| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
jupitery - 27/08/2002 16:06
nie wiem jak dla was ale dla mnie to przesada zeby na meczu sparingowym uzywac jupiterow. nie wiem kto za to placi Pogon czy miasto, ale zamiast wydawac pieniadze na rzecz ktora jest w tym momencie zupelnie nie potrzebna to mogliby zasilic konto Pogoni. jak dobrze slyszalem to jeden mecz przy sztucznym swietle kosztuje 10 tys. pln
pozdrawiam
|
|
|
|
|
Odp: jupitery - 27/08/2002 16:12
ihaa i co ? fajnie bedzie obejrzec, poza tym na wszystko płaci miasto wkońcu stadion jest wlasnosci miasta, koncert Cockera na stadionie nic nie wpadlo dla klubu, mecz reprezentacji tak samo to chcociaz sobie sparingi graja na koszt miasta
|
|
|
|
|
Odp: jupitery - 27/08/2002 16:34
moze i fajnie sobie obejrzec mecz przy jupiterach, ale mi chodzilo o to (wtedy jeszcze nie wiedzialem kto za to placi) ze miasto moglo by wpasc na wspanialomyslny pomysl i wspomoc Pogon zamiast bezsensownie wydawac pieniadze. oczywiscie jezeli te pieniadze zamiast na oswietlenie meczu mialy by posjc do kieszeni radnych, a nie na Pogon, to faktycznie wolal bym mecz.
pozdrawiam
|
|
|
|
|
Odp: jupitery - 27/08/2002 16:38
10 tys to koszt przy pelnym "zasilaniu". Prawdopodobnie wlacza tylko mala czesc zarowek bo max. moc jest potrzebna tylko dla TV. 300 lux wystarczy, zeby rozegrac mecz bez udzialu kamer.
Pozdro.
|
|
|
|
- 1
-
|