| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Konkurs typowanie to oszustwo lub jedna wielka kicha ! - 06/10/2002 00:29
Konkurs typowanie to oszustwo lub jedna wielka kicha !
Po pierwsze: wytypowałem wynik Pogon-Katowice 0:0 i nie otrzymalem punktów.
Po drugie:wytypowalem rezultat Kszo-Pogon 2:1 i otrzymalem 2 pkt zamiast 1 pkt.
Albo macie tam niezły bałagan albo wbijacie w ten konkurs na maxa.
SZKODA , A TAK MIŁO SIE WALCZYŁO O TE PUNKTY 
POZDRO
|
POGON FOREVER
|
|
|
|
Odp: Konkurs typowanie to oszustwo lub jedna wielka kicha ! - 06/10/2002 09:42
jaki masz nick w typowaniu ??
Ogólnie w tabeli typowania masz 4 pkt:, czyli
Jeżeli taki sam jak na forum to muszę Cię poinformować, iż faktem jest że typowałeś wynik z KSZO 2:1 i za to otrzymales punkty, co do meczu z Dospelem to nie typowałeś!
Wytypowałeś rezultat Wisła - Pogoń - 1 pkt
Rezultat Odra - Pogoń - 1 pkt
no i podwojnie zaliczyło Ci typ Odra - Pogon jak mozesz się przekonać sam na liście z wynikami jesteś 2 razy - sprawdzamy to [Ostatnio edytowane przez JuN: 2002-10-09 09:50]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Konkurs typowanie to oszustwo lub jedna wielka kicha ! - 06/10/2002 17:25
Steelfly,jest coś na rzeczy w tym co piszesz!!!Sam tego doświadczyłem jakiś czas temu na własnej skórze!!!Wytypowałem wynik,nie rezultat,wynik i mimo moich usilnych próśb do JuNa i starań aby sprawdził dokładnie,żadnego punkciku mi nie dopisali.Zostałem zbyty tyn samym tekstem,co Ty"Twojego typu nie odnotowaliśmy'!Wbijam w te stracone punkty i dymu nie robiłem ale albo się rzetelnie przeprowadza konkurs albo się tego nie robi w ogóle !A nie robi się z uczestników wała!A zapewniam wszystkich czytający,że na schizofremię nie cierpię i Walcz Steelfly o swoje,walcz!!!Pozdro!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Konkurs typowanie to oszustwo lub jedna wielka kicha ! - 08/10/2002 17:10
Już Ci wyjaśniam,JuN chociaż to wstyd,żebym za Ciebie-było nie było Administratora-wykonywał taką robotę!Chodzi mi o mój typ oddany na mecz Polska-Belgia a z pierwszą prośbą o sprawdzenie zwróciłem się do Ciebie 22/08/2002 o godz.12:19.Po czym otrzymałem od Ciebie odpowiedz,że żadnego typu na ten mecz nie ddałem.A ja Cię z,uporem maniaka zapewniem,że i owszem-ODDAŁEM!!!Mój login,to mckrecik.Co jeszcze chcesz wiedzieć aby to sprawdzić !Żawsze do usług!!!
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|