| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Gracie w piłkarzyki??? - 02/03/2003 10:52
Wkrótce rusza nowa edycja najpopularniejszego menedżera piłkarskiego w polskim internecie.To juz 3 marca!!!Zagrajcie "gazeta.pl"
[Ostatnio edytowane przez KEDZIOR: 2003-03-02 10:53]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Gracie w piłkarzyki??? - 02/03/2003 12:12
Od teraz kazdy temat ktory nie trafi do odpowiedniego dzialu zostanie usuniety...
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Gracie w piłkarzyki??? - 03/03/2003 12:22
wlasnie ustalam sklad swej druzyny, znalazlem zebrowskiego mariusza za 0,3 mln z .... POGONI
biore go jako zapchajdziure, niezla faza, juz sie nie moge doczekac wszelakich skarbow kibica przed sezonem - ile tam bedzie bledow zwiazanych z nazwiskami naszych pilkarzy!!
Pozdrooo
|
niewazne z kim sie spi - wazne zeby sie wyspac!!!!
|
|
|
|
Odp: Gracie w piłkarzyki??? - 03/03/2003 16:27
Wlasnie jak mozecie to podajcie nazwy swoich druzyn..moja nazywa sie...F.C. Heineken A co do Portowcow to mam dwoch..Zebrowski..jako zapchajdziure..i Partyke..z nadzieja ze zablysnie czyms i zdobedzie kilka punktow..a z bylych to mam tylko Chifona..Powodzenia wszystkich grajacym! [Ostatnio edytowane przez borsuk: 2003-03-03 16:28]
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Gracie w piłkarzyki??? - 03/03/2003 19:45
hehe..a najlepsze jest to ze Zebrowski jest na 13 miejscu na liscie najczesciej kupowanych zawodnikow czym wyprzedzil chociazby Kosowskiego [Ostatnio edytowane przez borsuk: 2003-03-03 19:45]
|
|
|
|
|
Odp: Gracie w piłkarzyki??? - 03/03/2003 21:41
Będzie stworzona liga prywatna dla forumowiczów. Na razie jeszcze ligi prywatne nie działają. Wszystkich chętnych do gry proszę o podanie swoich maili Każdy chętny dostanie po powstaniu ligi maila.
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: Gracie w piłkarzyki??? - 03/03/2003 22:00
Spoko..ale wytlumacz mi jedno bo jeszcze wielu rzeczy nie wiem czy jak bede gral w lidze prywatnej to bede gral przy okazji w tej generalnej?jezeli tak to wchodze w to!!a mail: [email protected] [Ostatnio edytowane przez borsuk: 2003-03-03 22:00]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Gracie w piłkarzyki??? - 03/03/2003 22:44
Zagram po raz pierwszy! Moja druzyna nazywa sie "Walczaki" na czesc Pogoni Walczacej . Juz skompletowalem sklad, nie mam zadnego portowca w skladzie, ale mam paru bylych: Dubicki, Chifon, Mosor, Wegrzyn, Kaliciak. Ostrzegam was, bo mam zamiar to wygrac!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Gracie w piłkarzyki??? - 04/03/2003 09:34
> "alkon-team"To wy druzyne macie   
Nie "Alkon" a ALKO od alkoholikow !! Zaczni uczyc sie czytac Michal !!
|
Jedno serce Jeden Klub
Gumowe, ostre, nogi czy głowa - żadna różnica: tak działa polska policja
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-
|