Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Ale obciaaach!!!!!!1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
One_of_Them
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8553 dni

**

Ale obciaaach!!!!!!1 - 29/03/2003 20:03
Wstyd i obciach! Organizatorzy meczu Polska-Węgry nie odegrali hymnu węgierskiego! No tak, zapomniałem, przecież my żyjemy w POLSCE!!!!!

Najprawdziwszy Piknik
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 9000 dni

Odp: Ale obciaaach!!!!!!1 - 29/03/2003 20:07
co sie stalo dokladnie ? dopiero wszedlem do domu

One_of_Them
Kibic
Na forum od 8553 dni

**

Odp: Ale obciaaach!!!!!!1 - 29/03/2003 20:49
Ano... Początek meczu. Obie drużyny stoją i czekają na hymny państwowe. Cisza się przeciąga. Ciiiiiisza... Pokazują twarze węgierskiej ławki rezerwowych - nie są zbyt zachwyceni. Ciiiiisza... Janas zażenowany... Ciiiiiisza... Spiker apeluje do kibiców węgierskich o wykonanie swojego hymnu. Ci śpiewają, po czym... odgegrany zostaje (taśma? orkiestra? I dunno...) "Mazurek Dąbrowskiego", ze śpiewającym M. Torzewskim........

Po prostu, zapaść się pod ziemię ze wstydu... Już w ramach zwykłej ludzkiej przyzwoitości, organizatorzy mogli również polskich kibiców poprosić o wykonanie naszego hymnu bez orkiestry...

Najprawdziwszy Piknik
KEDZIOR
Kibic
Na forum od 8448 dni

**

Odp: Ale obciaaach!!!!!!1 - 29/03/2003 20:54
Ale siara ale to przeciez Polska!!!!

fenster
Kibic
Na forum od 8624 dni

Odp: Ale obciaaach!!!!!!1 - 29/03/2003 21:04
typowo polskie-jesteśmy zakałą europy a nasze miejsce powinno być gdzieś na saharze-trudno się dziwić że w cywilizowanych krajach jestęmy kojarzeni ze złodziejami,partaczami i durniami-w Japoni jakby się coś podobnego wydarzyło to pół narodu popełniłoby ze wstydu sepuku.WSTYD I NORMALKA.

Obrazek jpg wstawiony na forum
christoph
Kibic
Na forum od 8629 dni

**

Odp: Ale obciaaach!!!!!!1 - 29/03/2003 21:05
Podobno nie mieli taśmy z hymnem Węgierskim...ale żałość...ktoś powinien za to polecieć...siara na całą europę...Polacy zawsze muszą coś spieprzyć!!!

Dziękuję :)
Daro
Kibic
Na forum od 8688 dni

Odp: Ale obciaaach!!!!!!1 - 29/03/2003 22:05
Jakby się dopiero dzisiaj o meczu dowiedzieli. Teraz trzeba im załatwić hymn San Marino, żeby nie było drugiej żenady.

http://mandu.pl
TomY
Kibic
Na forum od 8555 dni

**

Odp: Ale obciaaach!!!!!!1 - 29/03/2003 22:14
> Podobno nie mieli taśmy z hymnem Węgierskim...ale żałość...ktoś powinien za to
> polecieć...siara na całą europę...Polacy zawsze muszą coś spieprzyć!!!

A u nas bezie tak, że ten ktoś dostanie posadke w jakiejś radzie nadzorczej! Pojebany kraj pojebani ludzie!!
Popieram słowa One_of_Them ! Ze zwykłaj ludzkiej przyzwoitości.........

Sadu
Kibic
Na forum od 8439 dni

Odp: Ale obciaaach!!!!!!1 - 29/03/2003 23:55
jebac ty wegrow, dobrze ze nie puscili tego jebanego hymnu, chuj z nimi, bylem kiedys na meczu w budapeszcie na sparingu mlodzikow, zajebiste maja o nas zdanie.. a wy ich bronicie, chuj z tymi wiesniakami, po co ich hymn, mogli go sami dac, do niektorych wiosek nie sposob dojsc

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
qbajag
Kibic
Na forum od 8444 dni

**

Odp: Ale obciaaach!!!!!!1 - 30/03/2003 10:53

Zobaczymy jak Węgrzy się zachowają w październiku...
Też jestem zdania, że nasi kibice mogli odśpiewać hymn a nie ten cyrk z naszym cudownym śpiewakiem.

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
One_of_Them
Kibic
Na forum od 8553 dni

**

Odp: Ale obciaaach!!!!!!1 - 30/03/2003 14:43
> jebac ty wegrow, dobrze ze nie puscili tego jebanego hymnu, chuj z nimi, bylem
> kiedys na meczu w budapeszcie na sparingu mlodzikow, zajebiste maja o nas
> zdanie.. a wy ich bronicie, chuj z tymi wiesniakami, po co ich hymn, mogli go
> sami dac, do niektorych wiosek nie sposob dojsc

Żal mi ciebie.

Najprawdziwszy Piknik
Sadu
Kibic
Na forum od 8439 dni

Odp: Ale obciaaach!!!!!!1 - 30/03/2003 15:01
a mi ciebie, bo probujesz grac madrego ale ci nie wychodzi

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
JP
Kibic
Na forum od 8403 dni

Odp: Ale obciaaach!!!!!!1 - 30/03/2003 15:55
> jebac ty wegrow, dobrze ze nie puscili tego jebanego hymnu, chuj z nimi, bylem

Takich ludzi trzeba poprostu olewać.

MW'03
PF
Kibic
Na forum od 8496 dni

**

Odp: Ale obciaaach!!!!!!1 - 30/03/2003 17:24

Sadu byłeś na meczu ?? NIE
Więc się nie udzielaj, węgrzy przyjechali bardzo pokojowo nastawieni i już od rana można było ich spotkać jak popijali i śpiewali razem z Polakami!
I zdanie mają bardzo dobre o Polsce, bo sam z nimi rozmawiałem!
A brak hymnu węgierskiego to poprostu - ŻENADA I WSTYD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

POLICCY FANATYCY
One_of_Them
Kibic
Na forum od 8553 dni

**

Odp: Ale obciaaach!!!!!!1 - 30/03/2003 18:07
> a mi ciebie, bo probujesz grac madrego ale ci nie wychodzi

Hehehe, nie tobie kolego to oceniać :P :P :P :P :P

Jakby w jakimś innym kraju nie zagrali hymnu Polski, to stanąłbyś na czele krucjaty przeciwko temu państwu, z ogniem i mieczem w łapkach. Ale jak TU, na naszej PIASTOWSKIEJ ziemi kogoś poniżyliśmy, to dobrze...................... Hurra! Niech żyją równi i równiejsi! Sarmaci are the best!

Najprawdziwszy Piknik
Sadu
Kibic
Na forum od 8439 dni

Odp: Ale obciaaach!!!!!!1 - 30/03/2003 20:32
och ale wy madrzy jestescie heheh, ja znam węgrów z innej strony dlatego chuj na nich kłade

Qcu
Kibic
Na forum od 8454 dni

**

Odp: Ale obciaaach!!!!!!1 - 30/03/2003 21:25
Sadu z tego co widze to ty huja masz zajebiscie wielkiego bo na duzo rzeczy go kladziesz...

Sadu
Kibic
Na forum od 8439 dni

Odp: Ale obciaaach!!!!!!1 - 30/03/2003 22:32
nie interesuj sie, chyba nie gustujesz w chlopakach?

PF
Kibic
Na forum od 8496 dni

**

Odp: Ale obciaaach!!!!!!1 - 30/03/2003 22:51
> och ale wy madrzy jestescie heheh, ja znam węgrów z innej strony dlatego chuj na
> nich kłade

hmm no co takiego zrobili Ci węgrzy?
Słuchamy...

POLICCY FANATYCY
Sadu
Kibic
Na forum od 8439 dni

Odp: Ale obciaaach!!!!!!1 - 30/03/2003 23:16
np. po przegranym meczu napluli na nasza flage Polski ( od razu zostali przegonieni byli to kibice wegierscy)
- nauczyli sie jednego slowa po Polsku ktore wciaz powtarzali na meczu "kurwy" (slowa kierowane w nasza strone)
- grali chamsko, koszac rowno po nogach z usmieszkiem na ryju
- ogolnie dalo sie odczuc niechec do polakow nawet w hotelu ( spoznilismy sie doslownie 10 minut na kolacje i niestety juz nam jej nie wydano, a w pokojach sprzataczki trzepały rzeczy) patrzono na nas spod byka, jakbysmy nie wiem co im zrobili i dlatego tak ich nie lubie, poznalem sie w taki sposob na nich i dlatego mam takie zle o nich zdanie, naprawde na kazdym kroku spotkalismy sie z chamstwem.

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772696283 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005