| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nowa przyjazn eLcha :D - 10/05/2003 22:41
widac ze powiedzenie: lech+policja= niebieska koalicja, jest prawdziwe..
[Ostatnio edytowane przez Sadu: 2003-05-12 23:15]
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nowa przyjazn eLcha :D - 12/05/2003 23:28
ja Ci to w zaufaniu podaje a Ty rozpowszechniasz jak mozesz?? [Ostatnio edytowane przez Lechitka: 2003-05-12 23:30]
|
...byc gwiazdą, gwiazdą, ludzi fantazją, wyzwalać zazdrośc, ja chce być gwiazdą...
To jest ta bejbe Vasyla?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nowa przyjazn eLcha :D - 18/05/2003 20:09
chyba jeszcze nie zauwazyliscie linka ktorego zamiescilem wyzej, radze tam looknac, bo z tego ukladu widzew-lech podobno wyszla masakra 15 latka z wrocka, destroyers widzewa zaatakowali autokar slaska, pobili 15 latka bejsbolami ktory walczy o zycie w szpitalu.. i kurwa jacy oni pojebani sa,krzyczeli "smierc za smierc". Widzew zeszmacil sie w łodzi na meczu z Legią, kiedy doszlo do przepychanek, jak psiarnia zaczela palowac widzewiakow to Legia krzyczala "zostaw kibica ty kurwo zostaw kibica" ale jak psiarnia zaczela palowac legionistow chwile pozniej, to widzewiacy bili brawo..
[Ostatnio edytowane przez Sadu: 2003-05-18 22:46] [Ostatnio edytowane przez Sadu: 2003-05-19 09:18]
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nowa przyjazn eLcha :D - 20/05/2003 05:57
Brawo dzieci ... róbcie dalej sensację z tej fotki. Jak już ktoś znalazł to zdjęcie to i pewnie wyjaśnienie do niego. Są na nim pikniki a dokładniej ludzie należący do Lech Bizness Club więc teksty o koalicji Lecha z Policją są śmieszne Swoją dorgą dziwnie jest u Was na forum, że tak lubicie bluzgać na innych i nikomu to nie przeszkadza ... aha fotka została zrobiona przed/po meczu z Amicą Wronki na jednej ze stacji we Wronkach.
POZDR [Ostatnio edytowane przez Primo21: 2003-05-20 06:01]
|
Wiara Lecha

GG 3535638
http://michciaprimo.blog.pl
|
|
|
|
Odp: Nowa przyjazn eLcha :D - 20/05/2003 08:13
a co DZIECKO tak o niej duzo wiesz, widac prawda w oczy kole moze jestes na tej fotce? hehe
|
|
|
|
|
Odp: Nowa przyjazn eLcha :D - 20/05/2003 14:20
> Brawo dzieci ... róbcie dalej sensację z tej fotki. Jak już ktoś znalazł to zdjęcie to i pewnie wyjaśnienie > do niego. Są na nim pikniki a dokładniej ludzie należący do Lech Bizness Club więc teksty o koalicji
> Lecha z Policją są śmieszne
Nie tłumacz się... wierzymy Ci
|
|
|
|
|
Odp: Nowa przyjazn eLcha :D - 22/05/2003 19:40
dla mnie pierwszy "kibic" z lewej to Okuka
Sadu - ale walisz przezywke z tym ślaskiem, sami sie zatrzymali i zaczekali na Widzew. na pewno nie byli to zadni malolaci, bo mieli swoje dobre flagi w tym sektorowke - co za pech... zmienila wlasciciela
cala Polska jebie ślaska!
|
A-L-C-oholik
|
|
|
- 1
-
|