Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> ŚMIERĆ KIBICA WE WROCŁAWIU!!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
PF
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8496 dni

**

ŚMIERĆ KIBICA WE WROCŁAWIU!!! - 30/03/2003 17:29
Zmarł jeden z uczestników niedzielnej bójki kibiców we Wrocławiu. Do starcia doszło kilometr od stadionu, gdzie trwał mecz Arka Gdyni - Śląsk Wrocław. Zatrzymano 120 osób.

Najciężej poszkodowanych mężczyzn przewieziono do jednego z wrocławskich szpitali. Pomimo reanimacji jeden z nich zmarł. "Mężczyzna leżał na ulicy, na której doszło do chuligańskich potyczek. Na pewno nie zmarł z przyczyn naturalnych" - powiedział Ryszard Zaremba z wrocławskiej policji.

We wrocławskim szpitalu znajduje się jeszcze trzech innych uczestników bójki. Ich życiu nie zagraża niebezpieczeństwo.

W sumie policja zatrzymała 120 osób, kilkanaście ma zadrapania i niegroźne rany cięte. Chuligani rzucali w policję kamieniami, a nawet tasakami.

Ze wstępnych ustaleń policji wynika, że uczestnicy tego zdarzenia telefonicznie umówili się na bójkę.

Kurwa jak się ustawiać na awantury to na gołe pięści!!!!! Jak zobaczyłem w tv ile psy skomfiskowały siekier, noży, bejzboli itd to aż zaniemówiłem!!!!!!!!
Jakby wszystko odbyło się w honorowy sposób (bez sprzętu) to raczej nikt by nie zginoł!!!!!!!!! [Ostatnio edytowane przez SEBOL_MKS: 2003-03-30 17:44]

POLICCY FANATYCY
Matek.
Kibic
Na forum od 8659 dni

Odp: ŚMIERĆ KIBICA WE WROCŁAWIU!!! - 30/03/2003 17:47
WOW!!!!!!!!

Pogoń To My!
borsuk
Kibic
Na forum od 8999 dni

**

Odp: ŚMIERĆ KIBICA WE WROCŁAWIU!!! - 30/03/2003 17:51
Ehh...szkoda gadac..ale masz racje..jak juz sie ustawic to na gole piesci..

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
KEDZIOR
Kibic
Na forum od 8448 dni

**

Odp: ŚMIERĆ KIBICA WE WROCŁAWIU!!! - 30/03/2003 18:15
Jak się chcieli bić to mogli bez barw klubowych, a nie psują dobre imie kibiców!!!

ZDR
Kibic
Na forum od 8439 dni

**

Odp: ŚMIERĆ KIBICA WE WROCŁAWIU!!! - 30/03/2003 18:56
poczytajcie sobie To My Kibice tam jest praiw kazda bojka opisana i w wiekszosci sa noze siekiery itp

borsuk
Kibic
Na forum od 8999 dni

**

Odp: ŚMIERĆ KIBICA WE WROCŁAWIU!!! - 30/03/2003 19:26
No pewnie ze sa..byly..sa i beda..no dobra Paly itp. sa jeszcze "dopuszczalne" ale tasak???!!! istny debilizm..a z reszta..chca sie pozabijac chuj nie moja sprawa

qbajag
Kibic
Na forum od 8444 dni

**

Odp: ŚMIERĆ KIBICA WE WROCŁAWIU!!! - 30/03/2003 19:47

Jeb.. Arkę jeb..

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Mayday
Kibic
Na forum od 8683 dni

Odp: ŚMIERĆ KIBICA WE WROCŁAWIU!!! - 30/03/2003 19:52
szara rzeczywistosc......isc i napierdlac sie siekierami:( mimo ze zabity kolesi był kibicem lecha naprawde współczuje . z drugiej jednak strony godził sie na takie ryzyko.......

Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
ihaa
Kibic
Na forum od 8622 dni

Odp: ŚMIERĆ KIBICA WE WROCŁAWIU!!! - 30/03/2003 20:04
powinni sie tam wszyscy pozabijac, pojeby.....kurwa trzeba byc glupim zeby na wlasne zyczenie isc i wpierdol dostac.....wszyscy huligani sa nienormalni ich nie nalezy sadzic, ich trzeba leczyc...brak mi slow

pozdrawiam wszystkich normalnych kibicow

borsuk
Kibic
Na forum od 8999 dni

**

Odp: ŚMIERĆ KIBICA WE WROCŁAWIU!!! - 30/03/2003 20:09
Ihaa..mocne slowa ale nie popieram ich..

ZDR
Kibic
Na forum od 8439 dni

**

Odp: ŚMIERĆ KIBICA WE WROCŁAWIU!!! - 30/03/2003 20:12
a teraz na TVP 3 leci mezc Craciovia-Korona kielce
czemu nie leca mecz Pogoni ?? [Ostatnio edytowane przez Michal: 2003-03-30 20:12]

Sadu
Kibic
Na forum od 8439 dni

Odp: ŚMIERĆ KIBICA WE WROCŁAWIU!!! - 30/03/2003 20:39
jakbyscie nie znali arki gdynia... kolesie z rugby zawsze nosza ze soba sprzet i to ten najciezszy (siekiery itd) slask spodziewal sie tego (teraz kazdy po triadzie sie spodziewa nie honorowej walki) dlatego tez zabezpieczyli sie pewnie w sprzet. No i byla wojna, istna wojna..

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
borsuk
Kibic
Na forum od 8999 dni

**

Odp: ŚMIERĆ KIBICA WE WROCŁAWIU!!! - 30/03/2003 21:00
Michal nie wiem jak jest z II liga ale na I wylacznosc ma anal..dlatego nie leca mecze Pogoni:(

Stary
Kibic
Na forum od 8912 dni

**

Odp: ŚMIERĆ KIBICA WE WROCŁAWIU!!! - 30/03/2003 21:11
Banda idiotow, bezmozgich patafianow dla ktorych pilka nozna jest tylko sposobem na wyladowanie swoich zwierzecych instynktow. Poslalbym to towarzycho do kopalni albo kamieniolomow, gdzie do konca zycia mogliby z pozytkiem dla kraju wyladowywac swoja energie.
Szkoda, ze sie wszyscy nie wyrzenli do nogi. Wyszloby z korzyscia i dla polskiej pilki i dla spoleczenstwa ...
Mialem pewna satysfakcje z ogladania tych bandytow lezacych pokotem z pyskami w chodniku.

Jay-J
Kibic
Na forum od 8454 dni

Odp: ŚMIERĆ KIBICA WE WROCŁAWIU!!! - 30/03/2003 21:43
[ ' ] - to dla zmarłego...

ARKA GDYNIA K*** ŚWINIA!!!

Obrazek gif wstawiony na forum
dziki^
Kibic
Na forum od 8535 dni

**

Odp: ŚMIERĆ KIBICA WE WROCŁAWIU!!! - 31/03/2003 00:41
triada pokonana... szkoda tylko zabitego kibica lecha

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
TomY
Kibic
Na forum od 8555 dni

**

Odp: ŚMIERĆ KIBICA WE WROCŁAWIU!!! - 31/03/2003 12:56
A mnie w zasadzie kogoś takie nie szkoda. Idąc tam liczył sie ze moze nie wrócić. Sam sie na to zdecydował. Jednym słowem GŁUPOTA !!!

papryk
Kibic
Na forum od 8748 dni

**

Odp: ŚMIERĆ KIBICA WE WROCŁAWIU!!! - 31/03/2003 13:14
tasaczki, siekierki, scezoryczki... chłopcy bawią się w piaskownicę???
Przecież da radę kupić sobie kałacha,- to dopiero zabawa, samemu można rozpierdolić niezłą ekipkę.

ihaa,- leczyć, a po co?, za nasze podatki?,- kamieniołom mi pasuje!

Gdzie te czasy honorowych walk na pięści? Szkoda słów i powietrza dla tych fermentujących pozostałości po rodzaju ludzkim.

p.s. byli są i będą,- plugawy świat

A ostatni pierwszymi będą... Anioł
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
dary
Kibic
Na forum od 8658 dni

Odp: ŚMIERĆ KIBICA WE WROCŁAWIU!!! - 31/03/2003 14:41
tasaki, siekiery, noże...tylko ja tam nie widziałem barw klubowych! To byli kibice czy zwykli bandyci!?

POGOŃ TO MY !
Maly09
Kibic
Na forum od 8641 dni

Odp: ŚMIERĆ KIBICA WE WROCŁAWIU!!! - 31/03/2003 14:48
Glupota ludzka nie zna granic - inaczej nie mozna tego skometowac

Janie Pawle II - [*]
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772696372 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005