| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co myślicie o powołaniach Janasa? - 23/03/2003 22:51
kadre Engela tez krytykowano za powoływany skład i co.. wprowadził nas do MŚ.. ja ufam Janasowi i wierze ze dobiera druzyne jak najlepiej potrafi.
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co myślicie o powołaniach Janasa? - 24/03/2003 10:55
Wasilewski nie powinien ale zajac wedlug mnie slusznie jest powolany !!! sklad wyjscio bedzie taki : Dudek-Bąk,Sznaucner,Zieliński,Stolarczyk-Karwan,Szymkowiak,Radomski(Kałużny),Kosowski-Żurawski(Kuźba),Olisadebe
Albo taki :
Dudek-Baszczyński,Bąk,Zieliński,Sznaucner-Dawidowski,Szymkowiak,Kosowski,Krzynówek-Kuźba,Żurawski
Który wedlug was jest silniejszy wedlug mnie ten 1 jest silniejszy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co myślicie o powołaniach Janasa? - 24/03/2003 16:23
Kazdy selekcjoner ma swoja wizje, jednak nie bylo jeszcze takiego z ktorym bym sie zgodzil . Wasilewski nie zawsze wychodzi w pierwszym skladzie cienkiej wisly, a zajac gra pewnie tylko dlatego ze Rasiak ma problemy ze zdrowiem. Swoja droga to ciekawe, ze z groclinu, ktory jest kojarzony z trojka napastnikow Rasiak, Moskala, Niedzielan, powolywany jest ten 4. Rowniez, nie uwazam Tkocza za bramkarza, ktory powinien znalezc sie w reprezie. Dziwne jest tez powolanie Bieniuka (w miejsce Zielinskiego), filara defensywy Amiki, druzyny która straciła więcej bramek na wiosne niż Pogon.
[Ostatnio edytowane przez Jay-J: 2003-03-24 16:44]
|
|
|
|
- 1
-
|