| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: HOOLIGANS STORM OVER EUROPE - 08/03/2003 16:19
Nie dawno byla w jakiejs gazecie (Mania CD czy cos takiego). Poszukaj w jakis kioskach
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
|
|
|
Odp: HOOLIGANS STORM OVER EUROPE - 08/03/2003 16:54
Gra moze nie jest moze najwyzszej klasy, ale ma swoj klimat!!! Przeszedlem w niej kilka planszy, ale zatrzymalem sie na Hiszpani. Jesli ktos z was przeszedl ta misje, to czekam na podpowiedz, jak to zrobic, bo ja nie potrafie i przez to nie grale w nia od jakiegos miesiaca. Moj koles ma ja na plytce i jesli ktos chce, to mogew wypalic. Piszcie na [email protected]
|
w żyłach...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: HOOLIGANS STORM OVER EUROPE - 09/03/2003 14:02
Co do problemow z ta gra to najwiecej spotyka sie z karta graficzna. Na przyklad na slabszym kompie mi chodzila, a na lepszym nie
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
|
|
|
Odp: HOOLIGANS STORM OVER EUROPE - 09/03/2003 16:48
a jaka masz karte graficzna? bez tego raczej nikt ci nie doradzi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|