| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
ŚMIERĆ KIBICA WE WROCŁAWIU!!! - 30/03/2003 17:29
Zmarł jeden z uczestników niedzielnej bójki kibiców we Wrocławiu. Do starcia doszło kilometr od stadionu, gdzie trwał mecz Arka Gdyni - Śląsk Wrocław. Zatrzymano 120 osób.
Najciężej poszkodowanych mężczyzn przewieziono do jednego z wrocławskich szpitali. Pomimo reanimacji jeden z nich zmarł. "Mężczyzna leżał na ulicy, na której doszło do chuligańskich potyczek. Na pewno nie zmarł z przyczyn naturalnych" - powiedział Ryszard Zaremba z wrocławskiej policji.
We wrocławskim szpitalu znajduje się jeszcze trzech innych uczestników bójki. Ich życiu nie zagraża niebezpieczeństwo.
W sumie policja zatrzymała 120 osób, kilkanaście ma zadrapania i niegroźne rany cięte. Chuligani rzucali w policję kamieniami, a nawet tasakami.
Ze wstępnych ustaleń policji wynika, że uczestnicy tego zdarzenia telefonicznie umówili się na bójkę.
Kurwa jak się ustawiać na awantury to na gołe pięści!!!!! Jak zobaczyłem w tv ile psy skomfiskowały siekier, noży, bejzboli itd to aż zaniemówiłem!!!!!!!!
Jakby wszystko odbyło się w honorowy sposób (bez sprzętu) to raczej nikt by nie zginoł!!!!!!!!! [Ostatnio edytowane przez SEBOL_MKS: 2003-03-30 17:44]
|
POLICCY FANATYCY
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ŚMIERĆ KIBICA WE WROCŁAWIU!!! - 30/03/2003 19:52
szara rzeczywistosc......isc i napierdlac sie siekierami mimo ze zabity kolesi był kibicem lecha naprawde współczuje . z drugiej jednak strony godził sie na takie ryzyko.......
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
|
Odp: ŚMIERĆ KIBICA WE WROCŁAWIU!!! - 30/03/2003 20:04
powinni sie tam wszyscy pozabijac, pojeby.....kurwa trzeba byc glupim zeby na wlasne zyczenie isc i wpierdol dostac.....wszyscy huligani sa nienormalni ich nie nalezy sadzic, ich trzeba leczyc...brak mi slow
pozdrawiam wszystkich normalnych kibicow
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ŚMIERĆ KIBICA WE WROCŁAWIU!!! - 30/03/2003 20:39
jakbyscie nie znali arki gdynia... kolesie z rugby zawsze nosza ze soba sprzet i to ten najciezszy (siekiery itd) slask spodziewal sie tego (teraz kazdy po triadzie sie spodziewa nie honorowej walki) dlatego tez zabezpieczyli sie pewnie w sprzet. No i byla wojna, istna wojna..
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ŚMIERĆ KIBICA WE WROCŁAWIU!!! - 30/03/2003 21:11
Banda idiotow, bezmozgich patafianow dla ktorych pilka nozna jest tylko sposobem na wyladowanie swoich zwierzecych instynktow. Poslalbym to towarzycho do kopalni albo kamieniolomow, gdzie do konca zycia mogliby z pozytkiem dla kraju wyladowywac swoja energie.
Szkoda, ze sie wszyscy nie wyrzenli do nogi. Wyszloby z korzyscia i dla polskiej pilki i dla spoleczenstwa ...
Mialem pewna satysfakcje z ogladania tych bandytow lezacych pokotem z pyskami w chodniku.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ŚMIERĆ KIBICA WE WROCŁAWIU!!! - 31/03/2003 13:14
tasaczki, siekierki, scezoryczki... chłopcy bawią się w piaskownicę
Przecież da radę kupić sobie kałacha,- to dopiero zabawa, samemu można rozpierdolić niezłą ekipkę.
ihaa,- leczyć, a po co?, za nasze podatki?,- kamieniołom mi pasuje!
Gdzie te czasy honorowych walk na pięści? Szkoda słów i powietrza dla tych fermentujących pozostałości po rodzaju ludzkim.
p.s. byli są i będą,- plugawy świat
|
A ostatni pierwszymi będą... 
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
|
|
|
|
|
|
|
|