Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Zakaz wjazdu << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Fakir
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8577 dni

*

Zakaz wjazdu - 10/11/2002 21:41
Jesli to nie koliduje z jakims prawem moze by tak publikowac jako strone www zdjecia tych co maja zakaz wejscia na Pogon. Zacznijcie moze wlasnie od twarzy tych idiotow, ktorzy niszczyli NASZ stadion, a ktore zostaly wyczernione w fotorelacji.

Wierzyc wbrew nadziei
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 9000 dni

Odp: Zakaz wjazdu. - 10/11/2002 21:44
na pewno nie

V...
Kibic
Na forum od 8823 dni

*

Odp: Zakaz wjazdu. - 10/11/2002 21:45
Fakir pojebany jestes

MKS
Jasny^
Kibic
Na forum od 8531 dni

Odp: Zakaz wjazdu. - 10/11/2002 23:30
Kurwa to sam sobie zrób tą strone!!

Gaca
Kibic
Na forum od 8667 dni

**

Odp: Zakaz wjazdu. - 10/11/2002 23:55
Jaki many. On chyba z księżyca sie urwał. Ty fakir jakis przyjebany jestes(sorry)??

Fakir
Kibic
Na forum od 8577 dni

*

Odp: Zakaz wjazdu. - 11/11/2002 00:07
Dla mnie czy to zlodzieje z zarzadu, czy tez male szczurki niszczace majatek klubu, to to samo. Wszyscy oni zgrzeszyli wobec POGONI. W interesie Pogoni wiec jest pietnowanie tych smieci. Wisi mi jak sie nazywaja lub gdzie mieszkaja, ale niech choc ich twarze beda znane.

Wierzyc wbrew nadziei
avelyn
Kibic
Na forum od 8517 dni

Odp: Zakaz wjazdu. - 11/11/2002 10:15
bardziej zjebanego pomysła dawno nie słyszałem! Fakir a co jeśli np aparat uchwycił kogos przez pomyłke iten ktoś wogóle nie brał w tym udziału?

Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Fakir
Kibic
Na forum od 8577 dni

*

Odp: Zakaz wjazdu. - 11/11/2002 13:57
Dlatego mowie, ze tylko tych, ktorzy dostana zakaz wjazdu na Pogon...

Wierzyc wbrew nadziei
Nietoper
Kibic
Na forum od 8524 dni

**

Odp: Zakaz wjazdu. - 11/11/2002 14:11
Jaki ty Fakir jesteś zryty!!!!

:dark5:...:::THE MATRIX HAS YOU:::...:dark5:
tatran
Kibic
Na forum od 8973 dni

Odp: Zakaz wjazdu. - 12/11/2002 20:41
Nie przesadzajcie, Fakir ma na mysli dobro klubu, pomysł jednak troszke cieniowaty i Fakir - koliduje z "jakimiś prawami" jak cholera...Niech to robia inni i w inny sposób.Pozdrawiam.

McVeigh
Kibic
Na forum od 8912 dni

Odp: Zakaz wjazdu. - 13/11/2002 16:27
Fakir, nie przesadzaj. jak chcesz decydowac kto bedzie na stadion wchodzil a kto nie to wstap do Policji. Nie popieram tego bydla ktora odbylo sie w trakcie meczu z Lechem ale nie popadajmy w skrajnosc przy wyciaganiu wnioskow.

"...nieważne jak wąską przechodzę bramą,
nieważne po drodze zakręty jak ostre, zostałem władcą własnej wiary, samotnie prowadzę swą duszę wyniosłą."
Stary
Kibic
Na forum od 8912 dni

**

Odp: Zakaz wjazdu. - 13/11/2002 17:41
To jedyne rozwiazania by skonczyc z wandalizmem na stadionach. Koniec z anonimowoscia. Jak nad takim zadymiarzem bedzie wisiala grozba, ze do konca swojego parszywego zywota bedzie sobie mogl poogladac Pogon tylko na treningach i w c+, to moze sie opamieta zanim cos zdemoluje. Mamy juz czytniki biletow to i identyfikatory da sie zorganizowac.

tatran
Kibic
Na forum od 8973 dni

Odp: Zakaz wjazdu. - 13/11/2002 21:09
Tez nie popieram anonimowości, ale w inny sposób.Nie chcę bilboardów w mieście z ryjami tych typków, nie interesują mnie też ich nazwiska.Po kiego grzyba ten monitoring?Miał załatwić sprawy bezpieczeństwa,pamiętam jak 2-3 lata temu był delegat z UEFA(?) i chwalił stadion właśnie min za monitoring.Jedynym mankamentem miały być światła i zaplecze.I co z tego? Nie można rozpoznać twarzy i wydać zakazu stadionowego dla chołoty???To po co to ? Dla kolekcjonerów zapisów zadym??Bez sensu.U nas tak zawsze - ma byc monitoring to sie postawi kamery - i co? No i stoją i fajnie, wymóg spełniony.Tylko po co? Niech ktoś zrobi z tego użytek. Pomijam w ogóle fakt taki jak roszczenia na drodze postępowanie cywilnego o pokrycie szkód za zniszczenia.No ale tu znowu ten problem - nikt nie biegał z nazwiskiem naszytym na kurtce, więc jest bezkarny.Ciekawe jak to możliwe że gdzie indzuiej (cywilizowany zachód) to się udaje.Też chciałbym aby mój 1,5 roczny syn chodził w przyszłości na mecze Pogoni,ostatnio nawet nauczyłem go mówić "Pogoń gol", ale mecz z Lechem wyleczył mnie na razie z tego pomysłu.Aha ,no i Stary - czytniki mamy, tylko jak wchodziłem o 19.10 na mecz od strony Karłowicza, to już nie działały bramki.Ale są i fajnie.

tatran
Kibic
Na forum od 8973 dni

Odp: Zakaz wjazdu. - 13/11/2002 21:12
Aha, no i teraz temat może raczej do Hyde Parku?

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772745122 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005