| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
GŁOSUJCIE NA POGOŃ WALCZĄCĄ - 23/10/2002 21:45
JEDYNIE TAK MOZEMY PRZEDSTAWIĆ SWOJE OPINIE NA FORUM MIASTA!!!! JEZELI CHOCIAŻ JEDNA OSOBA WEJDZIE DO RADY MIASTA Z PW TO DA DO ZROZUMIENIA TERAZ I PUŹNIEJ, ŻĘ ISTNIEJEMY MY SYMPATYCY I WIERNI KIBICE POGONI SZCZECIN
|
Ojcze Święty na zawsze pozostaniesz w naszej pamięci
|
|
|
|
|
|
|
Odp: GŁOSUJCIE NA POGOŃ WALCZĄCĄ - 24/10/2002 00:06
Ja glosuje na Pogon Walczaca napewno Mariusz Kuras jest z mojego okregu a czy jakis "polityk" dostanie moj glos to jeszcze niewiem. Dzisiaj na miescie widzialem plakaty listy nr 18, calkiem niezle sie prezentowaly i w centrum miasta przy Bramie Portowej i musze przyznac ze ludziska zatrzymywali sie i spogladali na nie, czy cos do nich przmowilo tego nie wiem, ale nie pozostaja obojetni, a to juz cos
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: GŁOSUJCIE NA POGOŃ WALCZĄCĄ - 29/10/2002 08:12
Wczoraj dowiedzialem sie od mojego nauczyciela(byl w jednej z tych smiesznych komisjii),ze na 700 wyborcow na Pogon Walczaca zaglosowalo.....14.Tak wiec nie widze wiekszych szans na odniesienie jakiegos sukcesu w tych wyborach..mam nadzieje ze to sie diametralnie zmieni!!
NASZA POGON NAJLEPSZA W POLSCE JEST!! NAJLEPSZA W POLSCE JEST!!
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|