilda z racj ze jest na naszym "terenie" :) i tez mozna fajna studentke wyrwac czasem:) .....no i ogolnie na piwko mozna tam skoczyc...a tyle tam bojow przezylem w gerfildzie ze ksiazke bym mogl napisac:)

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
U-96
Kibic
Na forum od 8521 dni

**

Odp: Byl temat lokali z jedzeniem moze teraz lokale z piciem:) - 20/06/2003 16:25
bardzo ciekawy temat :)

1.Dachy Paryza - rzeznia przeokrutna ale ma "to cos" ;)
2.Rumba - fajne koncerty,dobre piwo, troche ciasno ale fajnie
3.Waly Chrobrego - komentarz zbyteczny :D , chociaz teraz troche zle mi sie kojarzą
4.Piwnica - mozna sobie zamowic muzyke, calkiem mlodziezowo
5.Garmazerka w moim bloku na Wyzwolenia - naprawde dobre zarcie i przystepna cena piwa
6.Beczka - niedaleko budowlanki, obowiazkowy przystanek w drodze do domu
7.Kontrasty - a tak raz na jakis czas

a co do baletow to bylem raz w Adre i bylo bleeee

Co do gryfinskich lokali to Ryby i A, takie palermo to pomine milczeniem...
[Ostatnio edytowane przez U-96: 2003-06-20 16:39]

Szlugi, wóda, gołe baby !
tomcraft
Kibic
Na forum od 8335 dni

**

Odp: Byl temat lokali z jedzeniem moze teraz lokale z piciem:) - 20/06/2003 16:32
adrenalina to juz chyba dawno na psy zeszla ,to samo loko, a z pubow nawet fajnie jest w olimpiku =w miare spokojnie kiedys bylo fajnie w corweccie -kolo stacji turzyn i obok statoil ,teraz tam jest pub garaz i duzo przyjezdza ludzi na motorach itd. takie klimaty, ale na dachu maja parasole :)

schranz
Sadu
Kibic
Na forum od 8332 dni

Odp: Byl temat lokali z jedzeniem moze teraz lokale z piciem:) - 20/06/2003 16:38
buahahaha za mocno jest "pod namiotem" na turzynie :D prawda jest to ze adre i loko zeszly na psy, w sumie teraz nie ma fajnych baletow.. czasem do sceny bo jest blisko i soho- praktycznie na mojej dzielnicy.
Pamietam pierwsze balety w wieku 14 przezywalem w planecie :) hehe.
ps. tomcraft bez obrazy, ale moglbys nieco inaczej skladac temat posta? ;)

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
borsuk
Kibic
Na forum od 8892 dni

**

Odp: Byl temat lokali z jedzeniem moze teraz lokale z piciem:) - 20/06/2003 16:48
Ja jestem zwolennikiem domowych imprez ale rowniez czasami lubie gdzies wyjsc..(chociaz za bardzo nie ma gdzie) Jeszcze jakis czas temu chodzilem do Adre..ale straszna chala sie tam zrobila...bylem kilka razy w Soho..ale niestety tylko przed wejsciem:P zabraklo kilku miesiecy..no ale coz..a z pubow..hmm...choc nie zwiedzam kazdego to chyba najlepiej jest w Olimpicu...mozna wypic...w bilarda pograc..i jest tak....swojsko ( jak juz to ktos powiedzial):D

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
qbajag
Kibic
Na forum od 8337 dni

**

Odp: Byl temat lokali z jedzeniem moze teraz lokale z piciem:) - 20/06/2003 16:59

Jak bedziecie w Wawie to polecam pub Student lub J@r.
Z dyskotek to Underground lub GroundZero ewentualnie Remont...

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Din
Kibic
Na forum od 8269 dni

Odp: Byl temat lokali z jedzeniem moze teraz lokale z piciem:) - 20/06/2003 17:29
Adre to wielkie gowno jest ostatnio mojemu kolesiowi tam najebali .
Ja praktycznie chodze tam gdzie jest jakis koncercik hip-hop'wy albo cos takiego . Calkiem fajnie jest w Labo i Soho ( bylem tylko raz na boogi town i bylo zajebiscie , tylko ochroniarz jeden zajebal kumplowi 20 zeta :) )

Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie . AVE POGOŃ !!!
tomcraft
Kibic
Na forum od 8335 dni

**

Odp: Byl temat lokali z jedzeniem moze teraz lokale z piciem:) - 20/06/2003 18:00
sadu ok , wlasnie w scenie jest jeszcze fajnie spokoj i w ogole a planeta na szczescie jest zamknieta to byla chyba najwieksza melina w szczecinie-wjazd 3zl wpierdol murowany

schranz
Sadu
Kibic
Na forum od 8332 dni

Odp: Byl temat lokali z jedzeniem moze teraz lokale z piciem:) - 20/06/2003 20:49
w planecie straszna meta byla, dymy byly fakt- czesto trzeba bylo sie napierdalac przez jakas glupote. Tyle ze ja pamietam jak wjazd byl za piątke :)

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
KEDZIOR
Kibic
Na forum od 8341 dni

**

Odp: Byl temat lokali z jedzeniem moze teraz lokale z piciem:) - 20/06/2003 20:55
Najlepiej sie pije piwko w pubie szok na slonecznym!!A balety to mimo wszystko ta adrenalina!!

Qcu
Kibic
Na forum od 8347 dni

**

Odp: Regionalne lokale - 21/06/2003 01:31
Soho... mam najblizej ale nie podoba mi sie przede wszystkim to ze jakis kompletny idiota to zaprojektowal... nie da sie bawic bo muzyki to tam nie slychac za dobrze (pomijajac fakt ze to nie do konca moje klimaty sa...), kolejki przed weksciem tez sa calkiem wesole...
Adrenalina, Lokomotywa - zapomnialem juz ze sa takie lokale (chociaz byl czas ze dosc czesto uczeszczalem)
Pinokio - pasuje mi klimat w srodku (studencki) ale muzyka i te gazety na scianach, na suficie...po prostu wszedzie - masakra
Jedynym chyba miejscem do ktorego chodze bez odrazy sa Schody (mimo ze tam nic nie ma jesli chodzi o wystroj), ale muzyka czesto leci dobra, przystepna cena piwa, no i blisko mam w miare :P
Na przeciwko Schodow jest Pralnia jeszcze... ale jedyny jej plus to litr piwa za 7 zl :P

dziki^
Kibic
Na forum od 8428 dni

**

Odp: Regionalne lokale - 21/06/2003 04:24
hehe sceny milo nie wspominam (poszlismy raz tam w dobre 15 osob) i doszlo do sporej awantury!!! ogolnie jeden od nas ucierpial (jeden ochroniarz stracil 2 zeby) ale bylo ostro ..przyjechala pozniej policja i po sprawie......to byl moj 1 i ostatni raz w scenie:)

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
tomcraft
Kibic
Na forum od 8335 dni

**

Odp: Regionalne lokale - 21/06/2003 11:01
Na slonecznym wiem ze jest jeszcze jakis lokal niepamietam nazwy ale niezla melina

schranz
darmix
Kibic
Na forum od 8301 dni

Odp: Regionalne lokale - 21/06/2003 12:44
Ja tam zapraszam na majowe pod namiot piwo najtansze w szczecinie :) a w piatki albo soboty normalnie dyskoteka live :))

SZTANY GLANY
Daro
Kibic
Na forum od 8581 dni

Odp: Regionalne lokale - 21/06/2003 12:50
Najlepszy jest "biedak", buda z piwem na Krzekowie (petla tramwajowa 5,7). Piwo w cenie do 3zl. Idealna kiedy sie chce wyskoczyc na browara miedzy wykladami, no i po wykladach.

A w centrum, to Wiarus. Ceny tez w granicach 3zl. I w dodatku jest telewizor z Cyfra+. Personel - srednia wieku ok 50 lat. Szkoda ze kelnerki wybieraja co ma leciec w TV. Bo caly czas leca telenowele. No i ci klienci... :)

http://mandu.pl
_adalbert_
Kibic
Na forum od 8656 dni

Odp: Regionalne lokale - 21/06/2003 13:54
> Ja tam zapraszam na majowe pod namiot piwo najtansze w szczecinie :) a w piatki
> albo soboty normalnie dyskoteka live :))

Mieszkam na Majowym i nigdy, ale to nigdy w życiu nikt mnie nie zaciągnie do tej meliny :) Wystarczy, że jak obok niego przechodzę to mam odruch wymiotny.

PS. Ktoś w poście wyżej wspomniał o jakiejś spelunie na Słonku. Pewnie chodzi o Amigo. A całkiem niedawno otworzyli na Słonecznym nowy lokal: Pirania.

You Know Who You Are? You Are One Big Zero!!!
tomcraft
Kibic
Na forum od 8335 dni

**

Odp: Regionalne lokale - 21/06/2003 15:33
Dokladnie chodzi o amigo .A na pentli na krzekowie ile razy tam jade to juz od rana tam menele chleja :)

schranz
chrisxx
Kibic
Na forum od 8542 dni

Odp: Regionalne lokale - 21/06/2003 19:38
VasyL czy ty napewno byles w Trezorze? Duzo malolatow? jak ja chodze czasami w czwartki to bez studenckiej legitki nie wpuszczaja... Co do Adrenaliny to klub ma dwa oblicza:1 weekendy gdzie klub przypomina bardziej gimnazjum 2 czwartki studenckie, szczegolnie w trakcie trwania studiow, gdyz wtedy gimnazja zostaja w domach... i naprawde sa tam niezle imprezy a srednia wieku przekracza 20 lat...

Sadu
Kibic
Na forum od 8332 dni

Odp: Regionalne lokale - 21/06/2003 19:53
do adre teraz bez dowodu nie wpuszcza, bo ostatnio był dym i adre mialo po dupie cos od psiarni bo w zadymie braly udzial niepelnoletnie osoby.

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763442490 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005