| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Podczas meczu Polska-Belgia, jakiś gościu spadł mojej żonie na plecy i złamał jej kręgosłup. - 21/01/2003 21:22
Ukarany finansowo powinien być jak najbardziej ponieważ nie zachował ostrożności, ale... no właśnie, do tego potrzebny jest adres zamieszkania i dane osobowe... jeśli je zdobędziesz, masz dwie drogi:
1) powództwo cywilne (odszkodowanie finansowe).
2) powództwo karne - ziomek odpowiadałby wtedy z art. 156 par. 2 kodeksu karnego - do 3 lat odsiadki.
Ale wtedy musiałbyś jeździć na rozprawy do sądu we Włocławku. [Ostatnio edytowane przez One_of_Them: 2003-01-21 21:27]
|
Najprawdziwszy Piknik
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Podczas meczu Polska-Belgia, jakiś gościu spadł mojej żonie na plecy i złamał jej kręgosłup. - 26/01/2003 14:13
nie wiem czy to prawda czy tez nie, ale jesli tak to wspolczuje.. Z drugiej strony taka jest prawda, bylem na tym meczu ze swoja dziewczyna, wyjscie ze stadionu bylo koszmarem, wszyscy sie pchaja, stare dziady jakies fajranty pala, kopca nam tym gownem kolo twarzy, pchaja sie, nikt nie przepusci dziewczyny, myslac ze kobieta ma pierwszenstwo.. w ogole co to za zwyczaje siedziec na drzewie podczas meczu? co to mistrzostwa afryki? na pewno byly miejsca zeby je zajac na stadionie, POGON TO MY KIBICE a sami sie czesto nie szanujemy i pchamy sie, niektorzy ida szeroko jakby telewizory pod pachami nosili i mierzą portowych kibiców, przeciez to nienormalne, kultury dla siebie ludzie to nie bedzie takich wypadkow i wiekszego opanowania, spokojnie, pojedynczo, nie pchac sie.. a tak poza tym to czy znalazl ktos dwa bilety ulgowe z meczu Polska-Belgia? bo niestety gdzies zgubilismy a chcielismy zatrzymac na pamiatke WWW.TYPW.PRV.PL glosujcie na POGON
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-