| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Sparing! - 26/08/2002 15:55
Dzwonilam wlasnie do klubu aby dowiedziec sie co nie co o dzisiejszym treningu wieczornym i baaaaaaardzo uprzejmy Pan poinormowal mnie,ze dzis ten trening sie nie odbedzie.Jutro natomiast o godzinie 11 portowcy wyskocza sobie potrenowac,a o godzinie 20 odbedzie sie sparing z tego co uslyszalam z Blekitnymi...to na tyle,jakby jakas pomylka byla to sory ale nie za wyraznie ten Pan mowil w kazdym razie jutro o 20 graja...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sparing! - 27/08/2002 22:44
siostra bardzo Cię prosze zebys mi podala nr. Do klubu bo gram w Pogońi 92 rocznik i niebylem na jednym treningu i widocznie terningi sie zmienily jezeli ktos ma znajomego lub ktos jest tu na forum z rocznika 92 i chodzi na Pogon to prosze o kontakt
P.S. Siostra prosze o szybka odpowiedz bo chce zeby mnie trener do kadry przyjal
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sparing! - 28/08/2002 21:46
dzieki siostra ja chcialem nr bo musze sie dowiedziec kiedy mam treningi chodz na Pogon roznik 92 i moj koles mial bysc natakim jednym trenongu gdzie trener mowil kiedy bedziemy mieli trningi a ten koles niebyl i w tym cala sprawa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sparing! - 30/08/2002 15:55
Siostra....ty tak chetnie rozdajesz numery....hmmmm.... fajnie...
|
"...Bądź dumny z tego kim jesteś..."
POGOŃ SZCZECIN
HWDP na zawsze HWDP
|
|
|
|
Odp: Sparing! - 30/08/2002 19:18
> Siostra....ty tak chetnie rozdajesz numery....hmmmm.... fajnie...
Wlasnie a moze swoj numer podasz
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sparing! - 03/09/2002 19:24
a co to agencja towarzyska ?
ps: oczywiscie bez urazy dla wszystkich zainteresowanych [Ostatnio edytowane przez rob : 2002-09-07 19:24]
|
Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
|
|
|
- 1
-
|