| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
cześć wszystkim! - 26/04/2003 18:37
jestem ty nowy, więc na początku chciałbym się z wami przywitać.
jestem luqas, kocham Legię, lubię Arsenal no i wszystkie drużyny zrzeszone z Legią w tym Pogoń.mam nadzieję, że przyjmiecie mnie dobrze.trzymajcie się Portowcy!
LEGIA - POGOŃ- ZAGŁĘBIE - ADO DEN HAAG - OLIMPIA
wiara która przetrwała !!!!!!!!!
|
forever LEGIA & POGOŃ !!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: cześć wszystkim! - 26/04/2003 21:50
Witam!! Milo ze ktos jest oryginalny. Przy okazji nabije sobie posta hehehe pzdr
|
Pink Floyd - The Biggest Band On The World
Pogon Szczecin - The Biggest Club On The World
|
|
|
|
Odp: cześć wszystkim! - 26/04/2003 21:50
a ja jestem Sadu buacahahhaha co tam slychac luqas? jak tam w szkole, jak tam dziewczyna i swieta?
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: cześć wszystkim! - 26/04/2003 21:58
No czesc Luqas!
Odrazu pytanko: Byłeś na GKS-ie bo ja nie mogłem.
Jaka była atmosfera po porażce z Odrą na trybunach?
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: cześć wszystkim! - 16/10/2003 20:41
Witam cię chlebem i solą. Ja jestem Orło, kocham Pogoń, lubię Bayern i Juve no i wszystkie drużyny zrzeszone z Pogonią w tym Legię. [Ostatnio edytowane przez Orło: 2003-10-16 20:42]
|
Babilon Team
|
|
|
|
Odp: cześć wszystkim! - 16/10/2003 20:59
witamy witamy w naszych skromnych progach....Luqasie! wita cie boberek ktory kocha Pogon i kibcuje Legii, reprezentacji Polski oraz Barcelonie. zrobiles bardzo orginalny debiut na forum wiec przydalo by sie zebys sie tez czasem udzielil na tym forum.
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: cześć wszystkim! - 16/10/2003 21:37
> a ja jestem Sadu buacahahhaha co tam slychac luqas? jak tam w szkole, jak tam
> dziewczyna i swieta? 
hehe dobre,
ale ziomek oryginalny, chyba jako pierwszy sie przedstawil, szkoda ze juz wiecej nic ciekawego nie napisal
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: cześć wszystkim! - 16/10/2003 22:30
Fakt orginalny a ja jestem Ziemniak i mam 15 latek Kocham Pogoń Kocham Legie a z zagranicznych lubie Valencie i takie tam jeszcze dlugo by gadac
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
Odp: cześć wszystkim! - 16/10/2003 22:42
Co to koncert życzeń czy co?? Może teraz niech każdy z tych 1500 użytkowników napisze jakie kluby lubi..... A przytym jeszcze w osobnym poście się przywita z luqasem. Potem z następnym użytkownikiem. No to utoniemy w ilości przywitań.
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
Odp: cześć wszystkim! - 16/10/2003 22:48
> Co to koncert życzeń czy co?? Może teraz niech każdy z tych 1500 użytkowników
> napisze jakie kluby lubi..... A przytym jeszcze w osobnym poście się przywita z
> luqasem. Potem z następnym użytkownikiem. No to utoniemy w ilości przywitań.
Pszczolek mowisz i masz , zartowalem
a Pozdro dla nowego forumowicza
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|