| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Pogoń - Lech - 04/06/2003 17:04
Jestem dosyć młodym kibicem Pogońi (mam 10 lat) chciałbym abyście przybliżyli mi troche dlaczego kibice Pogońi i Lecha nienawidzą się ??
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Lech - 04/06/2003 17:08
uuuu "stary" ta nienawisc przechodzi z pokolenia na pokolenie i mi szczerze mowiac terz ciezko by bylo to wytlumaczyc.....chodze na Pogoń juz gdzies tak ok 12 lat i ta nienawisc zostala mi wpojona prez starsze pokolenia.........i tak juz zostalo i nic tego nie zmieni
|
BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Lech - 04/06/2003 17:28
Od kiedy chodzę na mecze (1985r) trwa "nielubienie się" kibiców Pogoni i lecha, a zaczęło się długo wcześniej. Ktoś kiedyś ze starej gwardii opowiadał mi jak to sięzaczęło, ale już nie pamietam. Faktem jest że ja i wielu moich znajomych przez te lata mieliśmy w poznaniu dużo "przepraw".
|
Tylko Pogoń...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Lech - 04/06/2003 19:08
Powiem ci że tez jestem młody. Też nie wiem skąd wzieła sie ta nienawiść obu klubów. Z chęcią dowiedział bym się. Kto jest tak stary i wie to niech pisze.
|
Na zawsze Pogoń
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Lech - 04/06/2003 20:25
hehe bo Lech to k***a, pamietaj jednak ze sa honorowi-za to ich sznuj, ale tak pozatym to sa znienawidzeni od dawien dawna. Mam nadzieje ze w nidługim czasie bedziesz mogł sie przkonac dlaczego sie tak nelubimy
POZDRAWIAM
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|