| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Prezentacja zespolu - 14/04/2003 20:09
Zwracalam sie z prozba do Jarka Marendziaka z prozba o to,aby dostarczyl mi namiarow na ludzi,ktorzy maja dostep do archiwum z odcinkami przegladu sportowego.niestety sprawa ucichla.bardzo mi zalezy na odcinku,w ktorym byla relacja z prezentacji zespolu Pogoni na hali wds-u.jakby ktos mial ten odcinek (sierpien 2002) albo mial kogos,kto mialby do niego dostep bede bardzo wdzieczna!
pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Prezentacja zespolu - 15/04/2003 07:53
Hilek ale to zdjeciu jest w zblizeniu na mnie i mnie malo widac co dopiero kogo innego
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Prezentacja zespolu - 15/04/2003 14:46
Niech ktos zeskanuje bo nie kupuje PS
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
Odp: Prezentacja zespolu - 15/04/2003 14:58
na 100 Hilek, ale raca tez zrobila swoje jakby co to ta czapka jest brata mojego kolesia, pozyczylem ja sobie tylko na odpalenie racy
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
- 1
-
|