| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Mysle ze Wisla jest juz w cwiercfinale. - 21/02/2003 00:01
Pokłony dla wszystkich, ktorzy kibicowali dzisiaj Wisle!!!! Dzieki takim ludziom wierze w polskich kibicow. Jeszcze raz wielkie dzieki i 3majcie kciuki za Wisle w rewanzu za tydzien.
Pozdrowienia z Krakowa!!!
Dzieki dla vegi ze pokazal mi jak na tym forum sie wypowiadano na temat Wisly.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Mysle ze Wisla jest juz w cwiercfinale. - 21/02/2003 11:16
Meczyk byl zajebisty!!! Wynik jest extra chociaz moglo (a moze nawet powinno) byc lepiej. Zgadzam sie ze Kosowski tylko byl na boisku... prawie nic mu nie wychodzilo. Najlepsze co zrobil w tym meczu to tylko to ze sciagal uwage obroncow. Ale najwazniejsze ze pierwszy (duzy) krok w strone cwiercfinalu Wisla zrobila. Mysle ze jesli w rewanzu zagraja na 75% tego co wczoraj to i tak przejda tych makaroniarzy (jak ja nienawidze wlochow!!!!!!!!!!!!!!)
DO BOJU WISLA!!!!!!!! SKOPAC DUPSKA TYM PRZEMADRZALYM WLOCHOM!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Mysle ze Wisla jest juz w cwiercfinale. - 21/02/2003 17:56
Qcu widze ze masz to samo co ja podczas meczu a Shalke ..z tym ze ja nie nawidze niemcow:> a Wlochy..jako kraj i druzyne pilkarska uwielbiam ..Gratulacje dla Wisly za wspanialy mecz wynik swietny..nie powinno byc wiekszych problemow w rewanzu..ale to jest Lazio..tak pojebana i nieobliczalna druzyna ze szok(lazio akurat nie lubie)Wierze ze bedzie cwierc..a nawet polfinal..ale bedzie ciezko...Peace!
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
Odp: Mysle ze Wisla jest juz w cwiercfinale. - 21/02/2003 20:58
No wlanie nie wiem jak to bedzie z ta 12 bo jak Besiktas bedzie gral z Wisla to mysle ze Krakow ma polfinal ale z Czechami moze byc ciezko.
Zycze kibicom Wisly turecka druzyne(moze znow pomszcza Legie)
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
Odp: Mysle ze Wisla jest juz w cwiercfinale. - 25/02/2003 02:27
Nie mow "HOP",poki nie przeskoczysz.
Lazio w Rzymie zagralo bardzo przecietnie.Troche zlekcewazyli Wisle i zaplacili za to surowa cene.Pozniej grali nerwowo i gra im sie nie kleila.
Na Reymonta bedzie zupelnie inny mecz.
60% WISLA 40% LAZIO tak widze szanse
|
1948
|
|
|
|
Odp: Mysle ze Wisla jest juz w cwiercfinale. - 25/02/2003 02:28
Nie lubie wloskich i niemieckich druzyn.Chyba dlatego,ze w obu tych krajach narodzil sie faszyzm.Nigdy nie kibicuje druzynom z tych panstw i na pewno sie to nie zmieni.
[Ostatnio edytowane przez PoRtAlBoY: 2003-02-25 02:30] [Ostatnio edytowane przez PoRtAlBoY: 2003-02-25 02:31]
|
1948
|
|
|
|
Odp: Mysle ze Wisla jest juz w cwiercfinale. - 25/02/2003 02:51
Przyznajmy sie ze cala pilkarska Polska trzyma z Wiselka..... w koncu to nasi ;-)
jakby ukochana MKS grala w tej klasie swiatowego futbolu, tez wszyscy by nas wspierali (nawet teraz jak sie wszystko wali slyszymy duzo slow wsparcia od kibicow z calej Polski - respekt!)
Oby Wiselka zaszla jak najdalej - troche nam rekompensuja te MS w Koreii :-)
Portal - fajny komentarz, pozdrawiam!
|
MKS-Potega-MKS
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Mysle ze Wisla jest juz w cwiercfinale. - 25/02/2003 23:07
Mi się wydaje, że w Krakowie będzie świetny mecz. To że Wisła przejdzie dalej nie jest jeszcze pewne, wystarczy że Lazio wygra 1:0 i już po awansie! Ale trzymam kciuki i życze awansu - moze za pare lat Pogoń tak będzie grała!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
POLICCY FANATYCY
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|