Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Do Gradusa << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Steryd
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8868 dni

**

Do Gradusa - 26/12/2002 19:53
W wielu sprawach sie nie zgadzamy,dlatego chce to wyjasnic.I prosze,zeby nikt oprocz niego nie dopisywal sie do tego watku.

Mowisz,ze manifestacja musi byc 100% pokojowa.Takie protesty juz byly i nic nie daly.Twierdzisz,ze od razu taki protest musi zakonczyc sie demolowaniem ulic miasta.Moze,ale nie musi.Wystarczy to dobrze zorganizowac.Na pewno bedzie grupa ludzi,ktora bedzie to wszystko trzymala w kupie.Nie zalezy im na pewno,aby ten protest kojarzono tylko z pochodem malolatow,ktorzy chca pokazac,ze potrafia tylko niszczyc.Tam maja przyjsc ludzie,ktorzy naprawde interesuja sie losem klubu.
Rozumiem Twoje obawy o to,ze sytuacja moze sie wymknac spod kontroli.JA tz sie o to obawiam.Dlatego trzeba bedzie zrobic wszystko,aby skonczylo sie tylko na Urzedzie Miejskim.Kazdy przeciez jest wolnym czlowiekiem i odpowiada za siebie.Organizatorzy na pewno beda chcieli,zeby nie dochodzilo do zadnych incydentow na ulicach.Nie o to przeciez chodzi.Ale zawsze sa przeciez plusy i minusy.
Ja chcialbym,zeby ten protest kojarzony byl tylko z prawdziwymi kibicami,ktorzy walcza o cos,co jest dla nich obszernym rozdzialem zycia.Ale naprawde nic nie wskoramy jezeli przyjdziemy tylko pokrzyczec pod Urzedem.
Pisales,ze stales sie ofiara wandalizmu.Nie wnikam juz o co chodzilo dokladnie.Nie tylko ty jeden.Mi tez okradli piwnice (zeby tylko raz),mam porysowana cala maske w samochodzie.Wiem jak to jest.Dlatego nie jestem za zadyma.Wiem,ze moze do niej dojsc,ale wcale nie musi.I mozna to tak zorganizowac,zeby nic nie dzialo sie poza naszym celem,czyli Urzedem Miejskim.Oni naprawde nie zbiednieja...
Wytknales mi w ktoryms poscie,ze najpierw pisalem,ze Gondor to zlodziej,a pozniej nagle chce,zeby przekazali mu tereny.Popatrz na Urzad Miasta.Chyba nie musze Ci mowic,ze wiekszosc z nich to przekrety i zlodzieje,ktorzy zeruja na naszych pieniadzach i w dupie maja wszystko oprocz swoich kieszeni.
Odnosnie Gondora.Nie ma innego kandydata na inwestycje na Pogoni.Znajdz innego inwestora,ktory nie kradnie.Nie ma takiego na horyzoncie i dlugo nie bedzie.Bynajmniej nie w Szczecinie.
Jeszcze jedno.Nie jestem zadnym oszolomem,ktory chodzi z kolegami po dzielnicy i dewastuje wszystko,co na drodze napotka.
Przejde do Wernera.Mowiles,ze Ty nic by mu nie zrobil,gdybys go zobaczyl.Wierz mi,ze krew mnie zalala,kiedy ten typek przechodzil kolo mnie i musialem ogladac jego twarz z bliska.Naprawde,gdybym szedl sam,nie zawahal bym sie chociaz troche sobie ulzyc.Wiem,ze Pogoni by to nie pomoglo,ale ja mialbym chociaz troche wiecej satysfakcji,ze nie przygladam sie biernie temu,co ten pajac wyprawia.Nie wiem czy wiesz,ale to wlasnie on jest odpowiedzialny za odejscie zawodnikow,dla ktorych Pogon to cos wiecej niz pracodawca.I nie oplul bym go.Duzo bym mu nie zrobil,ale jednego strzala by dostal z partyzanta.Wiadomo,ze na solowke nie mial bym z nim szans,ale z zaskoczenia nie mial by szans.I naprawde wtedy czul bym sie troche lepiej
Pozdrawiam Cie.W koncu kibicujemy tej samej druzynie.

1948
kocek
Kibic
Na forum od 8626 dni

**

Odp: Do Gradusa - 26/12/2002 20:51
Malo mmnie interesuja twoje prosby...To nie jest Twoje prywatne forum i jesli chcesz sobie zalatwiac swoje prywatne sprawy z jedna osoba to zrob to przy pomocy e-maila...To chyba nie jest takie trudne...
Wydaje mi sie ,ze Administraor powinien usunac ten temat...

P.S.Zaczynacie mnie powoli wqrwiac.. [Ostatnio edytowane przez kocek: 2002-12-08 20:55]

Jak rozjebiecie juz wszystko to pie*dolnijcie sie w leb...
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 9000 dni

Odp: Do Gradusa - 26/12/2002 20:57
kocek juz nawet nie proponuje aby wymienili poglady prywatne na priv, mail, gg itp, bo Jasny uwaza ze od tego jest forum...... dla mnie to bez sensu !!

Steryd
Kibic
Na forum od 8868 dni

**

Odp: Do Gradusa - 26/12/2002 21:33
Kocek - to byla tylko prosba.Temat nie dotyczy Ciebie,ale skoro chcesz cos jeszcze napisac w tym watku,to smialo sobie pisz.
Chcialem tylko,zeby Gradus skupil sie na wymianie pogladow ze mna,a nie ze wszystkimi innymi.Skoro nie potrafisz tego uszanowac,to szkoda.To nie jest moje prywatne forum,ale nikt przeciez nie kaze Ci pisac na ten temat.
Ja w kazdym badz razie kieruje swoje przemyslenia do Gradusa a nie do Ciebie.

WSZYSTKO NA TEN TEMAT

1948
Gradus
Kibic
Na forum od 8591 dni

Odp: Do Gradusa - 27/12/2002 01:07
Ja uwazam, ze wybijanie szyb w UM Pogoni nie pomoze a wrecz moze zaszkodzic i tyle. A jezeli stwierdzamy, ze Gondor i Paszynski to "zlodzieje" to nie widze powodu, zeby im dawac jakies tereny.
Juz to kiedys pisalem ale tereny okolostadionowe to jest chyba najwieksze przeklenstwo Pogoni. Mendy typu Bekdas czy Paszynski (to juz jego drugie podejscie) beda sie do nich zlatywac. Ile znasz klubow na swiecie, ktore opieraja swoja potege na hipermarkecie ( i to do tego jednym...) ? Hipermarket czy tam centrum handlowo-rozrywkowe (ulubione przez pseudoinwestorow okreslenie hipermarketu) moze byc dodatkiem do Pogoni a nie odwrotnie...

Gondor mial u mnie duzy kredyt zaufania ale juz w zasadzie go stracil wiec za przyznaniem mu terenow na pewno bym nie demonstrowal. Tak poza tym to na 99.99% nie bedzie mnie w Szczecinie podczas demonstracji wiec na demonstracji tak czy siak mnie nie bedzie.

Nie pisalem o aktach wandalizmu (chociaz tez sie zdarzaly np. ktos sobie chyba trenowal boks na odebranym 2 dni wczesniej z salonu samochodzie) tylko o zlodziejstwie a bylo to w kontekscie durnych postow o konfidenctwie...

Tez pozdrawiam bo w zasadzie nie mam powodow, zeby nie pozdrawiac :)

Steryd
Kibic
Na forum od 8868 dni

**

Odp: Do Gradusa - 27/12/2002 02:03
[email protected] - e mail
2768514 - GG

Gradus - nie ma sensu na forum polemizowac o czymkolwiek,bo zaraz ktos sie wtraci....Jak cos to wal smialo na wyzej podane namiary.

1948
Steryd
Kibic
Na forum od 8868 dni

**

Odp: Do Gradusa - 27/12/2002 02:06
Ja tez wolalbym,zeby Pogonia radzil ktos,komu naprawde zalezy na tym,zeby stworzyc tu silny zespol,ktory z powodzeniem bedzie walczyl o najwyzsze lokaty w ekstraklasie.Szkoda,ze nie ma nikogo takiego.Perspektyw na lepsza przyszlosc tez nie moge dojrzec,dlatego niech dogadaja sie z Gondorem.Moze naprawi niektore bledy i Pogon znow bedzie w miare normalnym klubem.

1948
Steryd
Kibic
Na forum od 8868 dni

**

Odp: Do Gradusa - 27/12/2002 08:04
Piszesz,ze kluby na zachodzie "nie zyja z hipermarketow".Bardzo pieknie i szlachetnie.Zyjemy w Polsce,mamy straszna biede i na najblizsze ..... lat jestesmy zdani na takich zlodziejaszkow.
Chyba tylko Wisla Krakow i Amika Wronki reprezentuja pewien poziom organizacyjno - finansowy,ale w Szczecinie raczej taki scenariusz nie jest w najblizszym czasie mozliwy...

1948
dziki^
Kibic
Na forum od 8535 dni

**

Odp: Do Gradusa - 27/12/2002 18:07
nie zajmujmy sie na forum takimi ludzmi jak gradus to tylko zasmieca te forum...on nie jest kibicem Pogońi ..na demonstracji go nie bedzie(zreszta sam to powiedzial) takze nie zasmiecac forum

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
wien
Kibic
Na forum od 8755 dni

**

Odp: Do Gradusa - 27/12/2002 18:41
Ej, przezywacie Gondora i Paszysnkiego a to sto razy inteligentiejsi ludzi od was, tak samo Bekdas, sa cwani i potrafia zarobic, a, ze maja jakies swoje cele i chca zarobic na Pogoni, to i tak ich nie powstrzymacie, wiec po chuj to wszystko, a Chwat to taki lapowkarz, ze jezeli Paszysnki naprawde chce zrobic z Pogoni dobry team to, to zrobi

Na Zawsze POGOŃ
Jasny^
Kibic
Na forum od 8531 dni

Odp: Do Gradusa - 27/12/2002 19:20
wien jeśli mówisz, że Paszyński jest inteligentnym człowiekiem to mi Cię szkoda.........
JuN masz racje forum jest od tego żeby ze sobą polemizować a jak Portal chce wymieniać poglądy z Gradusem to OK.
Ja nie będe się już więcej wpisywał do tego tematu !!

Steryd
Kibic
Na forum od 8868 dni

**

Odp: Do Gradusa - 28/12/2002 23:56
Specjalnie umiescilem ten temat w Hyde Parku.Zaznaczylem wyraznie,ze pisze do Gradusa.Od tego jest forum i odrebne dzialy tematyczne.Nie wiem co Wam nie pasuje w tym temacie.Po pierwsze dotyczy on Pogoni i nie pisze tu o duperelach.Po drugie w tym dziale mozna pisac o wszystkim...

1948
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772726505 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005