| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Kto poleci z ligi??? - 14/03/2003 17:46
Ostatnio w KSZO wszyscy piłkarze pierwszego zespołu przedstawili klubowi zwolnienia lekrskie. Jednak tak naprawde nie są chorzy, po prostu szykują strajk, bo już 4 miesiące nie dostają pensji. Jeżeli okaże się, że będą musieli grać juniorzy to KSZO będzie obok Pogoni najpewniejszym kandydatem do spadku. Kogo typujecie na spadkowiczów Mój typ: KSZO, Widzew i Polonia. MKS nigdy nie spadnie!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kto poleci z ligi??? - 14/03/2003 23:29
Wydaje mi się, że spadną drużyny z tego grona : Pogoń, KSZO, Widzew, Polonia, Zagłębie. Niestety szkoda, że w tym gronie są drużyny Widzewa i Pogoni bo kibicowsko liga na ich spadku może stracić.Ja tam płakać nie będę, może wejdzie Arka to się to zrównoważy bo oni też dobre oprawy robią
|
Wiara Lecha

GG 3535638
http://michciaprimo.blog.pl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kto poleci z ligi??? - 24/03/2003 16:17
Pogoń i KSZO to pewniacy. Myślę, że dołączy do nich Zagłębie, a moze i Widzew? Ruch grał za dobrze jesienią, więc jego raczej czekaja baraze... eLch sie pewnie obroni Najlepiej jednak bybyło spaść z Widzewem i Lechem . Szkoda, że to staje się coraz mniej prawdopodobne . Mam nadzieje, że Arka nie awnasuje!!! (niech Kaczor prezentuje taka skuteczność jak kiedyś w Pogoni! ). Inna sprawa to Polonia, która pokazała coś bardzo ważnego na początku tej rundy, mimo że nie mają kasy i najlepsi pilkarze poodchodzili, to jednak sciągneli do tego klubu piłkarzy doświadczonych, którzy są w stanie tę lige utrzymać. Niech to bedzie wzorem dla innych (rowniez Pogoni). [Ostatnio edytowane przez Jay-J: 2003-03-24 16:35]
|
|
|
|
|
Odp: Kto poleci z ligi??? - 24/03/2003 17:51
A ja w tym sezonie chce spasc!!! 2 liga bedzie równiez bardzo ciekawa. Jest mozliwosc gry z Arką,Cracovia,Śląskem,ŁKSem oraz druzynami niedawno grajacymi w 1 lidze. Oczywiscie dane zespołu musza awansowac (Cracovia) lub pozostac ( arka Sląsk,ŁKS) w swojej klasie rozgrywkowej. A mam nadzieje z e razem z nami poleci Lech I Widzew........
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
|
Odp: Kto poleci z ligi??? - 24/03/2003 21:15
Zagłębie pewnie fartem się utrzyma w barażach tak jak Lech.
Polecą:
1. Pogoń(niestety zbyt duża strata do odrobienia)
2.KSZO
3.Widzew
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kto poleci z ligi??? - 26/03/2003 00:39
Niestety, mamy już taką strate, że lecimy jako pierwsi
Mam nadzieje, że spotkamy się w 2 lidze z widzewem, lechem, arka, cracovia, lksem, slaskiem!!!!!!!!!!
JAK SPAŚĆ TO TYLKO Z HONOREM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
POLICCY FANATYCY
|
|
|
|
Odp: Kto poleci z ligi??? - 03/05/2003 23:03
Polonia nie spadnie niestety.
Lecą Pogoń,KSZO i pewnie Widzew(choć trzymam jeszcze kciuki za Lecha :-D)
Arka nie wchodzi ale jakies zadupia znowu wejda.
Pierwsza liga olkowice,Nowy Dwór,Jaworzno...co za kicha.
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kto poleci z ligi??? - 03/05/2003 23:56
niestety Pogoń i KSZO pozatym raczej szczakowa a baraże to sprawa otwarta
|
...byc gwiazdą, gwiazdą, ludzi fantazją, wyzwalać zazdrośc, ja chce być gwiazdą...
To jest ta bejbe Vasyla?
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|