Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> tak sie bawia piłkarze!!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
wski
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8983 dni

**

tak sie bawia piłkarze!!! - 06/01/2003 13:00
Wczoraj w TV POLSAT w programie kolegi Borka była relacja z Sylwestra w Nowym Sączu organizowanego przez Piotra Swierczewskiego. Na imprezie cała masa piłkarzy, dojrzałem m.in: majdana, swierszczy, kozminskiego, iwana, frankowskiego, dubickiego, szamotulskiego, czeresia i wielu innych. Bez wątpienia MC czyli mistrzem ceremonii był Mariusz Piekarski, stwierdził ze Iwan to taki mały brazylijczyk:) do tego duzo biega i za to powinien byc w kadrze, luzak z Piekara max. Wyjzedza do Sznghaju grac, ma nadzieje ze tam bedzie lepiej bo teraz to nuda:) Niezły z niego kolezka, szkoda ze nie dane mu było poznac uroków szczecinskiego nocnego zycia. Podczas Sylwestra dziewczyny/ zony/ kochanki piłkarzy wyglądały jak myszki z Playboya, co jedna to lepsza. Dla piłkarzy zagrała grupa LADY PANK.
Jedynym zgrzytem tego programu byl wywiad z jarkiem Chwastkie, ktory sie tam wkrecil, został zapowiedziany jako... pilkarz POGONI, skandaal!!!
Oprocz tego wszyscy mogli zobaczyc po raz kolejny co ma na sercu wytatuowane Radke Majdan, i jak spiewa "Przezyj to sam"
Generalnie program ok!!

niewazne z kim sie spi - wazne zeby sie wyspac!!!!
TomY
Kibic
Na forum od 8555 dni

**

Odp: tak sie bawia piłkarze!!! - 06/01/2003 13:11
W mojej opini Piekarski to zwykły prostak. Ledwo stał na nogach taki był nawalony. Nie bronie mu picia, ale niech chociaż w takim stanie nie pcha się przed kamery. Zdania nie potrafił sklecić!!:asshole2:.Co się tyczy kobiet na imprezie u Świerszcza, to babeczki najwyzszych lotów. Nie ma co.

V...
Kibic
Na forum od 8823 dni

*

Odp: tak sie bawia piłkarze!!! - 06/01/2003 15:42
Ogladalem. Piekarz zawsze byl naluzie nawet bez alkoholu. Uwazam, ze dyby nie te jego kontuzje to byl by teraz najslynniejszym Polskim pilkarzem. Jak gral w Brazyli to prawie wszytkie bramki Romario padaly z jego podan. Na poprzednim sylwestrze jak sie zaczal bawic pilka to rece same skladaly sie do oklaskow-jak prawdziwy Brazylijczyk robil takie triki i mijal pilkarzy bardzo popisowo i latwo. W Legii Sumuda niestety zabranial mu kiwac- nie wiem czemu, nikt w Polsce tak nie potrafi kiwac jak on, nawet teraz ma najlepsza technike z naszych kopaczy.

MKS
wien
Kibic
Na forum od 8755 dni

**

Odp: tak sie bawia piłkarze!!! - 06/01/2003 16:48
widzialem, co za buractwo, a dziewczyna majdana....;/

Na Zawsze POGOŃ
Steryd
Kibic
Na forum od 8868 dni

**

Odp: tak sie bawia piłkarze!!! - 06/01/2003 21:04
Wszystko bylo OK,oprocz tego "wystapienia" przed kamera.Mogl sobie darowac.Poza tym nie ma sie do czego przyczepic.
Fajna imprezka,ciekawi goscie,kilku bylych pilkarzy Pogoni (Majdan,Skrzypek,Mielcarski,Dubicki,Chwastek).
Gratulacje dla Swierczewskiego za naprawde dobrego Sylwestra,ktory organizowany byl juz po raz piaty. :)

1948
borsuk
Kibic
Na forum od 8999 dni

**

Odp: tak sie bawia piłkarze!!! - 07/01/2003 20:51
Ale wy sie ciepiacie..mi tam sie podobalo hehe bylo sie z czego posmiac:) Ja tylko nie wiem skad oni biora takie zony...casting urzadzaja jakis czy co?A mnie najbardziej wkurwialo lady pank:P

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
wski
Kibic
Na forum od 8983 dni

**

Odp: tak sie bawia piłkarze!!! - 07/01/2003 22:54
> widzialem, co za buractwo, a dziewczyna majdana....;/

dominisia z wielkim cycem:P

niewazne z kim sie spi - wazne zeby sie wyspac!!!!
borsuk
Kibic
Na forum od 8999 dni

**

Odp: tak sie bawia piłkarze!!! - 08/01/2003 16:49
Ladna ale slyszalem ze pusta jak beben rollin stones'ow i strasznie sie wozi tym ze jest zona Radka :)

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772731808 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005