| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: włoski finał!!!!!!:(((((((((((( - 14/05/2003 22:55
Nie wiem po co ten temat skoro już jest Liga Mistrzów na forum ale po tym co piszesz widać że nie oglądałeś dzisiejszego meczu i wogóle chyba przespałeś ten sezon!!!
Kto jest obrońcą?!
Nedved,Davids,Seedorf czy Zambrotta?
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: włoski finał!!!!!!:(((((((((((( - 15/05/2003 10:09
Szkoda, ze bedzie akurat wloski final. Ale coz trzeba obiektywnie przyznac, ze Juve bylo w rewanzu lepsza druzyna i zasluzenie awansowalo, wiec nie ma co utyskiwac, ze jakis fuks. Realowi przytrafil sie jeden z najgorszych meczow ostatnich latach jaki przyszlo mi ogladac w Lidze Mistrzow w ich wykonaniu (chyba gorzej grali tylko w pojedynkach grupowych z Bayernem Monachium 3 lata temu, kiedy to dwa razy zebrali baty). Z tak dramatycznie zle garajacym Hierro (trzeba wiedziec kiedy ze sceny zejsc!) na srodku obrony nie dalo sie po prostu wygrac tego meczu. Raul i Ronaldo na sile wyciagnieci z lozka tez nie byli w stanie pokazac 100% swych mozliwosci. No ale nie mozna byc pazernym - 6 lat - 3 zwyciestwa - 2 polfinaly - 1 cwiercfinal, niech inni tez cos maja z tej Ligi Mistrzow! 
Cale szczescie w finale zagra Milan, ktory jako jedyna ekipa z Serie A cieszy sie moja sympatia (generalnie mam alergie na wloski futbol w wykonaniu klubowym i reprezentacyjnym), dlatego bede go ogladal. Gdyby znalazl sie w nim Inter pewnie nie byloby po co wlaczac TV.
|
|
|
|
|
Odp: włoski finał!!!!!!:(((((((((((( - 15/05/2003 10:57
Ale lipe real odstawil. I to glownie hierro i salgado... szkoda gadac. No coz - jak juve bedzie tak gralo w finale jak teraz z realem to bede im kibicowal. Szkoda tylko ze nedved nie zagra bo to chyba najlepszy zawodnik juve.
|
Pink Floyd - The Biggest Band On The World
Pogon Szczecin - The Biggest Club On The World
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: włoski finał!!!:( - 15/05/2003 22:16
MILAN!!!!!!!!!!!MILAN!!!!!!!!!!!!!!MILAN!!!!!!!!!!!!!! Rulezzzzzzzzz.........rozwala Juve bo Juve jest do niczego..
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: włoski finał!!!:( - 16/05/2003 15:28
> A ja się ucieszyłem że Real przegrał, życze im porażki nawet w Primera Division.
> Wreszcie ktoś utarł im nosa 
Dokladnie tak ! Wreszcie im ktos pokazal, ze nie sa najlepsi na swiecie. Zachowywali sie jak gwiazdy. Oni chyba podczas meczu z Juve mysleli jak to bedzie w finale. Jebac Real, nienawidze skurwysynow. Tam w pilke potrafi grac tylko Ronaldo, Zidane, Raul i Casillas. Reszta to zenada. Jednynom nadzieja (prucz transferow) to jest tam Portillo.
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
- 1
-
|