| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ManUtd. - Real! - 08/04/2003 08:39
Czy Man UTD i Real maja cos wspolnego z Pogonia Mi sie zdaje ze takie rzeczy to sie pisze gdzie indziej ...Real [Ostatnio edytowane przez Sanbal: 2003-04-08 08:39]
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
Odp: ManUtd. - Real! - 08/04/2003 10:13
Sanbal! O co Ty sie przypierdalasz?? Temat zapodany w hyde parku, jak inne nie dotyczące bezosrednio Pogoni. Skoro piszemy tam o wojnie w Iraku, to i możemy pisac o cwierćfinale LM prawda??
JA trzymam kciuki z ManU !!
|
|
|
|
|
Odp: ManUtd. - Real! - 08/04/2003 10:30
Już się nie mogę doczekać wieczora.
Realowi kibicuje od zawsze, wiec oczywiście i dziś całym sercem będę z "Królewskimi".
HALA MADRID!!! CAMPEONE, CAMPEONE!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ManUtd. - Real! - 08/04/2003 14:39
TomY!! Czepiam sie wszystkiego co mi sie podoba,chamie Wolny,kraj no nie? Real wygra.Ale i MU nie jest zly.... Bedzie remis
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ManUtd. - Real! - 08/04/2003 15:12
zawsze kibicuje angolom, ale Real gra u siebie, wiec niech bedzie remis
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ManUtd. - Real! - 08/04/2003 15:50
Nienawidzę Realu ale są mocni i grają u siebie więc pewnie wygrają 2:1
Ale dwumecz dla "Czerwonych Diabłów"
I nie jest to zapewne przedwczesny finał bo w LM w tym sezonie najlepiej od samego początku prezentują się: Barcelona,MU i przede wszystkim Milan.
Real u siebie nie mógł Lokomotiwu pokonać:-D
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ManUtd. - Real! - 08/04/2003 22:57
Mecz godny Ligi Mistrzow, a moze nawet finalu tych rozgrywek.
Futbol na tak rzadzi. Konsumujac takie widowisko ma sie pelna satysfakcje.
Przyznam, ze spodziewalem sie wiekszego oporu ze strony bedacego przeciez w swietnej formie Manchesteru. Real jednak pokazal klase i parafrazujac "Misia" Listkiewicza, przez znakomita wiekszosc meczu jechal z Angolami jak z "fura siana".
Szkoda glupio straconej bramki, ale kibicom United nalezy sie przeciez choc iskierka nadziei.
|
|
|
|
|
Odp: ManUtd. - Real! - 08/04/2003 23:10
MU zagral cienko, ale gra sie na ile przeciwnik pozwala, real nie pozwolil za duzo i taki efekt, Neville cienki jeszcze gorszy Brawn a Barteza to bym uwiazal do lini bramkowej, bo zaduzo pajacuje na polu, ale najbardziej irytowal mnie komentator, dla mnie moglo by go niebyc. Real pokazal klase MU musi sie jeszcze duzo uczyc, szkoda
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-
|