Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> TVN- ustawka Arka-Śląsk w superwizjerze. << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Sadu
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8439 dni

TVN- ustawka Arka-Śląsk w superwizjerze. - 27/04/2003 22:51
Nie wiem czy oglądacie, ale właśnie leci superwizjer o ustawce z Wrocławia, nie no nie wytrzymuje nerwowo jak słysze tych fałszywych skurwieli z arki, którzy mówią że nie mieli sprzętu, a z czego arka jest znana? wszedzie maja sprzet, ale to nie zmienia faktu frajerskiej postawy jakiegos wislaka- wbic komus nóż w plecy to poprostu frajerstwo, niech gosciu bedzie za to cwelony do konca zycia! Wedlug TVNu najlepsza ekipa to triada, dalej slask-lechia-wisla, nastepnie Legia-Pogon-Zaglebie gdzie zostawiamy w tyle ekipy widzewa i łks.

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
tomcraft
Kibic
Na forum od 8442 dni

**

Odp: TVN- ustawka Arka-Śląsk w superwizjerze. - 27/04/2003 23:03
Bo nie mieli sprzetu !!! pomysl zanim cos napiszesz

schranz
Sadu
Kibic
Na forum od 8439 dni

Odp: TVN- ustawka Arka-Śląsk w superwizjerze. - 27/04/2003 23:04
na filmie który był pokazany w TVN widac bylo kolesia z arki z szalem na głowie z czyms w reku, nie widzialem dokladnie co to bylo.. tomcraft czy ty jestes kibicem triady?

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Lechitka
Kibic
Na forum od 8538 dni

Odp: TVN- ustawka Arka-Śląsk w superwizjerze. - 28/04/2003 00:31
Ja sie nie czepiam ani nic ale sprzetu nie było pozatym widać wyrażnie jak triada wieje i dostaje w plecy a chłopak który nie zje jest na to najlepszym dowodem rany kłóte w plecy to przyczyna jego zgonu
[Ostatnio edytowane przez Lechitka: 2003-04-28 00:33]

...byc gwiazdą, gwiazdą, ludzi fantazją, wyzwalać zazdrośc, ja chce być gwiazdą...

To jest ta bejbe Vasyla? :D
dziki^
Kibic
Na forum od 8535 dni

**

Odp: TVN- ustawka Arka-Śląsk w superwizjerze. - 28/04/2003 01:47
no ogladalem to..ostra walka jeden z triady jak lola w ryj dostal i to jeszcze pokazali w zwolnionym tempie..wogole byla masakra

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
tomcraft
Kibic
Na forum od 8442 dni

**

Odp: TVN- ustawka Arka-Śląsk w superwizjerze. - 28/04/2003 10:53
Niejestem ale oceniam to co widze obiektywnie bo nie toleruje walki ze sprzetem ,widac ze sprzet miala druga strona czyli slask-lechia-wisla motor ,widac jak triada w zielonych koszulkach biegna bez sprzetu,tak samo jak lekarz powiedzial ze rany mieli tylko chuligani triady i to zadane od tylu -dziwne co !!!.Nawet jesli ktos z triady mial sprzet to byly to pewnie sladowe ilosci tym bardziej ze z arka byli chuligani lecha ktorzy stoczyli juz ponad 10 ustawek i nigdy nie uzywali sprzetu !.

schranz
Mayday
Kibic
Na forum od 8683 dni

Odp: TVN- ustawka Arka-Śląsk w superwizjerze. - 28/04/2003 11:45
szkoda chłopaka....:(

Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
brodaONE
Kibic
Na forum od 8579 dni

**

Odp: TVN- ustawka Arka-Śląsk w superwizjerze. - 28/04/2003 12:42
Ja jestem przerażony tym reportarzem, staram się znaleść jakiś sens w tym wszystkim.....ale go nie widzę:(
Jestem w stanie zrozumieć chłopaków którzy ustawiają się na gołe łapy w lesie czy gdzieś tam i sie leją potem przybiją sobie piątke i sie rozjadą...nikt nic nie wie, nikt nic nie słyszał.....
to co zobaczyłem to była niezrozumiała dzicz, która w mojej osobie wywołała odrazę.....
teraz jadąc na mecz trzeba uważać na plecy bo ktoś może w nie wbić nóż, tylko dlatego, że jesteś z innego miasta..
pozdrawiam [Ostatnio edytowane przez brodaone: 2003-04-28 13:44]

Faster
Kibic
Na forum od 8798 dni

Odp: TVN- ustawka Arka-Śląsk w superwizjerze. - 28/04/2003 13:27
Jeden z policjantów wspomniał że Śląskowi pomagali uzbrojeni fani Wisły kraków oraz Zagłebia Lubin(!), a ztego co wiem to miedziowi maja niezla kose ze ślaskiem.

PF
Kibic
Na forum od 8496 dni

**

Odp: TVN- ustawka Arka-Śląsk w superwizjerze. - 28/04/2003 15:20
> z arka byli chuligani lecha ktorzy stoczyli juz ponad 10 ustawek i nigdy nie
> uzywali sprzetu !.

A jak byla ustawka w Warszawie Legia, Pogoń, Zagłębie, Olimpia na lecha (banda na bande), to kto wyskoczył z autokarów ze sprzętem ??

POLICCY FANATYCY
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8998 dni

**

Odp: TVN- ustawka Arka-Śląsk w superwizjerze. - 28/04/2003 16:29
> Jeden z policjantów wspomniał że Śląskowi pomagali uzbrojeni fani Wisły kraków
> oraz Zagłebia Lubin(!), a ztego co wiem to miedziowi maja niezla kose ze
> ślaskiem.

Tak ale jest takie haslo: "Cala Polska przeciw triadzie".

Hold skladam temu miastu...
tomcraft
Kibic
Na forum od 8442 dni

**

Odp: TVN- ustawka Arka-Śląsk w superwizjerze. - 28/04/2003 18:38
Ale jak zobaczyli ze 2 strona niema sprzetu to go odrzucili i bili sie na gole lapy a slask sprzetu nie odrzucil !Lech tez niemial pewnosci ze Legia niebedzie miec sprzetu

schranz
brodaONE
Kibic
Na forum od 8579 dni

**

Odp: TVN- ustawka Arka-Śląsk w superwizjerze. - 28/04/2003 19:37
Panowie o czym wy gadacie? czy to wazne kto ze sprzetem kto bez ? kto pierwszy machnął pałą a kto nozem? takie zachowania trzeba tepic---chociażby dlatego że kolejny raz zginął kibic. Człowiek taki sam jak Wy czy ja, przecież to była masakra która nic nie wniosła..... takie cos nie powinno miec wogoole miejsca, to nie była zwykla hooliganska boojka.... [Ostatnio edytowane przez brodaone: 2003-04-28 19:40]

PF
Kibic
Na forum od 8496 dni

**

Odp: TVN- ustawka Arka-Śląsk w superwizjerze. - 28/04/2003 19:53
> Ale jak zobaczyli ze 2 strona niema sprzetu to go odrzucili i bili sie na gole
> lapy a slask sprzetu nie odrzucil !Lech tez niemial pewnosci ze Legia niebedzie
> miec sprzetu

W tej kwestii zdania są podzielone - Legia twierdzi, że lech nie odrzucił całego sprzętu, ci twierdzą, że odrzucili . . . a więc do prawdy nie dojdziemy, chyba że tam byłeś ? ? ? ? ? ?

... ale fakt jest faktem, że coraz więcej kibiców ginie bo jakiejś ekipie zachciało się pomachać siekierami, tasakami czy chuj wie czym jeszcze ! ! !

CHULIGANKA TYLKO BEZ SPRZĘTU ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

POLICCY FANATYCY
Shivan
Kibic
Na forum od 8588 dni

**

Odp: TVN- ustawka Arka-Śląsk w superwizjerze. - 28/04/2003 20:09
Caly reportaz mial pokazac nieudolnosc policji, a takze Arke ktorej to druzyny najwiecej kibicow zhaltowano w lepszym swietle, zauwazcie jak sa pokazywane fragmenty filmu tendencyjnie.
Nie rozumiem czemu ustawili sie w srodku miasta, a nie gdzies w lasku materialy nie dostaly by sie osobom postronnym. niestety majac za kamratow kiboli craxy trzeba sie spodziewac ze sprzet pojdzie w ruch, w mniejszych czy wiekszych ilosciach. Obie ekipy i ich zaprzyjaznieni kibice uzywaja sprzetu nie od dzis, ale wczesniejsze wydarzenia nie wstrzasnely tak dopuki nie polegl kibic ['], teraz albo sie opamietaja albo bedzie krwawa wojna. Co do Zaglebia Lubin to byli ale po stronie triady, a dziennikarzowi sie pojebalo lub byl zle poinformowany

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
bemowiak
Kibic
Na forum od 8425 dni

Odp: TVN- ustawka Arka-Śląsk w superwizjerze. - 30/04/2003 16:35
> Caly reportaz mial pokazac nieudolnosc policji,

Może i miał ale teraz więcej osób będzie sie bało chodzić na mecze :(

tomcraft
Kibic
Na forum od 8442 dni

**

Odp: TVN- ustawka Arka-Śląsk w superwizjerze. - 10/05/2003 21:22
Chyba chodzi ci o wisle ,bo craxy nie bylo na tej ustawce -

schranz
Sadu
Kibic
Na forum od 8439 dni

Odp: TVN- ustawka Arka-Śląsk w superwizjerze. - 10/05/2003 22:38
tomcraft gdy pytalem sie czy jestes kibicem triady, odpowiedziales ze nie, wiec dlaczego piszesz lech z duzej litery a Legia z malej? a jesli chodzi o craxe to nie bez powodu sa nazywani nożownikami..

tomcraft
Kibic
Na forum od 8442 dni

**

Odp: TVN- ustawka Arka-Śląsk w superwizjerze. - 11/05/2003 00:13
A tak jakos nieswiadomnie napisalem ale niema to zadnego zwiazku .:)

schranz
Daro
Kibic
Na forum od 8688 dni

Odp: TVN- ustawka Arka-Śląsk w superwizjerze. - 11/05/2003 01:39
Jak się chcą bić, to niech się biją. Tylko powinni się dogadać, że ma to być walka na pięści, bez żadnego sprzętu. Bo po cholerę mają ginąć ludzie. Wkurza mnie to, że w walce o klub umierają kibice. Jeśli chcą się bić, to niech się biją (ja im tego zabronić nie mogę), ale niech chociaż zostaną zachowane jakieś zasady. A nie, kurwa, dźgać leżącego nożem - paranoja, albo ktoś był pojebany, albo niewyżyty. Rozumiem ludzi którzy chcą się bić za klub, ale bez przesady. Bo śmierć człowieka, to już jest duże przegięcie. [Ostatnio edytowane przez Daro: 2003-05-11 01:42]

http://mandu.pl
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772691727 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005