| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Zakaz wjazdu - 10/11/2002 21:41
Jesli to nie koliduje z jakims prawem moze by tak publikowac jako strone www zdjecia tych co maja zakaz wejscia na Pogon. Zacznijcie moze wlasnie od twarzy tych idiotow, ktorzy niszczyli NASZ stadion, a ktore zostaly wyczernione w fotorelacji.
|
Wierzyc wbrew nadziei
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zakaz wjazdu. - 11/11/2002 00:07
Dla mnie czy to zlodzieje z zarzadu, czy tez male szczurki niszczace majatek klubu, to to samo. Wszyscy oni zgrzeszyli wobec POGONI. W interesie Pogoni wiec jest pietnowanie tych smieci. Wisi mi jak sie nazywaja lub gdzie mieszkaja, ale niech choc ich twarze beda znane.
|
Wierzyc wbrew nadziei
|
|
|
|
Odp: Zakaz wjazdu. - 11/11/2002 10:15
bardziej zjebanego pomysła dawno nie słyszałem! Fakir a co jeśli np aparat uchwycił kogos przez pomyłke iten ktoś wogóle nie brał w tym udziału?
|
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zakaz wjazdu. - 12/11/2002 20:41
Nie przesadzajcie, Fakir ma na mysli dobro klubu, pomysł jednak troszke cieniowaty i Fakir - koliduje z "jakimiś prawami" jak cholera...Niech to robia inni i w inny sposób.Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Odp: Zakaz wjazdu. - 13/11/2002 16:27
Fakir, nie przesadzaj. jak chcesz decydowac kto bedzie na stadion wchodzil a kto nie to wstap do Policji. Nie popieram tego bydla ktora odbylo sie w trakcie meczu z Lechem ale nie popadajmy w skrajnosc przy wyciaganiu wnioskow.
|
"...nieważne jak wąską przechodzę bramą,
nieważne po drodze zakręty jak ostre, zostałem władcą własnej wiary, samotnie prowadzę swą duszę wyniosłą."
|
|
|
|
Odp: Zakaz wjazdu. - 13/11/2002 17:41
To jedyne rozwiazania by skonczyc z wandalizmem na stadionach. Koniec z anonimowoscia. Jak nad takim zadymiarzem bedzie wisiala grozba, ze do konca swojego parszywego zywota bedzie sobie mogl poogladac Pogon tylko na treningach i w c+, to moze sie opamieta zanim cos zdemoluje. Mamy juz czytniki biletow to i identyfikatory da sie zorganizowac.
|
|
|
|
|
Odp: Zakaz wjazdu. - 13/11/2002 21:09
Tez nie popieram anonimowości, ale w inny sposób.Nie chcę bilboardów w mieście z ryjami tych typków, nie interesują mnie też ich nazwiska.Po kiego grzyba ten monitoring?Miał załatwić sprawy bezpieczeństwa,pamiętam jak 2-3 lata temu był delegat z UEFA(?) i chwalił stadion właśnie min za monitoring.Jedynym mankamentem miały być światła i zaplecze.I co z tego? Nie można rozpoznać twarzy i wydać zakazu stadionowego dla chołoty To po co to ? Dla kolekcjonerów zapisów zadym??Bez sensu.U nas tak zawsze - ma byc monitoring to sie postawi kamery - i co? No i stoją i fajnie, wymóg spełniony.Tylko po co? Niech ktoś zrobi z tego użytek. Pomijam w ogóle fakt taki jak roszczenia na drodze postępowanie cywilnego o pokrycie szkód za zniszczenia.No ale tu znowu ten problem - nikt nie biegał z nazwiskiem naszytym na kurtce, więc jest bezkarny.Ciekawe jak to możliwe że gdzie indzuiej (cywilizowany zachód) to się udaje.Też chciałbym aby mój 1,5 roczny syn chodził w przyszłości na mecze Pogoni,ostatnio nawet nauczyłem go mówić "Pogoń gol", ale mecz z Lechem wyleczył mnie na razie z tego pomysłu.Aha ,no i Stary - czytniki mamy, tylko jak wchodziłem o 19.10 na mecz od strony Karłowicza, to już nie działały bramki.Ale są i fajnie.
|
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|