| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Szukam pracy na wakacje a wy?... - 20/06/2003 15:34
Wlasnie :precz z akwizycja i dlugopisami ,a co z tym kfc ?moj koles kiedys pracowal w kfc to dziennie kilka kubkow zarcia wynosil a jak by sam chcial jesc to mial za pol ceny ,a co w tym bratniaku niby moze byc?jakies powazne oferty czy tylko zbieranie truskawek.?
|
schranz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Szukam pracy na wakacje a wy?... - 04/01/2004 16:55
Ja w wakacje roznosze ulotki
Może nasz klub wymyślił by coś  chętnie bym poroznosił Pogoniarskie ulotki
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Szukam pracy na wakacje a wy?... - 08/07/2005 12:51
Temacik do góry... A więc... Miałem sobie 2 takie punkty, w których pracowałem w poprzednie wakacje - obydwa obecnie są zlikwidowane.
No i zonk, bo potrzebuję kasy - gdzie można znaleźć jakąś fajną robotę (lub niefajną, np. roznoszenie ulotek)? Bratniaka znam, chodzi mi o inne podobne "pośredniaki", a najlepiej konkretne miejscówki, gdzie np. można zjawić się z rańca, zabrać partię ulotek i popierdalać po mieście.
Z góry dzięki.
|
Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|