| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Championship.Manager.4 - 26/03/2003 15:27
Jak by juz byl nowiutki CMik a ja bym to przegapil... :/ Ale na szczescie kolega Ralph sie troche pospieszyl. Oficjalnie CM 4 ma byc 7 kwietnia (chociaz nie wiem czy to jest premiera w europie czy na wyspach...) Juz sie nie moge doczekac Dobrze ze do sesji jeszcze troche czasu zostalo [Ostatnio edytowane przez Qcu: 2003-03-26 15:27]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Championship.Manager.4 - 26/03/2003 17:53
W sumie mi tez nie przypadl.Jakies takie wszystko malutkie,pomniejsozne.A ja czesto po browarach gram w Czempka wiec trudno bedziemi trafic w przycisk odpowiedni.I tak dalej bede gral w poprzednia wersje
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Championship.Manager.4 - 28/03/2003 19:45
> Te 1 demo miało za dużo błędów, a w to 2 już grać mi się nie chcę. Czekam na
> full version. 7.04.03.
jezeli ktos uzywa do sciagania edonkey-a to cmek tam juz lezy mozna zassac
milej gry juz zassysam
|
http://www.facebook.com/Dąbie-PS-443206229084765
[email protected]
|
|
|
|
Odp: Championship.Manager.4 - 29/03/2003 14:13
Czy ktoś wie może jaka wersja CM 4 jest sprzedawana na Turzynie?? Chciałem dziś kupić ale panowie w niebieskich mundurkach zawineli tych gości co sprzedawali.
|
2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
|
|
|
|
Odp: Championship.Manager.4 - 29/03/2003 15:40
Ja też widziałem dziś na rynku!!! Słyszałem, że ma sporo błędów, ale to ta sama wersja co wyjdzie w kwietniu u nas, bo wczoraj byla oficjalna premiera CeeMa w Anglii i wyciekła im ta gra troche wcześniej... Także jeśli to jest to, to pędzmy na rynek i kupujmy!!! Nadeszły lepsze dni
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Championship.Manager.4 - 02/04/2003 13:57
na serwerach szwedzkich na direct connect jest CM4, zajmuje okolo 300 mg wiec nie wiem czy to pelna wersja
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Championship.Manager.4 - 05/04/2003 15:55
dobra, wrzucilem na kaaze plik nazywa sie IMS-CM4 jest spakowany i zajmuje okolo 300 mega, zeby rozpakowac potrzebny program WinIso jak ktos nie ma to piszczie na priv a przesle, aczkolwiek spodziewalem sie wiecej po gierce
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
- 1
- 2
-
|