| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: SEKTOROWKA - 27/03/2003 23:15
A kto ja bedzie rozkladal jak prawie wszyscy flagowi olewaja Gondora i nie chca miec do czynienia z jego Rada ktora obecnie zajmuje sie oprawami meczowymi.Dopoki bedzie grabarz Gondor mozna zapomniec o pokazac Ultras bo ci co moga to zrobic nie chodza na mecze tej gondorowskiej wlasnosci.A ci co sie sprzedali moga zrobic taka oprawe jak na Legii czyli zadna!!!
|
Pogoń to więcej niż klub
|
|
|
|
|
|
|
Odp: SEKTOROWKA - 28/03/2003 10:55
Przydala by sie nowa sektorowka rozmiarowo tak conajmniej na sektory od 3 do 6 ,wszystkie powazne grupy robia teraz po kilka nowych sektorowek a my mamy ciaga ta sama ,wiadomo ze na to kasa jest potrzebna pewnie okolo 10 tys .,moze jak klub wyjdzie na prosta to zorganizujemy zrzutke albo w 2 lidze co o tym sadzicie?.
|
schranz
|
|
|
|
Odp: SEKTOROWKA - 28/03/2003 12:55
> Przydala by sie nowa sektorowka rozmiarowo tak conajmniej na sektory od 3 do 6
> ,wszystkie powazne grupy robia teraz po kilka nowych sektorowek a my mamy ciaga
> ta sama ,wiadomo ze na to kasa jest potrzebna pewnie okolo 10 tys .,moze jak
> klub wyjdzie na prosta to zorganizujemy zrzutke albo w 2 lidze co o tym
> sadzicie?.
Wszystkie poważne grupy czyli jakie? elch
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
Odp: SEKTOROWKA - 28/03/2003 14:31
> Przydala by sie nowa sektorowka rozmiarowo tak conajmniej na sektory od 3 do 6
> ,wszystkie powazne grupy robia teraz po kilka nowych sektorowek a my mamy ciaga
> ta sama ,wiadomo ze na to kasa jest potrzebna pewnie okolo 10 tys .,moze jak
> klub wyjdzie na prosta to zorganizujemy zrzutke albo w 2 lidze co o tym
> sadzicie?.
We wszystkich klubach władze dbają o kibiców - to raz. Dwa - kto pod dachem ma ją rozkładać? A zresztą ... o czym my tu ...
|
Pogoń to My
|
|
|
|
Odp: SEKTOROWKA - 28/03/2003 16:13
Wszystkie poważne grupy czyli jakie? elch
--
TB FOREVER
LECH,LEGIA.WISLA,WIDZEW.LKS,RUCH,GKS........mam wymieniac dalej??
|
BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
|
|
|
|
|
|
|
Odp: SEKTOROWKA - 28/03/2003 18:51
> Lech ma wielgachan sktorowek chociaz przyszywaną. Podoba mi sie natomiast
> sektorówka Widzewa jak i jego flagi.
Hehe no i wychodzi szydło z worka panie L.
|
"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
|
|
|
- 1
-
|