| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zachowanie Uche - 29/04/2003 16:27
zeby bambus plul Polaków.. tylko podejsc i w ryj wywalic, najlepiej skomentowal to Wit Zelazko: "Zienczukowi naleza sie wyrazy szacunku ze mu nie wywalil za oplucie czarna slina"
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: Zachowanie Uche - 29/04/2003 16:29
Jak by mnie oplul kto kolwiek-nie wazne czy murzyn,japoniec czy latynos,nawet bialy-ostro bym z baski zajebal.
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zachowanie Uche - 29/04/2003 16:52
Uche tłumaczył się, że Zienczuk cały mecz go obrażał i prowokował, ale nie powinien dać się podejść i zachować w taki chamski sposób. Na miejscu Zienczuka to bym go strzelił od razu
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zachowanie Uche - 29/04/2003 17:23
> Nie badzcie rasisci qrwa. tylko czarnuch , czarnuch . czy to ma cos do rzeczy.
> gowno ma. Nikt nie powinien sie tak zachowac jak on !!!
A czy ja obrazilem go??napisale ze kazdego bym jebnal za takie cos.
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zachowanie Uche - 29/04/2003 18:40
hmmmm...zachowanie obleśne, ale jezeli zienczuk go wyzywal ,obrazał itp rozumiem makumbe.. zresztą co mnie to obchodzi
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
|
Odp: Zachowanie Uche - 29/04/2003 18:43
Plucie jest oblesne.
Ja bym tam na miejscu Uche Zienczukowi z glowki wyjechal.
A jak by mnie ktos oplul to tez wpierdol. :2gunsfiring:
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zachowanie Uche - 29/04/2003 19:13
oj ja bym chyba nie wytrzymal jak by mnie malpa oplula....powinni mu przynajmniej z 20tys kary zajebac i z trzy mecze smierdzielowi
|
BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zachowanie Uche - 29/04/2003 22:46
Jego zachowanie napewno było naganne i należy mu się kara, którą zresztą już dostał od klubu i jeszcze dostanie od PZPNu...ale wasze teksty na temat jego koloru skóry to jest przesada i moim zdaniem żenada...
|
Dziękuję
|
|
|
|
Odp: Zachowanie Uche - 29/04/2003 22:55
kazdy ma prawo do wlasnego zdania, ja brudasow nie szanuje, ale nie uwazam sie za rasiste, niepojete jest dla mnie jego zachowanie, pamietaj jak kiedys olisadebe opowiadal jak gral w poloni, jak sie bal odezwac zeby za kolor skory wpierdol nie dostac a ten ucho sie kozaczy jeszcze.
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: Zachowanie Uche - 30/04/2003 09:59
> ja brudasow nie szanuje, ale nie uwazam sie za rasiste
A mi sie wydawalo ze to rasisci nie szanuja ludzmi z innym kolorem skory.
LET'S KICK OUT RACISM OUT OF FOOTBALL!!!
|
|
|
|
|
Odp: Zachowanie Uche - 30/04/2003 11:14
Taki niestety prezentuja poziom intelektualny pilkarze - w wiekszosci. I niewazne czy to czarny uche czy bialy zienczuk- obje to dla mnie dno za takie zachowanie... chociaz z drugiej strony w walce mogly ich poniesc emocje - sadze ze zienczuk niepotrzebnie czepial sie uche a ten niepotrzebnie tak zareagowal chamsko... zreszta czy to wazne - takei rzeczy sie dosyc czesto zdarzaja na naszych boiskach - normalka - pzdr
|
Pink Floyd - The Biggest Band On The World
Pogon Szczecin - The Biggest Club On The World
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-